ЦСКА(София) Лудогорец (Разград) - 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА(София) Лудогорец (Разград)
Живо мЯсо режат от плоски....
Поне за едно може да оправдаем Таско, че за влизане с бутонките дава червени и на двата отбора, иначе е много слаб съдия и очаквам много рев след мача.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
Според мен си ги имаше червените картони, което обаче няма да попречи на Тройчо да реве цяла седмица след мача.
П.п. Интересно, какво мислят феновете на ЦСКА за хвърлените камъни към "зелените"?
П.п. Интересно, какво мислят феновете на ЦСКА за хвърлените камъни към "зелените"?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
-
- Контакти:
haha написа:Според мен си ги имаше червените картони, което обаче няма да попречи на Тройчо да реве цяла седмица след мача.
Картоните си ги има. Доказано е, че черните футболисти са 2 пъти по-глупави от белите и затова си изкарват картони толкова често

Няма нормален човек, който да одобри подобна проява на някого. Самите ние го преживяхме във Варна, когато ни целиха с камъни 10-те "утраси" на Черно море докато полицията ги пазеше.
Дано го хванат този идиот, който метна камъка
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Пичове този Хамза ми късаше нервите като беше при нас, а сега е тотален резил
Логично равенство.Факт.
Много шум за нищо,слаб мач и за двата отбора.Дерменджиев се показа,като слаб треньор в този мач.Този Анисе какво правеше на терена аз не разбрах 

Стойчо пак не е доволен

Поне 2 дузпи и 2-3 червени картона.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
-
- Контакти:
Пак, че вкарахме гол на този стадион (ЦСКА са си наредени много добре отзад).
Мисиджан не трябваше така да прави (особено като нямаме и нищо сериозно като материал в атака), но пък и Маркиньос сгафи.
Доста се дразня на селските прояви и оспорвания на нашите играчи, когато падат... Смисъл не виждам в това, но явно във футбола е горе-долу нормално да се държиш по-селската
.
Като цяло обаче съм доволен. 5 точки нищо не са - стига да играем сериозно.
Мисиджан не трябваше така да прави (особено като нямаме и нищо сериозно като материал в атака), но пък и Маркиньос сгафи.
Доста се дразня на селските прояви и оспорвания на нашите играчи, когато падат... Смисъл не виждам в това, но явно във футбола е горе-долу нормално да се държиш по-селската

Като цяло обаче съм доволен. 5 точки нищо не са - стига да играем сериозно.