Мнениеот ros » 21 ное 2014 16:27
Засрамете се малко бе... Онези, които до преди две - три седмици се оплакваха че ги режат съдиите и искаха разни промени в СК, пускаха (вече им обърках бройката) декларации, плюеха по Ники "Лекето" както обича да го нарича Грънчаров и още... и още... сега се оказаха най-големите поддръжници на статуквото. Що ли ви липсва последователността като тази в писанията на декларации??? Ние още помним Момиров, не забравяйте това.
А по отношение на оставката - крайно малоумна постъпка на Джугански. Първо вчера назначава Йорданов - добре, така е решил, така е направил, после обеснява, че ако Ники УМИШЛЕНО СБЪРКА си отиват двамата, а днес вече развя байрака, както едно време правеше. Явно или натиска от ВСИЧКИ страни му идва в повече, или липсата на мъжество се проявява в напечените моменти.
А защо му трябваше всичко това? На кого угаждаше до вчера? Пречеше ли му нещо да реши за жребий още преди оокончателния избор? Как днес вече може, а до вчера не можеше? Много въпроси все към съдийската комисия
То въпроси от подобен род има и към спортнотехническата комисия де? Защо първо решиха мача да е в работен ден ... почти в работно време? Защо в едно свое заседание промениха 6 срещи, само тази - не (телевизионното излъчване като оправдание не издържа), защо в последствие когато един от отборите (не този... първия) поиска мачът бе преместен и телевизията нмаше нищо против?
Всичко това се натрупва... и то не е в полза на БФС, просто защото е умишлено... И да - ЦСКА не пее в хора, въпреки първото си място. Единственото място, където се чува някакво мнение са медиите. А най-странното е как едни се влияят от интернет заплахите (Джугански), а други са твърди като Матросов (Михайлов, Лечков).
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН