blue avalanche написа:delqnski47 написа:THE G.A.M.E написа:Oтдавна доста хора им го казват ( на ЦСКА ) ....че не може с футболисти от долната половина на таблицата, да искаш да ставаш шампион !
Видя се, че нямат манталитет.....лошото е, че Любо крие истината......а тя е, че селекцията при "Червените" беше сбъркана !
Отделно където се надцениха жестоко ( нещо напълно типично за ЦСКА ) ...когато победиха Левски и Динамо.
Но лично мое мнение е, че Пенев младши не е слаб треньор.....просто няма материал ( матрял ) както би се изразил един бивш държавник....
Пълни глупости!
Я ми кажи от какви отбори дойдоха Стоичков,Топузаков,Мартин Петров,Стилян Петров,Бербатов и др.?
И селекцията ни изобщо ама изобщо не е сбъркана!От всичките дето взехме този Николай Манчев,Светльо и парагвайците не ги одобрявам!Играчите ИВАН СТОЯНОВ,Коста Янев,Чавдаров,АПОСТОЛ ПОПОВ(Този обира всички топки като играе),КОСТАДИН СТОЯНОВ,МИНЕВ и Спас Делев лоши играчи ли са???
Това недорузомение на природата Руй КОЗЕЛ Любо ли го доведе???А това че лидерите ни Янчев,Манчев и Данчо са сдали багажа пак ли е виновен Пенев?
Не разбрах къде поставяш "Принца на Пловдив"-към провалите или да?Ако не се лъжа,Делев и Платини са нападатели.Я ми кажи сега колко гола имат двамата, дойдоха,откакто дойдоха в ЦСКА(в шампионата с ЛЕ барабар).На това,ако му викаш трансферни удари,не знам какво ти е разбирането за провали?Като прибавиш и тез,дето си ги изброил-те,май,бая станаха.
''Принца на Пловдив'' нарочно го изпуснах!Платини забравих да го напиша,но Платини ако не си забелязъл(което съм сигурен в това!Ти в противен случай знаеш ЦСКА повече от Левски,което пък не говори добре за тебе) в повечето мачове ни прави атаките и се раздава като освен това се връща назад да помага в защита!
А и никъде не съм споменал ''трансферни удари''!?!Ако е си забелязъл имам още едно мнение,което съм написал преди това на crap!!!