ЦСКА(София) Лудогорец (Разград) - 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА(София) Лудогорец (Разград)
Ей спрете се бе, стопли ми се еликсира докато ви меря патлаците
аре лека, бъдете здрави.

ЦСКА къде са тръгнали,че пак да излагат България в Европа.
..."зимбру-мура" пак ще покажат къде ви е мястото/

Sole написа:ЦСКА къде са тръгнали,че пак да излагат България в Европа...."зимбру-мура" пак ще покажат къде ви е мястото/
Много оригинално мнение!
BRF написа:Sole написа:ЦСКА къде са тръгнали,че пак да излагат България в Европа...."зимбру-мура" пак ще покажат къде ви е мястото/
Много оригинално мнение!
Щеше да е оригинално, ако не го мислеха почти всички, които не са фенове на ЦСКА.
matador1 написа:BRF написа:Sole написа:ЦСКА къде са тръгнали,че пак да излагат България в Европа...."зимбру-мура" пак ще покажат къде ви е мястото/
Много оригинално мнение!
Щеше да е оригинално, ако не го мислеха почти всички, които не са фенове на ЦСКА.
Ами цели 4 отбора ще трябва да представят България в Европа

Ако Сашетата са платили заплати или премии през последните 1-2 седмици, ЦСКА може и да се хвърлят за победа. Иначе не виждам как Лудогорец няма да си вземат рутинно мача.
Прогноза Х2. При всички случай Стойчо ще обяви война на съдиите и БФС след мача.
Прогноза Х2. При всички случай Стойчо ще обяви война на съдиите и БФС след мача.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
-
- Контакти:
Кролик написа:Ако Сашетата са платили заплати или премии през последните 1-2 седмици, ЦСКА може и да се хвърлят за победа. Иначе не виждам как Лудогорец няма да си вземат рутинно мача.
Най-вероятно ЦЕСЕКАТУ няма да спечели и ще много РИИИВАНЕ .БФС, КГБ, ЦРУ , МОСАД те всички не спят да мислят пъклени планове как да спрат '''харизматъ'' .При всичко положения ще е ШОУ.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
BRF написа:matador1 написа:BRF написа:Sole написа:ЦСКА къде са тръгнали,че пак да излагат България в Европа...."зимбру-мура" пак ще покажат къде ви е мястото/
Много оригинално мнение!
Ами цели 4 отбора ще трябва да представят България в Европа!?!Ако ЦСКА е зле,другите два???
Зле са и те. Само Лудогорец се представя на ниво.
След около месец реване "синьото БФС" клекна пред ЦСКА . Айде да не съм чул че Лудогорец употребяват натиск и нз си кво .... аз едно изказване не съм чул от нашия клуб ...за сметка на хилядите от ЦСКА ... то не беше Стойчо ,че щял да води война , сега гледам Тунчев нещо се опъва , ама не виждам на основа на какво . Айде сега и съдията смениха .
IvailoRz написа:След около месец реване "синьото БФС" клекна пред ЦСКА . Айде да не съм чул че Лудогорец употребяват натиск и нз си кво .... аз едно изказване не съм чул от нашия клуб ...за сметка на хилядите от ЦСКА ... то не беше Стойчо ,че щял да води война , сега гледам Тунчев нещо се опъва , ама не виждам на основа на какво . Айде сега и съдията смениха .
Не си чул,защото на домус ага не му трябва да употребява натиск чрез медиите.Просто звъни където трябва.Затова е Джугански напуска,нали се сещаш!