Черно море - Литекс - 0:3

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Черно море - Литекс 22.11 събота 13.15ч.

Мнениеот зеления » 22 ное 2014 20:26

black sea написа:Като не вкараш, ще ти вкарат. Жалко, но почти сигурно продължаваме във втората шестица, т.е. доиграваме първенството. Може да ви се стори досадно вече, но за пореден път се видя и усети липсата на класен нападател, тип голаджия. Да чакаме на Миро, Коконов, Паланков! - трудна работа. На пролет се връщат Дани и Бакари, ама за дербитата с Марек и Хасково, за съжаление.
Стрелец, успокой се, човече. Никой не ни е виновен, вкарай им 3 гола първите минути, както каза Кольо и нито съдията, нито никой не може да им помогне на тия. Стига конспирации, стига глупости, тоя Стойчо много заразява нещо. Пък и Кобричката същия, май че сме си свикнали да се оправдаваме винаги за всичко. Аз лично им честитя на оранжевите и поне се опитвам да приема загубата с достойнство и спокойствие. Да, тя беше незаслужена до голяма степен с оглед положенията и играта, но във футбола се броят головете...
А на тези които плюят и злорадстват срещу Черно море ще им кажа, че ние винаги играем честно и надъхано срещу всички, особено срещу водещите отбори. Може би и затова ни мразите толкова много, като знам какви сме си ние, българите. И ще ви го докажем, за пореден път - имаме мачове и с Локо Сф, и с Левски, и с ЦСКА...точки може да вземем и от трите мача, то няма все такъв карък да бъде като днес. Играем си мъжката независимо от нивата и от безхаберните шефове-милиардери, просто сме си такива, моряците.

+ 1 000 000!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 22 ное 2014 21:02

Колега, много добре знаеш, че резултата е нереален според създадените положения и играта. НО...във футбола се броят головете, ФАКТ. Както искаш да не хленчим и да сме обективни, бъди и ти такъв. Ето, аз съм мъжкар и казвам честито на оранжевите, биха ни заслужено или не, но и им пожелавам да играят така навито и надъхано както днес и срещу другите, най-вече ,,грандовете"...

sandi74

Мнениеот sandi74 » 22 ное 2014 21:19

black sea написа:Колега, много добре знаеш, че резултата е нереален според създадените положения и играта. НО...във футбола се броят головете, ФАКТ. Както искаш да не хленчим и да сме обективни, бъди и ти такъв. Ето, аз съм мъжкар и казвам честито на оранжевите, биха ни заслужено или не, но и им пожелавам да играят така навито и надъхано както днес и срещу другите, най-вече ,,грандовете"...

Нали и аз това казвам че футбола е игра на голове а днес получихте 3 а нито един не вкарахте.Тука разни песнопойци и баснописци изкараха че всичко друго вие попречило днес само не и импотентноста ви пред гола.То не бяха завери,далавери,врътки и други знайни и незнайни свръхчудовища и извънземни.Добре поне че не намесиха КГБ,ЦРУ,ГРУ,МОСАД,КПСС и БКП че тогава картинката щеше да е потресаваща.Всъщност днес Литекс не игра абсолютно нищо по-различно от това което показа в Стара Загора но тогава ние си вкарахме положенията и ги разнищихме така както те вас разнищиха днес.Факт.А за това че вие не вкарвате не е виновен нито Литекс,нито другите отбори още по-малко пък съдията който надува свирката днес.Факт.

Vladislav
Контакти:

Re: Черно море - Литекс - 0:3

Мнениеот Vladislav » 23 ное 2014 08:27

Докато беше добър терена трябваше да си опечем работата с два гола и после на контра. Ами не влязоха, има и такива мачове. И аз бях готов да кажа, че Сашо е малоумник, но на повторението не видях чак нарушение за червен картон. Какъв го дири пък мангала при спряла игра да му се хвърля отгоре? Както и да е, свърши мача. Дали сме паднали заслужено или не е друг въпрос. Пък и нека да доставим радост на фактическия форумен кретен от Стара Загора. Гледам марулята си е загубила целия следобяд да пише в нашия форум. Колкото до Литекс... влизаха много здраво в мача ( както не го правиха нито с Ботев, нито с ЦСКА). Така ще е и в шестицата- Сопот, Галата, Ловеч надупени с изути гащи пред червения тумор.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 23 ное 2014 09:57

Загубихме мач,който можехме и да спечелим!Не влязоха головите положения и въпреки,че привидно доминирахме в мача,бяхме напрегнати и паникьосани.Не си играхме играта,забравяйки че свалянето на топката на земята и импровизацията ни донесоха успешните игри в последните няколко мача.Играхме добре само в първите 15 минути,когато бледолики и тъмнокожи защитници на Литекс,не знаеха къде се намират и само гледаха от близо играта на нашите.За съжаление не можахме да вкараме 2-3 сто процентови положения!След това при първото влизане в нашето наказателно поле,Литекс поведе доста щастливо.Топката се удари в бедрото на нападателя и влезе.Това много ни усложни задачата и дойде напрежението.Започнахме да сипем центрирания към високата защита на гостите,с което ги улеснихме максимално!Изпълнихме една сюрия ъглови удари,но това беше само част от безплодния натиск.Паникьосани бяха не само футболистите,но и треньора.Аз лично не видях никаква логика,да извадиш от игра стабилният и борбен Т.Паланков....и да пуснеш Б.Расим!!!Нямам нищо против налагането и каляването в битки на млади момчета,но Беки е техничар....и играта му не е за такъв мокър и разкалян терен.Всички знаем,а Кольо трябва да го знае най-добре,че Бекир не е борец!Мисля,че след измисления ЧК на Сашо,тази смяна беше второто от решилите мача недоразумения!На тежкият терен една пропиляна смяна е много!Можеше да се използва за нещо по разумно.Например да се даде възможност на някой от изтощените играчи да почине,като се замени със свежа резерва.Все пак играхме на разкаляно итрище с 10 души!Резултатът стана 3:0 в продължението на мача,когато нашите се бяха юрнали безогледно напред с надежда да изравнят.Дали ще загубим с 1 или 3 гола не беше от голямо значение...опитахме поне да изравним!Не се получи и дадохме повод на разни форумни измекярчета да се порадват.Халал да им е!Който не може да получи радост в своя живот....и не може да се порадва на своето щастие,се радва на чуждото нещастие!!!С един мач светът не свършва!Дори и това да ни коства оставане във втората шестица!И това си има добри страни.Вижда се,че нямаме добри изпълнители пред гола.Вижда се,че новата схема трябва да се усъвършенства.Така,че и по спокойните мачове във втората шестица може да са ни от полза!Ние трябва да подкрепяме отбора винаги!Дори когато губи!Особено когато губи!Вчерашният мач беше неудачен и ни гонеше як карък,но така няма да е вечно!!!Всеки може да сгреши,но е много важно да използва грешката си,като урок....и си извлече поуки!!!Аз вярвам,че скоро това ще се види!Нашата работа е да подкрепяме треньора и футболистите!САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 ное 2014 11:02

Вчера беше баси каръшкия ден ....абсолютно нищо не вървеше и се случва да има и такива дни, за съжаление! Обаче за мен въпреки пропуските, съдията опорочи мача с безумното си решение! Тая чернилка при спряна игра скача на гърба на нашия, нашия не знам вече дали за да предпази себе си или топката си вдига ръцете и оня се хваща за главата при все, че удара ако има такъв беше в гърдите! И тъй ...значи оня се хвърля на гърба на нашия при спряна игра и се блъска отгоре му ...после нашия виновен, ми ок - ама да беше показал червен картон и на негрото :!: Ама явно съдията не е видял изобщо ситуацията, а като не е видя за какво ми го вдига тоя червен картон?! Не казвам, че щяхме да бием, но на такъв тежък терен, догонващи и с доста изцеждаща схема ....мисля, че е много голяма разликата 10 или 11 :evil: И поне щеше да има повече шанс да вземем нещо от мача, въпреки че с тоя карък вчера и с 11 не съм убеден, че щяхме да вкараме ...но мн ме изнерви съдията с тая балтия!!!

Иначе от играчите съм доволен - бягаха и се стараха, въпреки че не се получи! И наистина ни липсва баш голмайстора... и не, не смятам, че Живко е такъв, ако някой това смята да каже :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 ное 2014 11:27

Абе факт е, че все на Сашо му се случват подобни неща, т.е. идиотизми. Колко дербита ги е напускал 20-тина минути преди края? Много. От предната ера на Кольо НЕ СИ СПОМНЯМ Мишо Лазаров или Периш/Бачев да са оставяли отбора с човек по-малко, изобщо някой от защитниците да е правил подобни простотии. Спомням си как веднъж в мач с Берое Маркос Да Силва направи подобно изпълнение и Кольо директно го махна от отбора въпреки, че спечелихме мача с 1:0 с гол на Алекс от пряк...Сашо вчера направи едно от марковите си изпълнения и няма никакво оправдание. Обаче ако говорим за грешници, то аз съм много по-бесен на Мишо Венков. Това беше най-слабия ни играч! Изцяло носи вината за глупавия им гол, който реши и мача, и всичко. Сякаш умишлено грешеше всяко свое отиграване, пълно недоразумение беше вчера той!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 23 ное 2014 11:34

Вчера бях на мача,както винаги и видях случката със Сашо и онова черничкото,когато беше показан червения картон.Видях прекрасно как футболистът на Литекс се хвърля на сашовия гръб и как нашия си свива лакътя без да удари(особено пък в лицето) печката!Видях как онзи се хвърли на земята държейки ръцете си на грозната си черна муцуна,симулирайки кански мъки и страдания!Простено му е...просто така е свикнал по дърветата да се държи като прародителят на човека!На стадиона както знаем,повторения няма....и можех да имам някакви съмнения,че не съм видял добре какво се е случило!Сега обаче гледам по телевизията повторението на мача.А по телевизията,за разлика от стадиона има няколко повторения.И прекрасно се вижда,че ако има по долна мазмантия от търкалящия се на земята получовек,то това е само съдията Н.Попов!През целия мач подпираше Ганчевите подопечни,които играеха ганкиното(при това доста грубо),но в този случай се престара!Както по горе отбелязва ogrizko,не е сигурно,че с 11 души щяхме да спечелим,но докога с тези аванти?И все на определени отбори!И все от определени съдии!Не знам кой е на Н.Попов баща му,но пращам много здраве на майка му!!!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 23 ное 2014 11:46

КироВарна написа:Вчера бях на мача,както винаги и видях случката със Сашо и онова черничкото,когато беше показан червения картон.Видях прекрасно как футболистът на Литекс се хвърля на сашовия гръб и как нашия си свива лакътя без да удари(особено пък в лицето) печката!Видях как онзи се хвърли на земята държейки ръцете си на грозната си черна муцуна,симулирайки кански мъки и страдания!Простено му е...просто така е свикнал по дърветата да се държи като прародителят на човека!На стадиона както знаем,повторения няма....и можех да имам някакви съмнения,че не съм видял добре какво се е случило!Сега обаче гледам по телевизията повторението на мача.А по телевизията,за разлика от стадиона има няколко повторения.И прекрасно се вижда,че ако има по долна мазмантия от търкалящия се на земята получовек,то това е само съдията Н.Попов!През целия мач подпираше Ганчевите подопечни,които играеха ганкиното(при това доста грубо),но в този случай се престара!Както по горе отбелязва ogrizko,не е сигурно,че с 11 души щяхме да спечелим,но докога с тези аванти?И все на определени отбори!И все от определени съдии!Не знам кой е на Н.Попов баща му,но пращам много здраве на майка му!!!

+999999999999999999999 ...много скапан мач, РЕАНИМИРАХМЕ ГИ,,,,,
все пак нека не забравяме че ''Черно море'' , ''Литекс'' и ''Локо--Сф са антантата в ''А'' група
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 23 ное 2014 12:38

Супер каръшки си беше мача, но напълно заслужена загуба предвид пропуските първото полувреме, червения картон и най-важното за мен - неадекватното водене на мача от страна на Кольо :!: Той може да продължава да си мисли, че няма нужда от нападатели, да залага на яловия Миро (поне Живко Петков да беше пуснал), но се видя един добър нападател като Джордан каква работа върши и как прави разликата. Супер неадекватни смени, върхът естествено беше пускането на Бекир вместо Паланков на този тежък терен. Освен това той не си изневери на любимата схема, но като знаеше че Литекс имат Джордан, Асприля и други бързи футболисти си бяхме много удобни за контри и можеше да помисли да уплътни защитата.
Жалко че не можахме да зарадваме Тошко Марев с победа, използвам възможността да му честитя тук, макар и на патерици, да е жив и здрав и да предава опита си и черноморския дух на младите :!:

Върни се в “Черно море”