Черно море - Литекс - 0:3
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Литекс 22.11 събота 13.15ч.
Тръгвам към "Тича".Айде моряциииии,напред!
Към стадиона! 3:1. Победа моряци!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
0:1-логичното се случи.А резултатът можеше и да е много по-зле за домакините.В първите 30 минути на терена има само един отбор и това е Литекс.
-
- Контакти:
sandi74 написа:0:1-логичното се случи.А резултатът можеше и да е много по-зле за домакините.В първите 30 минути на терена има само един отбор и това е Литекс.
май си малоумен, след 1вото полувреме единственото логично е 2-3:0
Аз като ви казвам, че няма да позволят на Черно Море да е в шестицата, вие викате не било така...за това пък на пролет ще гледате много циркове между Берое, Ботев Пд, Левски и Литекс. Черно Море е най-неудобният съперник за ''грандовете'', от който биха загубили много точки, за това пък цирковете които гледаме последните кръгове като загубата на Левски от Берое, тези на Литекс от Берое и Ботед Пд изобщо не бяха случайни, лихвите в плейофите
Честит нов цирк А група.
Ето абсолютните наглесени, уредени мачове и въртележки, които излязоха през носа на Черно Море, солидна организация този отбор да не е в шестицата, за може удобните Ботев Пд и Берое да свалят гащите, когато трябва на този или онзи.
Берое - Литекс 2:0
Левски - Берое 0:1
Литекс - Ботев Пд 1:2
Ботев Пд - Берое 3:1
Фантастичната въртележка
Ботев Пд - Левски ?:? - нека шоутото да продължи...

Ето абсолютните наглесени, уредени мачове и въртележки, които излязоха през носа на Черно Море, солидна организация този отбор да не е в шестицата, за може удобните Ботев Пд и Берое да свалят гащите, когато трябва на този или онзи.
Берое - Литекс 2:0
Левски - Берое 0:1
Литекс - Ботев Пд 1:2
Ботев Пд - Берое 3:1
Фантастичната въртележка

Ботев Пд - Левски ?:? - нека шоутото да продължи...
Последна промяна от bez-nick на 22 ное 2014 14:14, променено общо 2 пъти.
bez-nick написа:Аз като ви казвам, че няма да позволят на Черно Море да е в шестицата, вие викате не било така...за това пък на пролет ще гледате много циркове между Берое, Ботев Пд, Левски и Литекс. Черно Море е най-неудобният съперник за ''грандовете'', от който биха загубили много точки, за това пък цирковете които гледаме последните кръгове като загубата на Левски от Берое, тези на Литекс от Берое и Ботед Пд изобщо не бяха случайни, лихвите в плейофитеЧестит нов цирк А група.
Цяла конспирация за да не игра ЧМ в плейофите

BRF написа:bez-nick написа:Аз като ви казвам, че няма да позволят на Черно Море да е в шестицата, вие викате не било така...за това пък на пролет ще гледате много циркове между Берое, Ботев Пд, Левски и Литекс. Черно Море е най-неудобният съперник за ''грандовете'', от който биха загубили много точки, за това пък цирковете които гледаме последните кръгове като загубата на Левски от Берое, тези на Литекс от Берое и Ботед Пд изобщо не бяха случайни, лихвите в плейофитеЧестит нов цирк А група.
Цяла конспирация за да не игра ЧМ в плейофите!
Напролет да не кажете, че говоря глупости за цирковете между Ботев и Левски, които предстоят или тогава Херо ще ви е възродил

Последна промяна от bez-nick на 22 ное 2014 14:16, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
bez-nick написа:Аз като ви казвам, че няма да позволят на Черно Море да е в шестицата, вие викате не било така...за това пък на пролет ще гледате много циркове между Берое, Ботев Пд, Левски и Литекс. Черно Море е най-неудобният съперник за ''грандовете'', от който биха загубили много точки, за това пък цирковете които гледаме последните кръгове като загубата на Левски от Берое, тези на Литекс от Берое и Ботед Пд изобщо не бяха случайни, лихвите в плейофитеЧестит нов цирк А група.
Aйде стига бе, олигофренията тука да не е заразна, до момента кой не ни позволява да вкараме гол ? Стига с тия глупости, тип Стойчо Младенов ! Каква точно организация виждаш срещу нас до момента ? Единственото което виждам аз е че Литекс си вкараха супер късметлийски гол от наивна ситуация, а ние профукахме 3-4 чисти голови положения, като дори при 1вото положение на Паланков при паса на Миро мисля че имаше и засада, която не се свири. Каква организация точно имаше точно в 1вото полувреме или просто си говорим така тъпотии и се стремим да приличаме на прасенцата и техният водач Тройчо ?
Аз само ви казвам, гледайте резултатите от мачовете в плейофите между въпросните отбори: Литекс и Левски срещу Ботев Пд и Берое, само наблюдавайте, нищо друго не искам да доказвам, пък после говорете че съм луд и всичко в България е само футбол.
Tрудно ми е да определя кой беше по-малко слабият отбор през първото полувреме.Досега Литекс има само 4 спечелени точки при гостуванията си.
За гостите първото полувреме е повече от перфектно като резултат.Факт.През второто полувреме ще е интерсно да се гледа дали Литекс ще узакони победата си или Морето ще успее да се пребори поне за точката в този мач.