Корупция, бездействие и др. сред държавните служители.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Корупция, бездействие и др. сред държавните служители.
Нека взима човечеца и той семейство храни. След като има балъци да му дават...
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...

Празна раница не пази граница
- Андре-Пиер Жиняк 96
fcb_bg написа:hajitsu написа:И к'ъв е смисълът от темата?
Това не е много смислената спам тема, момче. Чати си там, като нямаш какво да кажеш.
Модераторите ако преценят, че е ненужен боклук тема в която да показваме кирливите ризи на държавната администрация, да я трият.
Прав си, че трябва да има подобна тема, но дали трябва да е в спортен форум... това е въпросът!

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
luxorus написа:danimann написа:В крайна сметка разбраха ли кой е и ако да,какви са законовите действия предприети срещу него?
Разбрали са,даже това не му е първи път.Чудя се,как може полицай,хванат веднъж с рушвет да продължава работа в полицията и сега го хващат отново.Ние сме нереално тъпа,корумпирана и просташка държава!

ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА
-
- Контакти:
"Много са готини"-едни и същи думи от всички.С какво се занимава твоята фирма,гледам пътуваш много и при акт ще ти
вземат точки,разправии до КАТ, абе лошо какво да те правим.Сладури!Те този ще го подгонят вече,ама тези,които обраха парите в банката няма.
вземат точки,разправии до КАТ, абе лошо какво да те правим.Сладури!Те този ще го подгонят вече,ама тези,които обраха парите в банката няма.
Sith написа:Нека взима човечеца и той семейство храни. След като има балъци да му дават...
Повечето списващи тук са давали по 20 кинта за да отърват акта,ама сега се правят на света вода ненапита.
organzata написа:Sith написа:Нека взима човечеца и той семейство храни. След като има балъци да му дават...
Повечето списващи тук са давали по 20 кинта за да отърват акта,ама сега се правят на света вода ненапита.
Аз с ръка на сърцето си признавам, че един път преди 7-8г. щях да дам, ама имах само 5 лв. в себе си. Ходих да взема току що внесена кола от бояджия, а тя бил без номера. Викам си, ще рискувам. Трябваше да я прибера на няма и 2км разстояние, а на отиване към бояджията не видях патрулка по маршрута. За лош късмет ме спряха,а аз бях с бележка, че ми е взет талона( щото един друг път не исках да бутна на ръка). Беха трима от силите за сигурност и ред по пътищата. Последва обичайната процедура, завършваща с "Какво правим сега?". Викам имам 5 лв, тоя се опули, все едно му се подигравам. Вика, ама ние сме трима. Викам му, чакай да се обадя да ми донесат някой лев и звъннах на собственика на автомобила. Казах му каква е ситуацията, вика ми изчакай 2 мин. След малко звънна телефона на единия, който беше в патрулката. Вдигна, "Да... да... да.... разбирам". Затвори и ми вика през отворената дясна врата на патрулката да си тръгвам.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- Долно уйно
- Контакти:
А наказание за даващите подкуп няма ли да има?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Долно уйно написа:А наказание за даващите подкуп няма ли да има?
А де? Всеки гледа, че лудият яде баницата (в случая, че "някои" взимат подкупи), а никой не мисли за тези, които ги дават.
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Бъдете изрядни и не давайте подкуп,ако не сте изрядни платете си глобата!Само от нас зависи да се справим с корупцията!
фен на еднодневката