Никола Джугански подаде оставка

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Никола Джугански подаде оставка

Мнениеот 1982 » 21 ное 2014 16:17

Странджата написа:Извинения!
"Винаги съм смятал, че футболът е само една игра. В последните дни обаче се оказва, че за мнозина футболът е война. И тази война трябва да бъде спечелена на всяка цена. Без подбор на начини и средства. И с цената на всичко. Това не е моята игра. Аз бях дотук...
Точно казано - който може да разбира - да разбере, който само срича - да си срича ...

И като футболът е само една игра, защо лицето Джугански обслужваше Лудогорец през цялото време и пращаше поръчкови съдии да им помагат. Колко скандални дузпи се дадоха за Лудогорец ?? Колко червени картона бяха спестени на "Мооооооциииииии, Моооооцииии" ??

Като футболът бил само една игра, оставете го да се играе на терена.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 21 ное 2014 16:26

Колко бе ? Колко ? Изкарай ги да ги преброим , иначе си оставаш поредния хейтър .

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 ное 2014 16:27

Много. Погледни само тая с Берое. Смях. Ами с Ботев миналата пролет в Разград ??! И още, и още ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 21 ное 2014 16:27

Засрамете се малко бе... Онези, които до преди две - три седмици се оплакваха че ги режат съдиите и искаха разни промени в СК, пускаха (вече им обърках бройката) декларации, плюеха по Ники "Лекето" както обича да го нарича Грънчаров и още... и още... сега се оказаха най-големите поддръжници на статуквото. Що ли ви липсва последователността като тази в писанията на декларации??? Ние още помним Момиров, не забравяйте това.

А по отношение на оставката - крайно малоумна постъпка на Джугански. Първо вчера назначава Йорданов - добре, така е решил, така е направил, после обеснява, че ако Ники УМИШЛЕНО СБЪРКА си отиват двамата, а днес вече развя байрака, както едно време правеше. Явно или натиска от ВСИЧКИ страни му идва в повече, или липсата на мъжество се проявява в напечените моменти.

А защо му трябваше всичко това? На кого угаждаше до вчера? Пречеше ли му нещо да реши за жребий още преди оокончателния избор? Как днес вече може, а до вчера не можеше? Много въпроси все към съдийската комисия

То въпроси от подобен род има и към спортнотехническата комисия де? Защо първо решиха мача да е в работен ден ... почти в работно време? Защо в едно свое заседание промениха 6 срещи, само тази - не (телевизионното излъчване като оправдание не издържа), защо в последствие когато един от отборите (не този... първия) поиска мачът бе преместен и телевизията нмаше нищо против?

Всичко това се натрупва... и то не е в полза на БФС, просто защото е умишлено... И да - ЦСКА не пее в хора, въпреки първото си място. Единственото място, където се чува някакво мнение са медиите. А най-странното е как едни се влияят от интернет заплахите (Джугански), а други са твърди като Матросов (Михайлов, Лечков).
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 21 ное 2014 16:28

Avanti_Ragazzi написа:Не мога да разбера какви са тези драми, простотии, слугинажи и т.н. за този мач? Бил мач за титлата, каква титла, кви 5 лева като предстоящия мач ще е едва от 16 кръг. Точно средата на сезона, а докрая предстоят най-важните мачове тези в плейофите?

Освен това само аз ли си спомням как розовите загубиха преднина от 8 точки преди 3 години за 5 мача накрая, а тук става дума за цели 16 мача докрая?

Като гледам сега какви драми са и какво чудо е за мач от редовния сезон, представям си за плейофите тогава какво ще е? :lol:

Абсолютно споделям това мнение, този мач нищо не решава има 14/15 мача след него!
Нито ЦСКА нито Лудогорец ще станат шампиони с този мач, смятайте щом сега е така при такъв мач на пролет какво ще е!

Brabam

Мнениеот Brabam » 21 ное 2014 16:34

Не ми се мисли ако последния кръг от плейофите се срещнат двата отбора и битката е за титлата какво ще е положението тогава :lol:
Селското отборче от разград се държи с класи над "гранда с истории и традиции"
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 ное 2014 16:41

Аре стига сте плакали,50+ години като БФС ви играеше по свирката на сини и червени ви беше добре.Нали така?
Като си идвахте със съдии на всеки мач,и беше цяло чудо да се свири дузпа или фал срещу вас.Трябваше да има паднала глава в наказателното поле.
Време е да пуснете кокала,вече никой не ви евава за слива.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 21 ное 2014 16:44

БФС пак клекна под натиска на ЦСКА. Жалко за тях. Дано Лудогорец им покаже как се играе футбол, а не война.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 21 ное 2014 16:47

1Neutralen написа:БФС пак клекна под натиска на ЦСКА. Жалко за тях. Дано Лудогорец им покаже как се играе футбол, а не война.

Ти я кажи за мача с Ботев за суперкупата в Бургас (на прима виста се сещам) и пак заповядай. То пък СЛУЧАЙНО Ники Йорданов беше рефер ;)
Последна промяна от ros на 21 ное 2014 16:48, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

haha

Мнениеот haha » 21 ное 2014 16:48

Като се свирше за ЦСКА години наред беше готино, сега се появи някакво "селско отборче" и всички се разпищяха.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Футбол - България”