Някой ще даде ли тълкование на "полу високо" центриране
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Някой ще даде ли тълкование на "полу високо" центриране
Някой ще даде ли тълкование на "полу високо" центриране, което упорито, през 2 атаки използват Шабански и Касабов. Всяко центриране е полу високо, вече не се търпи.
Re: Някой ще даде ли тълкование на "полу високо" центриране
Ако може и за центриране по земята?
Шабански е интересен индивид 

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
А изпреварил го с една мисъл?
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Малко ще прозвучи като оффтопик , но на мен "полу високо" центриране ми звучи като "малко бременна" и "почти бивша" - т.е. шашкащи понятия за кратковременна сензация.
Интересното е, че всички коментират, все едно, че са по радиото! Никаква култура на коментиарне. Все едно не гледаме какво правят футболистите. Шут натам, удар насам, центриране, ъглов, хайде, да казва играчите, не сме длъжни всички да ги знаем, обаче какво правят?! Пълен дебилизъм! Вместо да се подготвят за мачовете, да снасят информация, поне някаква статистика, той ми казва какво правят, все едно не гледам мача! От там се пръкват и такива крилати фрази като на Борето Касабов "Отсега засега"?! ( ей Богу не мога да я проумея) и клишета, клишета.......
И какво толкова странно има?! Полувисоко центриране се използва от коментаторите, когато топката е вдигната на около метър.
Сега модерно е да се спомене близка греда , далечна греда и т. н. Нашите коментатори оливат футболната игра от всякъде. Нямат справедливо отношение към тази игра.
"Опасни слизания към двете врати". Все едно играят на някой хълм
Картаго дава много точен коментар, и аз съм се чудил на бисерите на нашите коментатори. Все пак трябва да отбележим, че тяхното ниво е еквивалентно на футбола,който коментират 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
A доста често слушам да се споменава терминът "беГовете" Произходът на тази дума сигурно е от там, че много бягат?