На гол тумбак чифте пищови!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Re: На гол тумбак чифте пищови!

Мнениеот Cicero » 19 ное 2014 15:31

Стига сте се карали за глупости! Този престъпник, автора, трябва да го съблечем и да го натрием с коприва! Пълна партенка, която кара феновете на двата отбора, да се хванат за гушите!
Нали не смятате, че след фиаското лятото и "сполучливите" Сърмов, Домо, Педро и близнака, някой в Левски, ще си помисли дори, да погледне към футболисти на Ботев?! Положението в синия клуб е толкова объркано, че може да се оправят само с млади футболисти, който искат да играят за синята фанелка, а не с наемника Адам и отритнатия от самите тях Мариан.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 19 ное 2014 15:42

Raoul_Duke написа:"Умнико", ти не знам откога гледаш футбол, но явно е отскоро, щото иначе щеше да се сетиш, че подобни сини дебилщини ги има преди всеки мач между двата отбора. Особено, когато е в Пловдив.
Пари не са нужни, на мекотелите им хвърли два кинта или малка гроздова и ще напишат каквото им кажат. Струват евтино, а и за Левски дават всичко - от сърце и душа, до хероин, игла и дупе...
А каква е целта също е ясно - вкарване на интрига по стар ченгеджийски прийом.
Ама ти вероятно си некое 15-годишно келеме, така че даже на себе си се чудя, кво съм седнал да ти обяснявам.

Ти недей да казваш аз какъв съм без да ме познаваш... Но едно е сигурно, параноята и страха от всичко преди мач са наследственост на панчаревци и кометевци. Ето ти факт, а не измислени паранои... 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 19 ное 2014 15:43

Важно е да има навременна реакция :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 19 ное 2014 15:44

Едно време искахме да се отървем и от Сърмата,и от Мариян,и от Хичо,а сега ще ги връщаме един по един...айде няма нужда! Да си стои в Пловдив Огнянов,а и Стаховяк - вратарят ни е един от най-малките проблеми.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 ное 2014 15:47

Много живнаха коматевци :lol: Добре, че го има Левски да взимате наши играчи и треньори. Защо "вашите" легенди не искат и да чуят за Ботев?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 19 ное 2014 15:47

Как пък от Левски се спряха на най-слабия играч на Ботев,вратаря.

dembi
Контакти:

Re: Отговора на Вили Вуцов за гонг

Мнениеот dembi » 19 ное 2014 15:48

Cicero написа:
sky1 написа:
dembi написа: полужението!
Имам чувството,че на Лаута всички са приключили с обучението си в трети клас.

Нормално, на осемнадесет години ги гонят от основното училище.

От както съм се родил съм от ТРАКИЯ, тренирал съм там,дядо ми е з.м.с. от ТРАКИЯ,така че карай малко по-спокойно!
А другото го знам от членове на УС,просто е трагедия,не виждате ли че 80% от управата са свързани с Левски?! Колко играчи взеха лятото? Защо се чудете че и тези ще отидат там? Евала на буферите че махнаха некадърника,а ние седим и им се кланим докато разпродават отбора!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 19 ное 2014 15:49

Обичайното активно мероприятие преди всеки мач срещу любимия отбор на ДС и Народната милиция.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 19 ное 2014 15:53

И малките деца им научиха номерата. "Новината" е толкова нелепа, че чак не знам има ли смисъл да пиша защо. А и по-горе е споменато почти всичко.
Със или без номера, 2-0 в неделя!!!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 19 ное 2014 15:57

Не е никаква партенка. Само слепи хора не видяха връзката между Левски и Ботев посредством общи акционери. Само да ви кажа че КТБ е част от ВТБ, освен това видяхте преди години колко хора отидоха в Ботев от Левски така без пари, вкл. Мариян. Видяхте пък лятото че трима дойдоха на Герена е така без нито един лев! Така че не е никаква партенка. Левски дава на ботев Димов и Огнянов, а Мариян и вратаря идват в Левски срещу скромно доплащане.

Върни се в “Ботев”