ЦСКА(София) Лудогорец (Разград) - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Re: ЦСКА(София) Лудогорец (Разград)

Мнениеот JACKO » 20 ное 2014 00:41

Ей спрете се бе, стопли ми се еликсира докато ви меря патлаците :( аре лека, бъдете здрави.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 20 ное 2014 15:35

ЦСКА къде са тръгнали,че пак да излагат България в Европа. :oops: ..."зимбру-мура" пак ще покажат къде ви е мястото/

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 ное 2014 15:53

Sole написа:ЦСКА къде са тръгнали,че пак да излагат България в Европа. :oops: ..."зимбру-мура" пак ще покажат къде ви е мястото/

Много оригинално мнение!

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 20 ное 2014 16:42

BRF написа:
Sole написа:ЦСКА къде са тръгнали,че пак да излагат България в Европа. :oops: ..."зимбру-мура" пак ще покажат къде ви е мястото/

Много оригинално мнение!

Щеше да е оригинално, ако не го мислеха почти всички, които не са фенове на ЦСКА.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 ное 2014 16:59

matador1 написа:
BRF написа:

Много оригинално мнение!

Щеше да е оригинално, ако не го мислеха почти всички, които не са фенове на ЦСКА.

Ами цели 4 отбора ще трябва да представят България в Европа :? !?!Ако ЦСКА е зле,другите два???

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 21 ное 2014 10:43

Ако Сашетата са платили заплати или премии през последните 1-2 седмици, ЦСКА може и да се хвърлят за победа. Иначе не виждам как Лудогорец няма да си вземат рутинно мача.
Прогноза Х2. При всички случай Стойчо ще обяви война на съдиите и БФС след мача.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 21 ное 2014 11:48

Кролик написа:Ако Сашетата са платили заплати или премии през последните 1-2 седмици, ЦСКА може и да се хвърлят за победа. Иначе не виждам как Лудогорец няма да си вземат рутинно мача.
Прогноза Х2. При всички случай Стойчо ще обяви война на съдиите и БФС след мача.

Най-вероятно ЦЕСЕКАТУ няма да спечели и ще много РИИИВАНЕ .БФС, КГБ, ЦРУ , МОСАД те всички не спят да мислят пъклени планове как да спрат '''харизматъ'' .При всичко положения ще е ШОУ.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 21 ное 2014 12:01

BRF написа:
matador1 написа:
BRF написа:

Много оригинално мнение!

Ами цели 4 отбора ще трябва да представят България в Европа :? !?!Ако ЦСКА е зле,другите два???

Зле са и те. Само Лудогорец се представя на ниво.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 21 ное 2014 12:04

След около месец реване "синьото БФС" клекна пред ЦСКА . Айде да не съм чул че Лудогорец употребяват натиск и нз си кво .... аз едно изказване не съм чул от нашия клуб ...за сметка на хилядите от ЦСКА ... то не беше Стойчо ,че щял да води война , сега гледам Тунчев нещо се опъва , ама не виждам на основа на какво . Айде сега и съдията смениха .

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 ное 2014 12:08

IvailoRz написа:След около месец реване "синьото БФС" клекна пред ЦСКА . Айде да не съм чул че Лудогорец употребяват натиск и нз си кво .... аз едно изказване не съм чул от нашия клуб ...за сметка на хилядите от ЦСКА ... то не беше Стойчо ,че щял да води война , сега гледам Тунчев нещо се опъва , ама не виждам на основа на какво . Айде сега и съдията смениха .

Не си чул,защото на домус ага не му трябва да употребява натиск чрез медиите.Просто звъни където трябва.Затова е Джугански напуска,нали се сещаш!

Върни се в “Лудогорец”