1982 написа:Точно "талантливите" деца ядат зверски бой от Украйна, Швеция и т.н. Направо им чупят каските.
Не се мъчи, то който трябва ще си разбере какво имам предвид. Те защо падат мислиш, щото не са ги научили, че не трябва да падат- не са им изградили характери на победители. Вината е само и единствено на треньорите им.
Я съм цъкал малко футболче, много добре ми е известно кои са виновниците. Бутат се едни и същи деца, а другите ги ядат кучетата, нека не задълбаваме, че темата е дълга и нищо не се е променило. Разликата е, че сега се залага и на детския футбол в тотото, което пък е още по-сериозна тема, а няма нито един наказан.
Те и които имат талант, ще страдат заради слаби треньори или залози.

Нищо не може да се промени, докато държавата си бара оная работа само. С недъгавите ще си патят и талантливите деца, но процесът ми се струва необратим. Прекалено много пари се завъртяха около футбола.
В България винаги ще се раждат таланти, по-гадното е, че треньорите не успяват да доразвият таланта им или пък не искат.

Бате ви Стоичков да не се е родил голова машина като цъкаше в Харманли? Всеки тръгва от нищото и ако има късмета да попадне на големи треньори, става и истински.спортист. Таланти винаги ще има- някой да беше чувал за Цветелин Чунчуков миналия сезон? Изведнъж се появява някакво момче и почва да бележи за Ботев.. Ами така трябва да е.
Няма как да се мерим с останалите, докато не се развият новите таланти, за което пък трябват школи. А тези от които падаме си ги имат и школите, и треньорите и талантите още в детския футбол. Изобщо не трябва да ни учудва, че губим тежко от тях- просто треньорите им са по-добри, условията им за работа са по-добри. Тъжно е, но трябва си казваме истината понякога.