Sardukar написа:Голова разлика във всички турнири - 41:15 (допускаме средно по 0,882 гола на мач във всички турнири)
Допуснахме, а и все още допускаме твърде леки голове. (например за 4:2 срещу Суонзи, 1:2 срещу Палас) Това го отдавам най-вече на разсейване на дефанзивните ни играчи в края на мачовете, а и на индивидуални грешки - Кейхил. Не знам дали на вас ви прави впечатление, но срещу Ливърпул Гари вкара за пръв път този сезон. Ако не се лъжа, когато вкарваше миналия сезон, тогава беше и стена в защитата. Надявам се, че след този гол ще се превърне в "онзи" стълб в отбраната ни.
Sardukar написа:17 мача във всички турнир - 5 чисти мрежи (4 като домакин - Лестър, Вила, Арсенал и Марибор и една като гости с/у Спортинг
Sardukar написа:5 поредни мача във всички турнири нямаме чиста мрежа
Sardukar написа:3 поредни чисти мрежи във всички турнири е най-добрата серия на отбора през този сезон (Вила/д/,Спортинг/г/ и Арсенал/д/)
Отборът е допуснал три пъти гол в първите 15 минута от своите срещи и е спечелил всяка една от тях(Бърнли/г/,Соунси/д/ и Ливърпул/г/)
Отборът е допуснал пет гола в последните 15минути от своите двубои, постигайки следните резултати - равен с Ман Сити (85), победа над Палас (90), равен с Ман Юнайтед (90+4), победа над Евертън (76) и победа на Шрьосбъри (77)
Както казах и по-горе... допускаме твърде леки голов заради индивидуални грешки или разсеяност в дефанзивен план. Сигурен съм, че с напредъка на сезона ще ставаме все по-силни в дефанзивен план, а ако се изчистят и глупавите грешки ще сме железни.
Sardukar написа:В 5 мача ЧЕЛСИ е изоставал в резултата и никога не е губил - 4 победи и един равен
Едно от "любимите" неща: Започваме мача от второто полувреме или... когато ни вкарат. Не знам, но има дни, когато просто излизаме на терена все едно сме на тренировка. Разбира се, когато допуснем гол се сещаме за какво иде реч. Пример за това е мача в Словения. За сега показваме, че с времето изкореняваме този вреден навик, но трябва още време на Моу да се справи с това.
Sardukar написа:Отборът няма загуба във всички турнири от началото на сезона.
Започнахме прекрасно и този факт го доказва. Сега трябва да задържим преднината си и при всяка удобна възможност да я увеличаваме. Едва ли ще успеем да направим "непобедим" сезон, но кой знае? Може би Моу е решил да отнеме и тази слава от Венгер.