фенове или..........
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: фенове или..........
"Кучето скача според тоягата"- народна поговорка.
Без име написа:Кур за сърбите, пичове.Честта е да се брани.
Идеята "Левски" и България е много по-важна от цецо василевския баскетболен отбор.
Много тъпо парче си,такива като тебе са силни само в тълпата и когато са„ много“ срещу„ малко“,налитат като чакали,когато някой е паднал на земята да го ритат и после се хвалят пред други смотаняци как са пребили еди кой си, иначе са пълни мижитурки и отрепки

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Остави това, ами момчето си мисли, че са защитили някаква идея Левски, идея България.
Левски само си изпати от тази случка, но някои явно живеят на друга планета. В Спортал има много хубава статия по случая, за това дали някои хора обичат или ...... всъщност мразят.

Левски само си изпати от тази случка, но някои явно живеят на друга планета. В Спортал има много хубава статия по случая, за това дали някои хора обичат или ...... всъщност мразят.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
радвам се че повечето от участниците са на моето мнение.НЕ на тези улигофрени.ясно беше че ще има такива който да ги подкрепят.но щом по голямата част мислят тези действия за неморални,ненормални и улигофренски,значи все пак има надежда за едно по добро бъдеще.стига някои хора да се вземат в ръце.и нека започне шефа на фенклуба-ако излезе и призове за едно по толерантно държание на всички на стадиона,след това започне ТОЙ да ги гони от там,тогава и отбора и феновете ще ги пребъде.не стане ли това ,жалка ни малка,жалка и на отбора ни.
vency75 написа:радвам се че повечето от участниците са на моето мнение.НЕ на тези улигофрени.ясно беше че ще има такива който да ги подкрепят.но щом по голямата част мислят тези действия за неморални,ненормални и улигофренски,значи все пак има надежда за едно по добро бъдеще.стига някои хора да се вземат в ръце.и нека започне шефа на фенклуба-ако излезе и призове за едно по толерантно държание на всички на стадиона,след това започне ТОЙ да ги гони от там,тогава и отбора и феновете ще ги пребъде.не стане ли това ,жалка ни малка,жалка и на отбора ни.
Виж сега ,братчед бил съм част от агитката на ЦСКА преди много години,още по времето на соца и тогава бехме много луди,но имаше някакво чувство за достойнство,лично аз съм ходил на много мачове на твоя отбор ,понякога и в„Б“ сектор-верно с приятели левскари,които казваха-„Тоя е чорбар,но е готин

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
напълно прав си жокер.за жалост ще останат маи само спомените.това което писах не се отнася само за нашата агитка,то е за почти всички.просто мачовете започнаха да стават война и то не на терена а на трибуните.
- сини шампиони
Веднъж вече питах , след като ултрасите се борят по този начин срещу Батков, защо посегнаха и на баскета нали няма нищо общо с бащицата 

И само Левски оле
Вчера видях DMS кампанията на 17 777 за спасението на Левски. Та ако тези които даряват осъзнаят, че събраните суми ще отиват не за развитие, а за глоби...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Stahlgewitter
- Контакти:
- Stahlgewitter
- Контакти:
ros написа:Вчера видях DMS кампанията на 17 777 за спасението на Левски. Та ако тези които даряват осъзнаят, че събраните суми ще отиват не за развитие, а за глоби...
Хората,които пращаме,го правим за Левски.Дали е за глоби,дали е за хорео или за каквото и да е,не ни дреме.Всичко е в името на Левски.Мнението ти е меко казано дебилно.