petko.h.markov написа:BRF написа:petko.h.markov написа:Това все пак е един футболен мач.Не е война.Да не стигаме нивото и последствията на феновете на Левски на баскетболния мач.
Всички се готвим за тотален съпорт чрез песни,скандирания,хореогравия и други такива.Не виждам как може да се стигне до безредици,още повече,че от гостите въобще няма да има публика или най-много десетина човек въпреки фен клубовете им в София,Сливница и многото им привържаници от други градове!
То и на Партизан бяха десетина.Всичко може да предизвика такава реакция-грешки на съдията,вкаран или допуснат гол.На мача със Славия изведнъж
видях спринта на Тончи,след последен съдийски сигнал.После удари по тунела,автобуса и другите ги знаеш.Важна е предварителната нагласа.Дали
като за поредния мач или победа на всяка цена.Дано има повече разум.Тео зове-"да има свинщина голема"
Моята ЛИЧНА нагласа е за поредния мач!Важен го прави това,че ако бием,Разград ще загубят и ще избягаме в точките!Имам в предвид,че ми е все тая дали ще бием тях или ще бием някой друг,а те ще паднат!Важно е класирането в шампионата,а дали ще ги бием за първи път в събота или след 2 години ми е през оная работа!