Мнение за играта на ЦСКА този полусезон!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Е, вие се представихте добре.

Мнениеот delqnski47 » 07 дек 2009 17:08

blue avalanche написа:
delqnski47 написа:
THE G.A.M.E написа:Oтдавна доста хора им го казват ( на ЦСКА ) ....че не може с футболисти от долната половина на таблицата, да искаш да ставаш шампион !
Видя се, че нямат манталитет.....лошото е, че Любо крие истината......а тя е, че селекцията при "Червените" беше сбъркана !
Отделно където се надцениха жестоко ( нещо напълно типично за ЦСКА ) ...когато победиха Левски и Динамо.
Но лично мое мнение е, че Пенев младши не е слаб треньор.....просто няма материал ( матрял ) както би се изразил един бивш държавник.... :lol:

Пълни глупости!
Я ми кажи от какви отбори дойдоха Стоичков,Топузаков,Мартин Петров,Стилян Петров,Бербатов и др.?
И селекцията ни изобщо ама изобщо не е сбъркана!От всичките дето взехме този Николай Манчев,Светльо и парагвайците не ги одобрявам!Играчите ИВАН СТОЯНОВ,Коста Янев,Чавдаров,АПОСТОЛ ПОПОВ(Този обира всички топки като играе),КОСТАДИН СТОЯНОВ,МИНЕВ и Спас Делев лоши играчи ли са???
Това недорузомение на природата Руй КОЗЕЛ Любо ли го доведе???А това че лидерите ни Янчев,Манчев и Данчо са сдали багажа пак ли е виновен Пенев?

Не разбрах къде поставяш "Принца на Пловдив"-към провалите или да?Ако не се лъжа,Делев и Платини са нападатели.Я ми кажи сега колко гола имат двамата, дойдоха,откакто дойдоха в ЦСКА(в шампионата с ЛЕ барабар).На това,ако му викаш трансферни удари,не знам какво ти е разбирането за провали?Като прибавиш и тез,дето си ги изброил-те,май,бая станаха.

''Принца на Пловдив'' нарочно го изпуснах!Платини забравих да го напиша,но Платини ако не си забелязъл(което съм сигурен в това!Ти в противен случай знаеш ЦСКА повече от Левски,което пък не говори добре за тебе) в повечето мачове ни прави атаките и се раздава като освен това се връща назад да помага в защита!
А и никъде не съм споменал ''трансферни удари''!?!Ако е си забелязъл имам още едно мнение,което съм написал преди това на crap!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 дек 2009 19:27

delqnski47 написа:
THE G.A.M.E написа:Oтдавна доста хора им го казват ( на ЦСКА ) ....че не може с футболисти от долната половина на таблицата, да искаш да ставаш шампион !
Видя се, че нямат манталитет.....лошото е, че Любо крие истината......а тя е, че селекцията при "Червените" беше сбъркана !
Отделно където се надцениха жестоко ( нещо напълно типично за ЦСКА ) ...когато победиха Левски и Динамо.
Но лично мое мнение е, че Пенев младши не е слаб треньор.....просто няма материал ( матрял ) както би се изразил един бивш държавник.... :lol:

Пълни глупости!
Я ми кажи от какви отбори дойдоха Стоичков,Топузаков,Мартин Петров,Стилян Петров,Бербатов и др.?
И селекцията ни изобщо ама изобщо не е сбъркана!От всичките дето взехме този Николай Манчев,Светльо и парагвайците не ги одобрявам!Играчите ИВАН СТОЯНОВ,Коста Янев,Чавдаров,АПОСТОЛ ПОПОВ(Този обира всички топки като играе),КОСТАДИН СТОЯНОВ,МИНЕВ и Спас Делев лоши играчи ли са???
Това недорузомение на природата Руй КОЗЕЛ Любо ли го доведе???А това че лидерите ни Янчев,Манчев и Данчо са сдали багажа пак ли е виновен Пенев?

Пич - от тия дето ги изброяваш, само Ванката Стоянов е класа......говоря за класа, като за ЦСКА !
Тия другите дето ги изброяваш......ако стават за ЦСКА......то доста си свалил нивото на любимият ти отбор !
На едно прилично ниво са: Коце Стоянов, Чавдаров и Платини.....та от 10-на ново-привлечени играчи, какво излиза ?
Един е от класа.....още 2-3 стават за запълване на дупки ( резерви ) ....и останалото е плява.......та какво викаш......имате добри играчи ?
Пак ще го напиша.....според мен, Любо не е лош треньор......липсва му опит и това в някои моменти му изигра лоша шега в ключови мачове.....но това е поправимо !
За останалото вие си знаете.....ще му давате ли доверие, или не....ваша работа !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 08 дек 2009 10:59

За представянето на един отбор, говорят най-вече резултатите и класирането. Също така и сравнението с останалите отбори. Резултатите са две загуби, четири равни мача и девет победи, които ни отреждат второ място във временното класиране. Ако някой си е мислел, че с отбор съставен от нови играчи за шест месеца, ще мачка всичко на ред, много се лъже. Просто няма начин. Факир да си в треньорската професия, не може да направиш за толкова кратко време, непобедим отбор. В изиграните мачове се видя, че все още се търси лицето на отбора ( маниер на игра, пасване на позиции на определени играчи, сработване с останалите и т.н.). Имахме както добри , така и лоши мачове, но това го намирам за напълно естествено за такъв период. Може би, отборът щеше да изглежда съвсем различно, ако не бяха проблемите, които така или иначе подействаха много за слабата игра в доста от мачовете. Бих казал, че истинското лице на отбора се видя точно в началото на първенството и мачовете с Динамо Москва, Фулъм (в София) и Левски. Защото тогава, почти всичко в отбора беше наред. Нямаше вътрешни интриги, нямаше забавяния на заплати и най-вече имаше голямо желание за доказване и показване на качествата. Е, от тия мачове се видя , че отбора може да играе и добър футбол. Но трябва време, трябва спокойна обстановка и много работа. Сравнението с другите отбори също показва, че не сме чак толкова зле , колкото искат да ни изкарат някой. Временно втори, показва, че сме по-добре от 14 отбора в първенството. Единствено Литекс за сега ни превъзхожда по показатели. Но ако сравним двата отбора по рутина, обиграност, обстановка и факта, че играем тежки мачове в ЛЕ (което задължително влияе на свежеста на отбора), ще видим, че базата за сравнение е доста различна в полза на Литекс. Също така е нормално и някой от новопривлечените футболисти все още да не могат да намерят истинското си лице и да покажат истинските си възможности. Примери с трансфери на добри играчи в други отбори , колкото искаш (Шевченко в Челси, Робиньо в Ман.Сити и др.). И да си говорим, че от всички нови, няма да има разочарование, то жестоко се лъжем. Това се видя и в постоянно променящия ни се състав в различните мачове. Естествено е сега да има освободени и новопривлечени, до пълното окомплектоване на отбора. Нека не забравяме и финансовата криза и "голямото" наследство, което Томов ни остави, защото това определено пречи за привличане на по-класни играчи и ни принуждава да се търсят футболисти от слаби отбори с ниски финансови претенции. Просто за сега нямаме друга възможност.
Всичко това ме навежда на мисълта, че отбора на тоя етап с тези сътресения, се представи на едно добро ниво, като в голяма част от мачовете не успя да покаже истинския си потенциал, поради куп причини.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Представянето на отбора през есента!

Мнениеот crap » 08 дек 2009 11:36

Много точно казано!
YA GUNNERS YA

11_best
Контакти:

Re: Представянето на отбора през есента!

Мнениеот 11_best » 08 дек 2009 12:17

Аз съм песимист...
Не сме мръднали в развитието си откакто се отървахме от Лупи. Играчите, които взимаме, значително понижават формата си и след това биват изритвани от отбора.
В мачове на "Армията" нямаме гол, в мачове навън нямаме положение. Нямаме треньор, нямаме лидери в отбора, нямаме истински таланти, които да растат с всеки изминал ден. Не я виждам дългосорочната перспектива.
Писах затова и в други теми. Трябваше да използваме момента, другите са ужасно слаби, ама сглобяват отбори, строят бази... И Борат няма да е вечен. Ако не взмем пари от Европа или някой трансфер през 2010, ще почнем всичко отначало през 2011, пак като след Лупи. Наистина оставам с чувството, че циклим и си изпускаме шанса. А това, че отборът ни е зарадвал в 2 мача е твърде малко, като за привърженик на ЦСКА.
И относно играчите и политиката - замислили ли сте се, кой ни наказва най-лошо. ЦСКА-ри, които не сме дооценили, далече са от дома, а някои дори вече мразят ЦСКА - Трифонов, Олегов от Миньор, Ицо Янев и Ангел Червенков в Литекс, в Черно море са половин дузина, в Черноморец също има. Ванката Иванов го плюем, ама пак ще иде в друг отбор и пак ще ни лашка по села и паланки (дано не излезе от там). Така че не оправдавайте треньорите и ръководството за селекцията и отношението към играчите. С бивши и настоящи юноши пак щяхме да заемаме същата позиция, с много по-сърцата игра и без да дължим милиони на Събев и Лечков. Справка - точно преди една година бихме Литекс, без да могат да реагират, ама в отбора имаше много иситнски ЦСКА-ри.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнение за играта на ЦСКА този полусезон!

Мнениеот POPCORN » 17 дек 2009 14:44

Здравейте фенове на червеният отбор!След вчерашния мач се чудих да плача ли, да се радвам ли....Ако трябва да съм честен преди началото на полусезона и мачовете в Европа не очаквах, че ще играем в Лига Европа, както и повечето от вас!Да ама на пък на всички ние влезнахме и играхме.Още преди началото на групите какви ли не глупости чувах, много лесна група, може да сме втори и такива глупости!Дори когато направихме 1 на 1 с Фулъм казвах на моите приятели, че трябва да сме доволни от спечелената точка и за всеки вкаран гол, защото да описвам разликата между България и Англия и Италия няма смисъл всички е знаем.Както винаги и ЦСКА и Левски тръгнаха с пълната кошница и накрая се оказа, че сме последни и съвсем заслужено!Но искам нещо да подчертая, ЦСКА се отитваше да играе футбол и да играе колкото може!Ето вчера жив пример...да Рома не бяха със всичките си титуляри, да не си даваха зор, но това е Рома и трявба най-после да се научиме, че дори юношите на Рома и Лацио са по-добри от нашите играчи.Така че няма много голямо значение с кои футболисти ще излезнат.Вчера ЦСКА имаше желание за победа, но нямаше опит и футболни аргументи да го направи!След първия гол се пречупихме както повечето отбори в България го правят!И като цяло не мога да не съм доволен!Доволен съм, че играхме в Европа както и големите отбори!Доволен съм, че за разлика от първенстото ЦСКА в повечето мачове се държа на ниво и се опитваше да играе футбол!Доволен съм, че във всичките мачове имаха желание за игра, за разлика от някой мачове в първенстото!Доволен съм че играхме в ЛИГА ЕВРОПА!Все пак малко или много нашите футболисти ни донесоха футболни емоции.Та ние преди една година не играхме в Европа и всичко това го гледахме смао по телевизията!Не може да не сме доволни!Знам, че половината играч1и в ЦСКА са смешни и като хора са мишки, но все пак искам да им благодаря, че ни радваха 2-3 месеца с мачовете си в Европа!Защото можеше да не се класираме и да гледаме, постнотт ни първенсто!Не ми пука какво мислят феновете на другите отбори!90% от отборите в България нямат да могат да стигнат дори до 3 кръг за влизане в Лига Европа!Важното е ние, феновете на ЦСКА да се радваме , че сме част от Европа макар и за малко!И че играем с такива големи отбори!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Re: Мнение за играта на ЦСКА този полусезон!

Мнениеот athom » 17 дек 2009 14:51

Е сега ако не ти скочи целия син контингент на сайта със задължителното "А когато ние играхме в ШЛ ни се подигравахте че само сме падали"...
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 17 дек 2009 14:54

athom написа:Е сега ако не ти скочи целия син контингент на сайта със задължителното "А когато ние играхме в ШЛ ни се подигравахте че само сме падали"...

Бате въобще не ми пука тяхното мнение в момента.Нито може някой да ме подразни.Нито ме подразниха вчера когато пускаха зарята!ДА си мислят каквото искат и да правят каквото искат!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 дек 2009 14:55

POPCORN написа:Здравейте фенове на червеният отбор!След вчерашния мач се чудих да плача ли, да се радвам ли....Ако трябва да съм честен преди началото на полусезона и мачовете в Европа не очаквах, че ще играем в Лига Европа, както и повечето от вас!Да ама на пък на всички ние влезнахме и играхме.Още преди началото на групите какви ли не глупости чувах, много лесна група, може да сме втори и такива глупости!Дори когато направихме 1 на 1 с Фулъм казвах на моите приятели, че трябва да сме доволни от спечелената точка и за всеки вкаран гол, защото да описвам разликата между България и Англия и Италия няма смисъл всички е знаем.Както винаги и ЦСКА и Левски тръгнаха с пълната кошница и накрая се оказа, че сме последни и съвсем заслужено!Но искам нещо да подчертая, ЦСКА се отитваше да играе футбол и да играе колкото може!Ето вчера жив пример...да Рома не бяха със всичките си титуляри, да не си даваха зор, но това е Рома и трявба най-после да се научиме, че дори юношите на Рома и Лацио са по-добри от нашите играчи.Така че няма много голямо значение с кои футболисти ще излезнат.Вчера ЦСКА имаше желание за победа, но нямаше опит и футболни аргументи да го направи!След първия гол се пречупихме както повечето отбори в България го правят!И като цяло не мога да не съм доволен!Доволен съм, че играхме в Европа както и големите отбори!Доволен съм, че за разлика от първенстото ЦСКА в повечето мачове се държа на ниво и се опитваше да играе футбол!Доволен съм, че във всичките мачове имаха желание за игра, за разлика от някой мачове в първенстото!Доволен съм че играхме в ЛИГА ЕВРОПА!Все пак малко или много нашите футболисти ни донесоха футболни емоции.Та ние преди една година не играхме в Европа и всичко това го гледахме смао по телевизията!Не може да не сме доволни!Знам, че половината играч1и в ЦСКА са смешни и като хора са мишки, но все пак искам да им благодаря, че ни радваха 2-3 месеца с мачовете си в Европа!Защото можеше да не се класираме и да гледаме, постнотт ни първенсто!Не ми пука какво мислят феновете на другите отбори!90% от отборите в България нямат да могат да стигнат дори до 3 кръг за влизане в Лига Европа!Важното е ние, феновете на ЦСКА да се радваме , че сме част от Европа макар и за малко!И че играем с такива големи отбори!

И аз съм а същото мнение!Според мен трябва да сне доволни все пак това са реалните възможности на отбора!
А отностно мача според мен беше грешка да се надиграваме с Рома!Тряваше да се затовриме отзад и НИЕ,а не ТЕ да ни чакат на контраатаки...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

nickgpop
Контакти:

Мнениеот nickgpop » 17 дек 2009 15:01

Аз съм привърженик на Левски и моето мнение е следното:

Докато сме доволни от подобен род представяния на нашите отбори независимо ЦСКА или Левски и докато слушаме от техните треньори, че и те са доволни от представянето, дотогава ще сме на опашката. С тая пораженска психика, която виждам в по горните коментари се ще се радваме че незнам си кой отбор бил дошъл в България. Кво ме грее тва. Да не сме 1990 година, че да се радвам на някой футболист че съм го видял от 50 метра на живо.

Интересува ме само моя си отбор и той да печели наред. Както е в Турция, Гърция и другите страни които се радват на реални успехи, а не на участия....

Върни се в “ЦСКА”