ЦСКА(София) Лудогорец (Разград) - 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЦСКА(София) Лудогорец (Разград)
Мачът не решава титлата, защото има още много кръгове. Победа за Лудогорец.
- bobonikolov
1Neutralen написа:Много добре знаеш че имам предвид резултатите между двата отбора, а те са категорично в полза на Лудогорец.
Единствения ви аргумент се казва Марселиньо. Обаче ние имаме контра аргумент, който се казва Галчев. Тоя влезе ли да играе вашия Марселиньо бас ловя, че ще е аут от мача по принуда няколко минути след това. Просто няма такъв непукист и дървар като Галчев. А без Марселиньо вие го играете ганкиното. Доказали сте го многократно.
Сега сериозно. ЦСКА по нищо не отстъпва поне на хартия на Лудогорец. Даже в някои аспекти ви превъзхождаме. Например защитата. В последните няколко мача вашата е като разграден двор. А на ЦСКА е най-добрата в първенството до момента. Първото място го доказва. В средата вие имате Марселиньо. Нашата халфова линия цялата е добра. Нападението Ви......... Само един Безяк ама и той нещо се губи напоследък. При ЦСКА е голмайстора на А група + едни от най-техничните крила на А група. Та какво каза за аргументите?
Луогорец ще победи, не заради друго, ами защото Стойчо не знае как да играе срещу тях.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
bobonikolov написа:1Neutralen написа:Много добре знаеш че имам предвид резултатите между двата отбора, а те са категорично в полза на Лудогорец.
Единствения ви аргумент се казва Марселиньо. Обаче ние имаме контра аргумент, който се казва Галчев. Тоя влезе ли да играе вашия Марселиньо бас ловя, че ще е аут от мача по принуда няколко минути след това. Просто няма такъв непукист и дървар като Галчев. А без Марселиньо вие го играете ганкиното. Доказали сте го многократно.
Сега сериозно. ЦСКА по нищо не отстъпва поне на хартия на Лудогорец. Даже в някои аспекти ви превъзхождаме. Например защитата. В последните няколко мача вашата е като разграден двор. А на ЦСКА е най-добрата в първенството до момента. Първото място го доказва. В средата вие имате Марселиньо. Нашата халфова линия цялата е добра. Нападението Ви......... Само един Безяк ама и той нещо се губи напоследък. При ЦСКА е голмайстора на А група + едни от най-техничните крила на А група. Та какво каза за аргументите?
Момче, поставяш някакви стойности на футболистите, които са далеч от реалните и това само за да подтиснеш дълбокия комплекс, който си създал спрямо Лудогорец!
Истината е, че не разполагате с нито един пост на който да превъзхождате по футболни достойнства футболистите на шампиона.
Именно поради това ще възлагате на "дърварските" склонности на Галчев и останалите армейските футболисти.
Положително в актива на ЦСКА ще се окаже отсъствието на Кукоч, който е компенсирал футболните си умения с тотална простотия, която в подобен двубой сериозно би нарушила и без това крехкия баланс от стойности на терена!
Стойчо знае за липсата на технически стойности за противопоставяне и от сега е ясно, че ще заложи на високо и далеко изританите топки, където физиката и "дърварството" ще имат шансове за успех.
Слезе ли топката на земята - мисията невъзможна - започвате да търсите вината на съдията, липсата на средства, конспирациите от към БФС, неудобният час на срещата, непроведената на ниво предсезонна подготовка, кондиционни и ментални неудачи..........., а специално ти делиш проблема с проблемите на българския морски флот?!
Хайде по-спокойно - приемай нещата по философски - нали и Вие имате кого да биете редовно.
В края на краищата това са логични футболни зависимости и настроенията ни няма как да им влияят!
- bobonikolov
volf написа:bobonikolov написа:1Neutralen написа:Много добре знаеш че имам предвид резултатите между двата отбора, а те са категорично в полза на Лудогорец.
Момче, поставяш някакви стойности на футболистите, които са далеч от реалните и това само за да подтиснеш дълбокия комплекс, който си създал спрямо Лудогорец!
Истината е, че не разполагате с нито един пост на който да превъзхождате по футболни достойнства футболистите на шампиона.
Именно поради това ще възлагате на "дърварските" склонности на Галчев и останалите армейските футболисти.
Положително в актива на ЦСКА ще се окаже отсъствието на Кукоч, който е компенсирал футболните си умения с тотална простотия, която в подобен двубой сериозно би нарушила и без това крехкия баланс от стойности на терена!
Стойчо знае за липсата на технически стойности за противопоставяне и от сега е ясно, че ще заложи на високо и далеко изританите топки, където физиката и "дърварството" ще имат шансове за успех.
Слезе ли топката на земята - мисията невъзможна - започвате да търсите вината на съдията, липсата на средства, конспирациите от към БФС, неудобният час на срещата, непроведената на ниво предсезонна подготовка, кондиционни и ментални неудачи..........., а специално ти делиш проблема с проблемите на българския морски флот?!
Хайде по-спокойно - приемай нещата по философски - нали и Вие имате кого да биете редовно.
В края на краищата това са логични футболни зависимости и настроенията ни няма как да им влияят!
Виж сега не знам кой има комплекси от Лудогорец, но определено не съм аз. През .... ми е за Лудогорец за да имам комплекси от тях. И кое не е вярно за футболистите ми обясни? Не е ли вярно, че защитата на ЦСКА е една от тези, с най-малко допуснати голове в А група този сезон? Не е ли вярно това, че отбор не ни е побеждавал на Българска армия от маса време насам? Не е ли вярно, че голмайстора на А група е в ЦСКА? Не превъзхожда ли ЦСКА по този показател Лудогорец? Превъзхожда го. Не е ли вярно, че ЦСКА има също една от най-добрите халфови линии в А група? Ако нямаха добра халфова линия, нямаше да имат и добро нападение, следователно и голмайстора на А група Буш нямаше да е такъв. Не е ли вярно, че ЦСКА има едни от най-преспективните крила в А група? И въобще, кое от казаното от мен не е вярно? Точно за разлика от миналата година сега ЦСКА има футболисти с добри технически способности и има реалната възможност да победи Лудогорец. Доказателство за това е първото място в А група. Виждам, че си развил и ясновидски способности - предсказваш какво ще стане. Ами успех.
1:3 звучи като резонен резултат.
Няма да ви е лесно, зайчета... 

Дори и Разград да бие, Цска трудно ще губи точки до края.
NOMER14 написа:Дори и Разград да бие, Цска трудно ще губи точки до края.
Ако бие Разград разликата става 2 точки! После имате още два мача с Разград, нали? Викаш без проблем ги взимате и двамата!
Аз съм от Микре Юнайтед
mozart написа:NOMER14 написа:Дори и Разград да бие, Цска трудно ще губи точки до края.
Ако бие Разград разликата става 2 точки! После имате още два мача с Разград, нали? Викаш без проблем ги взимате и двамата!
Не - три са мачовете, левскар съм.