Правилно ли е според вас поведението на Кобрата?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Правилно ли е според вас поведението на Кобрата?

Мнениеот veni__85 » 19 ное 2014 19:43

Страшни сме ние българите , някой напише някаква ГЛУПОСТ в интернет и се надпреварваме да я разпространяваме. А най-жалкото е , че доста хора се връзват. Не знам дали да се смея и дали да ми е тъжно за наивитета на народа ни ?

Шок! Положителна проба за допинг на Кличко! Той призна и пред журналист (ВИДЕО)

Скандално! Стана ясно преди часове! Владимир Кличко, който победи
в събота(15.11) Кубрат Пулев е разобличен в брутална измама,
като допинг теста му даде положителна проба.
Това и не отрече самият той пред журналист.
Какво ще се случи сега и какво още казва Владимир Кличко,

http://izgledai.eu/?p=225

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 ное 2014 19:44

"Мениджърът му Бернд Бенте ме уведоми, че те не изключват възможността Кличко да се бие с мен през март-април. Ще избере измежду няколко кандидати, имената на които нищо не ми говорят. Изглежда, шампионът събра смелост, след като нокаутира едно жалко момченце, което се беше боксирало само 20 мача", написа Бригс.

Скандалният американец е седми в ранглистата на WBA и Кличко има право да го избере за съперник.

В същото време предположенията, че провокациите на Бригс срещу Кличко са нагласени от двамата и са с рекламна цел се увеличиха, след като украинецът пусна видео с подготовката си за мача с Пулев и от самия бой.

В него Бригс съвсем неслучайно попада в кадър два пъти и изглежда, че Кличко му намеква какво ще му се случи скоро.

Влади ще разбие ли Бригси според вас? :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 ное 2014 19:48

И нашата малка Водна змия да вземе първо да удари номер 7 в света - Бригс, пък тогава да се моли на бате му Владо за милостив реванш в мач от 3 рунда. :lol:
ама не смее, щото негъра изглежда бая изпатладясал звяр и ще му набие канчето без много да се замисля. Току виж поставил рекорд за най-бърз нокаут. :? :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 ное 2014 20:58

Кировец написа:
"Мениджърът му Бернд Бенте ме уведоми, че те не изключват възможността Кличко да се бие с мен през март-април. Ще избере измежду няколко кандидати, имената на които нищо не ми говорят. Изглежда, шампионът събра смелост, след като нокаутира едно жалко момченце, което се беше боксирало само 20 мача", написа Бригс.

Скандалният американец е седми в ранглистата на WBA и Кличко има право да го избере за съперник.

В същото време предположенията, че провокациите на Бригс срещу Кличко са нагласени от двамата и са с рекламна цел се увеличиха, след като украинецът пусна видео с подготовката си за мача с Пулев и от самия бой.

В него Бригс съвсем неслучайно попада в кадър два пъти и изглежда, че Кличко му намеква какво ще му се случи скоро.

Влади ще разбие ли Бригси според вас? :)

Не знам, побеждавал е Форман, но преди много години, а и е бая дърт, пък Витали добре го подреди като се биха. :mrgreen:

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 19 ное 2014 21:15

След оня бой, дето Витали му хвърли, ако бях на мястото на Бригс щях да стоя далеч от братята. Че той за цял мач нямаше смислен удар. Кое ще е по-различното срещу Влад? Най-голямото достойство на Бригс е, че при при количеството чукове, които изяде от Витали, не падна в нокаут. Според мене обаче Влад ще го нокаутира.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 ное 2014 22:14

Кобрата на какво основание иска реванш от кличко ? Реванш се иска, когато двубоя е бил равностоен, спечелен е по точки или нещо подобно. Когато са те млатили като куче, да искаш реванш и да имаш претенции за нещо е унизително.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 ное 2014 22:16

dunavfc написа:Кобрата на какво основание иска реванш от кличко ? Реванш се иска, когато двубоя е бил равностоен, спечелен е по точки или нещо подобно. Когато са те млатили като куче, да искаш реванш и да имаш претенции за нещо е унизително.

Може да е мазохист?! Явно му харесва да отнася тупалки. :lol:
Пък нали и обеща на народа - става и продължава ще се бори до край - сега това ще му е основния мотив в следващите години. Видиш ли - никога не се предава, колкото и да му чупят тиквата.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 ное 2014 22:45

Загуби уважението на поне от половината хора, които му симпатизираха. Мразя мъже, които се държат като путки. Може да те е разбил , не е фатално, все пак Кличко е най-добрият, нито си първият, нито последният, който е загубил. Но всички други странични глупости са толкова елементарни и малоумни, че няма на къде.

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 20 ное 2014 13:13

dunavfc написа:Загуби уважението на поне от половината хора, които му симпатизираха. Мразя мъже, които се държат като путки. Може да те е разбил , не е фатално, все пак Кличко е най-добрият, нито си първият, нито последният, който е загубил. Но всички други странични глупости са толкова елементарни и малоумни, че няма на къде.

Типичен пример как може уважението ,което си градил с години да го унищожиш за нула време.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 20 ное 2014 13:17

vg_vasilev написа:
dunavfc написа:Загуби уважението на поне от половината хора, които му симпатизираха. Мразя мъже, които се държат като путки. Може да те е разбил , не е фатално, все пак Кличко е най-добрият, нито си първият, нито последният, който е загубил. Но всички други странични глупости са толкова елементарни и малоумни, че няма на къде.

Типичен пример как може уважението ,което си градил с години да го унищожиш за нула време.

И на вас да ви вкарат 2 пъти нокдаун и веднъж нокаут и вие няма да може да говорите със седмици смислени неща... ;)
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Върни се в “Други спортове”