Колко века минаха...
Колко години!
Кога ще проумеем че турците ни превзеха заради туй!
Че сме Левски-ЦСКА!
Заради това че ни водят за носа десеки години и наглоста кипи и ври така както това не се случва и в Сомалия!
Ама сме България(тия заблудените(ако не знаете разделяй и владей не е от вчера и не че ЦСКА , този отбор е създаден просто заради това правило)То не е толкоз просто.
Утре ще е Литекс(абе и пък аз оня е с пари и няма как да предизвика омраза, тук трябва да става въпрос за комплексарщина)
КОМПЛЕКСАРЩИНА( и не че сте ...! комплексари просто това е присъщо за обикновения... като нас!)
"Не е важно аз да съм добре важо е на Вуте да му е зле!"
Присмял се хърбел на щърбел гледам в родния футбол и политика от (почти) както съм се родил.Да тука ти четеш и си казваш, абе с кво ни занимава тоя.
Един човек спомена в днешен форум че и ЦСКА-ри са плакали на смъртта на Гунди.
Гарантирам ти.
Без да съм бил жив тогава(вече съм на 28) , но ти гарантирам че и днес българи ще го уважават(ЦСКА-ри) и днес турци (ЛЕВСКИ)-ри ще го почитатат.
Абе и ааз пък съвсем се унесох дай да се мразим!
После ще ги съдереме!
Щото се делиме на Стадиона на Б, Г сектор и кой кога е с топката.
АБе Томе то това е спортна злоба ама от тая злоба и АФРИКА ще ни мине *( и не само отзад).
Омраза!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Омраза!
С ТАЯ ТЕМА ЗАКРИ ФОРУМА-ДА ЖИВЕЕ БКП-ЕДИН НАРОД,ЕДНА ПАРТИЯ,ЕДИН ОТБОР.БАРАК ОБАМА ДА СИ ХОДИ В КЕНИЯ.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
БЕЗ "к-р за БОТЕВ и к-р за ЛЕВСКИ" по стадионите.Бъдете българи.
Последна промяна от bultras на 08 ное 2008 01:07, променено общо 1 път.
Има и турци фенове на Левски след (Бешикташ и ГАЛАТАСАРЙ)
Такива турци е няма да са против ЦСКА.ТЕ ще са в агитката на ЦСКА.
Така както Беларус вече е в агитката на ЦСКА.
ТАКА както и ЛОКО101(нищо че им вкарахаме само 10(за 101 нямаше място)) ще са вечно от ЦСКА щото той направи квото можа.
ТАКА както преди Оксер после Киево видяхме защо се сродихме с турците...
Тогава преди години!...
Защо бе хора?
Дайте да съществуваме, въпреки Турция, въпреки манталитета им, и не защото според вас съм расист, а защото те ни показаха че са по умни от нас, но нас и товаа ме дразни аз съм на мнение,че
сме по умни и ( по красиви) и по довбри от тях и по задружни и ще покажем че това е наша територия, БЕЗ ДА СМЕ РАСИСТИ!
Такива турци е няма да са против ЦСКА.ТЕ ще са в агитката на ЦСКА.
Така както Беларус вече е в агитката на ЦСКА.
ТАКА както и ЛОКО101(нищо че им вкарахаме само 10(за 101 нямаше място)) ще са вечно от ЦСКА щото той направи квото можа.
ТАКА както преди Оксер после Киево видяхме защо се сродихме с турците...
Тогава преди години!...
Защо бе хора?
Дайте да съществуваме, въпреки Турция, въпреки манталитета им, и не защото според вас съм расист, а защото те ни показаха че са по умни от нас, но нас и товаа ме дразни аз съм на мнение,че
сме по умни и ( по красиви) и по довбри от тях и по задружни и ще покажем че това е наша територия, БЕЗ ДА СМЕ РАСИСТИ!
Последна промяна от Zaash на 08 ное 2008 01:36, променено общо 1 път.
Bultras до колкото знам феновете на Ботев сте срещу Левски.
Най страното е че аз уважавам героя Ботев почти толкава колкото Левски, да не говорим за Хан Аспарух (както тук би споменал един мой приятел Славист).Абе на тях(не-българите) им треперят гащите като чуят за българи, ние сме тръгнали да се борим помежду си...
ТЪПО!
Най страното е че аз уважавам героя Ботев почти толкава колкото Левски, да не говорим за Хан Аспарух (както тук би споменал един мой приятел Славист).Абе на тях(не-българите) им треперят гащите като чуят за българи, ние сме тръгнали да се борим помежду си...
ТЪПО!
bultras написа:БЕЗ "к-р за БОТЕВ и к-р за ЛЕВСКИ" по стадионите.Бъдете българи.
Намерил се кой да призовава!!!!Това горе е или върха на наглоста или не знаеш коя агитка единствена в България вдигна пет метрово знаме на чужда държава - ТУРЦИЯ!!!Поне си мълчете бе хора!
всички знаеме защо Ц(*КА са турци
- Прикачени файлове
-
photo_big_8148.jpg
- (164.91 KиБ) Свален 265 пъти
Върни се в “Футбол - България”