Никола Джугански подаде оставка

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Re: Никола Джугански подаде оставка

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 21 ное 2014 14:28

warhead написа:

Е каква драма да има с Левски ,Марек и Хасково бре !Драма има като се играе дерби .Като играем срещу отбори от средата и дъното въпроса е с колко ще ги бием!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Мозък, къде съм писал за Марек и Хасково? Става въпрос за драмите с рев преди мачовете на ЦСКА-Левски и Лудогоре-Левски които липсваха! Такива нямаше дори и след мачовете. Колко е сложно да прочетеш и схванеш написаното. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

ivan_svet
Контакти:

Мнениеот ivan_svet » 21 ное 2014 14:29

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Е вече напълно се доказа, че БФС-то е червено... Реваха за смяна на датата и часа... смениха го. Реваха за съдията, пак го смениха. Реваха втори път за другия съдия, ето и жребийче сега... Хмм аз такова нещо досега не съм виждал да се прави преди някой двубой за първото място.

А бе БФС да питат просто Стойчо кои съдии искат да свирят и как да свирят за да са доволни един път. Такова бутане и реване е невиждано! 8-)

Ето и отговора на въпроса "Докога Боби Михайлов ще стои на поста "Шеф на БФС"? - Докато слугува на ЦСКА.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 21 ное 2014 14:38

Така трябва! Даже цялата СК да го последва! Няма само посрамените юбиляри като ревнат, тогава да я сменят.
САМО ЦСКА
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 ное 2014 14:42

Няма нищо, тъкмо червеното падение ще е по-сладко 8-) Утре ви искам всички на линия, а не да ми се криете като мишки 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 21 ное 2014 14:42

CTAHKO написа:Няма нищо, тъкмо червеното падение ще е по-сладко 8-) Утре ви искам всички на линия, а не да ми се криете като мишки 8-)

И вие след унижението от Ботев ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 ное 2014 14:44

trokadero_ написа:
CTAHKO написа:Няма нищо, тъкмо червеното падение ще е по-сладко 8-) Утре ви искам всички на линия, а не да ми се криете като мишки 8-)

Това се отнася само за тях 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 21 ное 2014 14:44

CTAHKO написа:
trokadero_ написа:

Гонзо вече ще се чуди какво да каже от срам .

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 21 ное 2014 14:48

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
warhead написа:

Е каква драма да има с Левски ,Марек и Хасково бре !Драма има като се играе дерби .Като играем срещу отбори от средата и дъното въпроса е с колко ще ги бием!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Мозък, къде съм писал за Марек и Хасково? Става въпрос за драмите с рев преди мачовете на ЦСКА-Левски и Лудогоре-Левски които липсваха! Такива нямаше дори и след мачовете. Колко е сложно да прочетеш и схванеш написаното. 8-)

Мозък,когато играят първия и втория е дерби!(в случая ЦСКА и Лудогорец)!!!Когато ЦСКА играе с отбори от средата на таблицата какъвто е Левски или от дъното на таблицата ,Марек и Хасково какъв рев да има!Там се знае ...дилемата е само с 3-0ли ще бият или повече!Драмата е ако противника успее да отбележи почетен гол,нещо ,което на Лески не им се отдава...за разлика от Хасково...сега разбра ли ....едва ли.... :mrgreen:

П.С.Като са те били като маче в дирек е хубово да запазиш мълчание ,а не да даваш акъл на Големите!Гледай си дербито за златната среда Ботев-Левски и не се занимавай с Лидерите...те ще се оправят!!! :mrgreen:

На линия
Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 21 ное 2014 14:50

На вас пък каквото и да стане, все ЦСКА ви е виновен! Къде прочетохте Джугански да се оплаква от ЦСКА? Казва, че всички го критикуват заради напрежението, което създаде със съдиите. И си е за критика. На най-напечения ни мач да ни сложи двамата съдии, които винаги ни режат. Цялата работа е за вкарване на суматоха в ЦСКА преди мача. Ако бяха толкова принципни, щяха да кажат - е ви го Станислав Тодоров и точка. Който иска да реве, който не иска - да не реве. А те слагат едни, после ги махат, после жребий. Аре фичка им файна.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 21 ное 2014 14:50

CTAHKO написа:
trokadero_ написа:

Вас по-една седмица ви държи влага ,не може да ви види човек,тръгнал на нас да се смее и то предварително!!!Ама и вас ви разбирам то вашето не е срам вече,аз лично ви съжалявам само!!! :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”