То бива злобен провинциализъм , ама вашето избива на истерия.
Разберете - и срещу нас да тичате, по-далече от Строежа няма да стигнете.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
костенурк написа:baligo написа:костенурк написа:baligo написа:Мистри написа:......."Адам и Мариян имат договори с Ботев до 15 юни 2015 година. Ако от Левски искат да ги привлекат, идват, плащат и ги взимат. ......"
Не ,че ме вълнуват тези двама нек,дърници или защитавам гонг , но да отбележа две неща-кой слуша вуцан и второ- датата на договора.
Господа, господа! Може ли за миг да спрем да си мерим тумбаците и пищовите и да обърнем внимание на тази сакрална дата?
Какво означава тя?
свети Тодор ще ви закрива?
За свети Цецоу ако искаш да говорим или пък за Манежа, че виждам изгаряш от желание да си ги мерим, а не да говориш по темата.
[offtopic]Пък ако ли да държиш на меренето - търси друг форум, че с тая широка халка, в този форум едва ли ще се намери кой да те бие.[/offtopic]
А иначе накратко по темата - при всичкото левскарско присъствие в Ботев, ще си правим каквото поискаме с вас![]()
![]()
Конкретно за Мариян смятам, че е по-добре да си рита без напрежение на село в Коматево, а вратарчето ще е новия Наумовски ако дойде. Така че, не - благодаря!
пак ще ви скъсаме трътките и ше виете като бити псета бе пендел.след ма4а да не се покриеш като бит п********,искам те тука да се обесняваш
baligo написа:костенурк написа:baligo написа:костенурк написа:baligo написа:Мистри написа:......."Адам и Мариян имат договори с Ботев до 15 юни 2015 година. Ако от Левски искат да ги привлекат, идват, плащат и ги взимат. ......"
Не ,че ме вълнуват тези двама нек,дърници или защитавам гонг , но да отбележа две неща-кой слуша вуцан и второ- датата на договора.
Господа, господа! Може ли за миг да спрем да си мерим тумбаците и пищовите и да обърнем внимание на тази сакрална дата?
Какво означава тя?
свети Тодор ще ви закрива?
За свети Цецоу ако искаш да говорим или пък за Манежа, че виждам изгаряш от желание да си ги мерим, а не да говориш по темата.
[offtopic]Пък ако ли да държиш на меренето - търси друг форум, че с тая широка халка, в този форум едва ли ще се намери кой да те бие.[/offtopic]
А иначе накратко по темата - при всичкото левскарско присъствие в Ботев, ще си правим каквото поискаме с вас![]()
![]()
Конкретно за Мариян смятам, че е по-добре да си рита без напрежение на село в Коматево, а вратарчето ще е новия Наумовски ако дойде. Така че, не - благодаря!
пак ще ви скъсаме трътките и ше виете като бити псета бе пендел.след ма4а да не се покриеш като бит п********,искам те тука да се обесняваш
Веднага да подадеш молба в канцеларията на училището, да те върнат с две години назад пак в четвърти клас. Въпреки че не ти е майчин език, веднъж завинаги малцинствата трябва да се научите, че живеете в България и трябва да можете да четете и пишете на нашия език!
samatoranaga написа: Истинско е във В група да пълните стадиона всеки мач независимо къде е, ама сте изкуствен медиен отбор и няма да ме разберете. Успех все пак.
Мистри написа:samatoranaga написа: Истинско е във В група да пълните стадиона всеки мач независимо къде е, ама сте изкуствен медиен отбор и няма да ме разберете. Успех все пак.
пак ще ги пълните там.
Мистри написа:samatoranaga написа: Истинско е във В група да пълните стадиона всеки мач независимо къде е, ама сте изкуствен медиен отбор и няма да ме разберете. Успех все пак.
пак ще ги пълните там.
sky1 написа:Имам чувството,че на Лаута всички са приключили с обучението си в трети клас.dembi написа: полужението!
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта