Мнениеот peliforewer » 21 ное 2014 22:20
Ето какво написах вчера.....Днес шефът на съдиите си призна че и от Лудогорец не са искали определени съдии да им свирят,но докато ЦСКА дават гласност,пишат декларации,то ръководството на Лудогорец се обажда на който трябва и всички се съобразяват с тях.Джугански изрече и една лъжа каза че ЦСКА са нямали нищо против Николай Йорданов,защо тогава от СК две години не са му давали наряд на мач на ЦСКА.А изказването че ако съдията сгреши тенденциозно си отивали и двамата е хвърляне на прах в очите,истината е че ако този мач ЦСКА го вземат независимо дали с игра или със съдия Джугански си заминава,ако съдията подпре Лудогорец явно, Джугански е твърде вероятно пак да си отиде,но това ще е по скоро за пред хората и ще му намерят някоя топла службичка,най-добрия вариант за СК е Разград да надиграят ЦСКА и да си вземат заслужено трите точки и по този начин обстановката ще се успокои и уволнения няма да има,дори и хикса ще се смята за загуба за Лудогорец.Така че това е възлов мач от който зависят доста съдби и затова е поставен да го ръководи Йорданов,той е доказал че не се плаши от наказания,ще се опита да контролира нещата отвътре и да направи така че началниците му да са доволни.Джугански умишлено не слага по-млад и кадърен съдия защото този мач може да му провали кариерата/на съдията/,а Н.Йорданов и да го изхвърлят след мача от футбола едва ли ще липсва на някой,а предполагам че ще му бъдат покрити и загубите от това....Мисля че съм познал какво ще стане с Джугански,явно решението за жребия му изяде главата,така светкавично да си даде оставката е притиснат най-вероятно от Михайлов,а се знае кой нарежда на Боби.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...