Българинът Александър Русев спечели първа титла в Световната федерация по кеч
Българският кечист Александър Русев постигна нов успех в Световната федерация по кеч, спечелвайки титлата на Съединените щати.
Българинът, който се изявява в образа на защитник на Русия, спечели първата си титлата в най-голямата кеч организация. Той победи американският шампион Шеймъс, който е и бивш Световен шампион. Това стана пред очите на близо 15 000 души в Бъфало. Титлата на САЩ се счита за втора по престиж в WWE, като е равна по престиж с интерконтиненталната. В много от случаите американските шампиони се насочват към борбата за световната титла.
В момента Русев е един от водещите „злодеи“ в Световната федерация по кеч и е сред основните атракции в компанията. В момента и някои от водещите кеч издания в САЩ твърдят, че има сериозни планове на най-голямото събитие в календара на компанията - „Кечмания“ Русев да се изправи срещу Джон Сина. Сина е най-голямата звезда в света на кеча през последните 10 години.
Истинското име на Русев е Мирослав Бърняшев и е роден в Пловдив. Той започва кариерата си на кечист през 2008 г., изявявайки се главно в по-малките компании за кеч в Америка. В началото на тази година той дебютира в Световната федерация по кеч.
Досега Русев няма загуба.
Българинът Александър Русев спечели първа титла в WWE
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Българинът Александър Русев спечели първа титла в WWE
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Re: Българинът Александър Русев спечели първа титла в WWE
В хибрида между борба и художествена гимнастика, титлата не се печели, а се дава от продуцентите. Американците политизираха и кеча.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Българин пък винаги като излезе се дере за Русия ?!
Знамена мята на съюза и сие .
Закъсняхте доста с темата.
milka написа:Българин пък винаги като излезе се дере за Русия ?!
Всичко е сценарии, поне говори на български от време на време, а и явно е много талантлив, за да го бутат нагоре толкова много.

ninjata написа:Закъсняхте доста с темата.
Голям праз.
Последна промяна от diplomat на 22 ное 2014 23:23, променено общо 1 път.
fcb_bg написа:В хибрида между борба и художествена гимнастика, титлата не се печели, а се дава от продуцентите. Американците политизираха и кеча.
Факт който дори и лаиците едва ли ще отрекат.
Не знам за вас но мен ме е срам от този.
cska-632 написа:В началото на тази година той дебютира в Световната федерация по кеч.
Не е вярно. В началото на годината дебютира в турнира "кралско меле" и след това в двете най-големи шоута на WWE - първична сила и разбиване. Иначе е във федерацията от по-отдавна. Той започва в FCW, който вече не съществува и в NXT.
И двете шоута са на WWE.
-
- Контакти:
matador написа:Не знам за вас но мен ме е срам от този.
В качеството ти на фен на кеча ли те е срам? От уменията му на ринга спрямо размерите му ли? Все съм си мислел, че за да те е срам от нещо, трябва поне да имаш идея какво представлява сферата в която въпросното нещо функционира, но това не важи за България. Това, че на 7 сте проумели, че в кеча не се бият наистина, не ви прави откриватели на топлата вода, още пък по-малко по какъвто и да било начин не ви вкарва в графата "разбиращи от кеч". Единственото по-досадно от изключително закъснялата тема е хора, "срамуващи се от него, защото не се биел наистина и защото в началото започнал като българин, а после станал руснак".
Русев е един от най-подвижните big man в историята на компанията. Влиятелни хора в компанията го харесват, самият Шеймъс искаше да загуби титлата си от Русев. Човекът има огромно бъдеще и ще направи милиони пък ако ще и целия български народ да се изреди да му обяснява, че "като е толкова голям борец, да се пробва в UFC" (разбира се казано от хора, които са гледали към два мача-два мача и половина там

http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Върни се в “Игри и забавления”