Ivanov_95 написа:Тая седмица вместо нас,в ШЛ ще дават супер интересния мач между Апоел и Барса ..
Няма да е за първи път.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Ivanov_95 написа:Тая седмица вместо нас,в ШЛ ще дават супер интересния мач между Апоел и Барса ..

riak4 написа:Ivanov_95 написа:Тая седмица вместо нас,в ШЛ ще дават супер интересния мач между Апоел и Барса ..
Няма да е за първи път.

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

толко ли няма някое дерби във вторник
  толко ли няма някое дерби във вторник 
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:Футболните фенове искат да видят първият гол на Суарез за Барса, затова ще ни дават, за да имат по-голям рейтинг

майтапа настрана, не очаквах и тоя мач да ни предават...толко ли няма някое дерби във вторник

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:kingofpop написа:Футболните фенове искат да видят първият гол на Суарез за Барса, затова ще ни дават, за да имат по-голям рейтинг

майтапа настрана, не очаквах и тоя мач да ни предават...толко ли няма някое дерби във вторник
Лайнари ве...на другия ден вместо Арсенал - БВБ ще ми дават Базел с другия испански тумор

Синичко написа:Защо, ако взимаме Ройс, да трябва да махаме Шурле? Аз съм убеден, че Андре просто не е в нужната форма, няма нищо общо с липса на качества. Защо да не се махне Салах? С какво повече заслужава мястото си от Шурле? За мен той е по-интересният персонаж около крилата ни. Започна супер добре с гол срещу Арсенал и от тогава насам сякаш върви само надолу. Не, че и получава толкова много шансове, но и срещу слабите отбори сякаш не може да направи впечатление. Та идеята ми е, че идването на Ройс не на 100% означава напускането на Шурле. За мен лично Азар-Оскар-Ройс с подкрепата на Вилиян и Шурле си е просто убийствено. Пък и имайки предвид склонността на Борусия да взима не толкова нашумели играчи и да ги прави звезди, прави преминаването на Салах там още по-вероятно. Изходящ трансфер на Шурле ми се струва по-вероятен към Байерн.
Някой знае ли някое място, от където да гледам хайлайтс от всичките ни мачове до тук през сезона?
 Намаляваме от цената на Ройса и  им даваме желан заместник
  Намаляваме от цената на Ройса и  им даваме желан заместник  

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
 Не му върви на това момче... дано това не му прецака кариерата. Много ще се радвам ако успеем да го привлечем.
  Не му върви на това момче... дано това не му прецака кариерата. Много ще се радвам ако успеем да го привлечем.Schleswiger... написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wsMtU8huWqU&list=UUy8WRQ6OmqxeVODGFjPe0HQ[/youtube]
Голям клип!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта