ЦСКА е бутнал незаконно сграда на Панчарево за 400 000 лева

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА е бутнал незаконно сграда на Панчарево за 400 000 лева

Мнениеот Кашчей » 20 ное 2014 11:32

memnto написа:Ти, дъртия, видя ли документите? Правиш се, че не ги виждаш нещо май?

Аз ги видях и ги прочетох, а ти?!

Някъде да видя становище на комисията, с което се разрешава демонтажа на конструкцията. Аз видях и цената на обекта, за която някои от вас говореха, че е нереална, а ти? Ти нещо прочете ли, разбра ли?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 20 ное 2014 11:36

memnto написа:Ти, дъртия, видя ли документите? Правиш се, че не ги виждаш нещо май?

Документите са изрядни, но не стигат до завършен... фактически състав. Никъде ги няма предпоставките за разрушаване на сградата, т.е. има някои, но не всички са налице. Можеш да хвърлиш един поглед на Закона за устройство на територията и да видиш, че има още какво да се случи. Не ми се изнасят лекции, затова го направи сам. Дори преди да им дадат разрешение за събарянето има още какво да се направи. ЦСКАто да вади пачките 8-) Да не говорим, че ако имат концесия трябва да се грижат за повереното им, а не да го оставят да пада.

Дори само метала в сградата има висока стойност.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 20 ное 2014 11:43

Е какво лошо има, малко ще се припечели от скраб и ще се платят забавените премии и тези за предстоящия бой над Лудогорец. :)

Хората събориха незаконно цял сектор (А) и ги покриха, други раздадоха парите(4 млн.) отпуснати им за строеж на трибуна на свързани лица да си спасяват бизнеса, а нас за един балон ще ни закриват. Хайде по-спокойно да го раздаваме и да се съсредоточите върху истинските проблеми.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 ное 2014 12:02

matador1 написа:

Документите са изрядни, но не стигат до завършен... фактически състав. Никъде ги няма предпоставките за разрушаване на сградата, т.е. има някои, но не всички са налице. Можеш да хвърлиш един поглед на Закона за устройство на територията и да видиш, че има още какво да се случи. Не ми се изнасят лекции, затова го направи сам. Дори преди да им дадат разрешение за събарянето има още какво да се направи. ЦСКАто да вади пачките 8-) Да не говорим, че ако имат концесия трябва да се грижат за повереното им, а не да го оставят да пада.

Дори само метала в сградата има висока стойност.

Маркираното посмъртно няма как да му се случи на този потребител, защото той е фен на ЦСКА-ерго всичко му е кристално ясно.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 20 ное 2014 12:03

Кашчей написа:

Някъде да видя становище на комисията, с което се разрешава демонтажа на конструкцията. Аз видях и цената на обекта, за която някои от вас говореха, че е нереална, а ти? Ти нещо прочете ли, разбра ли?!?

Не разбирам защо ЦСКА се вкара в този филм .Въпросът е да се изчакат няколко дни на оглед и ако конструкцията
е опасна ще се събори.Просто съоръжението няма да се използва тези дни/ако въобще го използват в това топло време/

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 ное 2014 12:11

petko.h.markov написа:
Кашчей написа:

Не разбирам защо ЦСКА се вкара в този филм .Въпросът е да се изчакат няколко дни на оглед и ако конструкцията
е опасна ще се събори.Просто съоръжението няма да се използва тези дни/ако въобще го използват в това топло време/

Всъщност, този балон за какво се използваше в последните месеци? Доколкото знам(без да съм сигурен) отборът не тренира там, нито пък някоя от детско-юношеските формации :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 ное 2014 12:36

Дойде говеждия господ, Б.Б. и се почна с атаките срещу ЦСКА,а за подУЯне се гласи нов, много могъщ спонсор-„Софарма“,кво да говориме повече :!: :x
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 20 ное 2014 12:55

Red joker написа:Дойде говеждия господ, Б.Б. и се почна с атаките срещу ЦСКА,а за подУЯне се гласи нов, много могъщ спонсор-„Софарма“,кво да говориме повече :!: :x

Ех как хубаво извъртате всичко...
[center]
Идеята на родната компания предвижда рекламно бизнеспартньорство. Или по-конкретно - “Софарма” да дава медикаменти, необходими за първия тим и за всичките 21 отбора от школата на Левски, а в замяна клубът да рекламира логото . По подобен начин “сините” действат с “Хаджийски” за млечни продукти, с “Девин” за вода и т.н.
[/center]
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 ное 2014 12:56

Red joker написа:Дойде говеждия господ, Б.Б. и се почна с атаките срещу ЦСКА,а за подУЯне се гласи нов, много могъщ спонсор-„Софарма“,кво да говориме повече :!: :x

Колко трофея е спечелил "Левски" при управлението на "говеждия господ"?
Благодаря за отговора!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 ное 2014 13:40

Кашчей написа:

Колко трофея е спечелил "Левски" при управлението на "говеждия господ"?
Благодаря за отговора!

Не съм ги броил,но поне ги спасява от фалит и изпадане в по-долна дивизия,почна да им прави стадиона-макар че, няма да публикуват разрешително за събаряне и такова за строеж в медиите ;) и т. н. и т.н. :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”