1982 написа:БФС-то било червено ..... сигурно за това почти 30 мача за ЦСКА не е свирена нито 1 дузпа.
Това че сте некадърни, БФС- то ли е виновно

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
1982 написа:БФС-то било червено ..... сигурно за това почти 30 мача за ЦСКА не е свирена нито 1 дузпа.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Kris_men2000 написа:Няма какво да питат Стойчо.Направо да определят мача 3:0 за червените и да обявят червените за шампион.Нали вече са морални шампиони.И да започваме новият шампионат с шампион Цска а всички други да се борят за второ място.Така ще е най-справедливо при това "СИНЬО"БФС.
Председателят на Съдийската комисия на БФС Никола Джугански е изпратил молба до президента на БФС Борислав Михайлов да бъде освободен от поста. Това написа самият Джугански в страницата си във "Фейсбук" и сам прикачи снимка на молбата. "Винаги съм смятал, че футболът е само една игра. В последните дни обаче се оказва, че за мнозина футболът е война. И тази война трябва да бъде спечелена на всяка цена. Без подбор на начини и средства. И с цената на всичко. Това не е моята игра. Аз бях дотук...", написа Джугански във "Фейсбук".
cska-632 написа:Kris_men2000 написа:Няма какво да питат Стойчо.Направо да определят мача 3:0 за червените и да обявят червените за шампион.Нали вече са морални шампиони.И да започваме новият шампионат с шампион Цска а всички други да се борят за второ място.Така ще е най-справедливо при това "СИНЬО"БФС.
Моралните шампиони са едни други.
И на мен не ми харесва тази истерия, която прави Стойчо, защото самозалъгва футболистите, че едва ли не са Реал М и им създава грешни впечетления. После идват Симитли, Монтана, Миньор и презимяване
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:1982 написа:БФС-то било червено ..... сигурно за това почти 30 мача за ЦСКА не е свирена нито 1 дузпа.
Това че сте некадърни, БФС- то ли е виновноАко има, да свирят. Като няма, за какво да ви свирят дузпа? Заради комунистическото четирибуквие ли
Като сте спънати, за какво да ви спъват
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта