ЕК 2016: България - Малта - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Re: ЕК 2016: България - Малта - 1:1 FT

Мнениеот bastuna2003 » 17 ное 2014 18:15

matador1 написа:Да дават на Домуса от Разград отбора да го реди и пренареди по свой вкус. Все ми е тая какво ще мислят ЦСКАрите и всички останали, май само в това ще има някакъв смисъл... МНОГО ЗЛЕ.

Освен че имаше и други футболисти, които можеше да извика.

Ми нали той го реди бе, калмук :mrgreen:
Миналата седмица каза - "Не може да се викат 6 футболиста от Разград, а да играят двама" и вчера пуснаха всички :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
bufy

Мнениеот bufy » 17 ное 2014 18:24

bastuna2003 написа:
matador1 написа:Да дават на Домуса от Разград отбора да го реди и пренареди по свой вкус. Все ми е тая какво ще мислят ЦСКАрите и всички останали, май само в това ще има някакъв смисъл... МНОГО ЗЛЕ.

Освен че имаше и други футболисти, които можеше да извика.

Ми нали той го реди бе, калмук :mrgreen:
Миналата седмица каза - "Не може да се викат 6 футболиста от Разград, а да играят двама" и вчера пуснаха всички :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

В интерес на истината никой от тях не игра зле. Александров беше може би най-активния на терена.
Издънките бяха на Попов и Минев.
Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 ное 2014 18:45

То никой не игра зле, ама по.лошото е, че никой не игра и добре. Ако на това му викате добра игра, няма хъс, няма идея, грешни титуляри, грешни коментатори и надежди. И не забравяйте, че туй бяха резервите на Малта. :mrgreen: Аз не знам за какво се обсъжда още тая тема, чакаме нов селекционер в новия квалификационен цикъл с нови футболисти.
Ако може и нова публика, че старата я чухме само на запис! :)

Всъщност, къде беше 13-ят играч в този мач? :) Стига сме прехвърляли само вината на футболисти и треньори. Публиката бръкна ли се с 40 кинта за каузата национален отбор или си ги пазихте за Лудогорец? :mrgreen:

По едно време се чудех как толкова бързо се пълни тоя стадион и се празни. :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 ное 2014 20:05

ОК, да продължаваме напредл Така да знаете - ние българите никога не се предаваме!
П.п. За това все нашамарени ходиме - хем не се предаваме, ама и поука не си взимаме. Ганьовци. Българския спорт е пълен с Ганьовци.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 17 ное 2014 21:52

Едва ли Пулев осъзнава какъв грандиозен лаф създаде онзи ден! Имам чувството, че тази реплика ще надмине в годините други култови фрази, като ''Който не ме харесва, да духа супата!'' :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 ное 2014 22:20

Абе ако не харесвате Любо ще му се обадя да подава оставка на момента... и си викайте които искате за националния отбор...
Тоя отбор е неква бащиния... повече от половината не стават за нищо, а капитана е най-големия тролей в отбора...
Аре малко усещане му таковам ... ..... Малти ни прави равен в София...............

Кви са тия футболисти бе.... аре марш от национала ви таковам... ................ няма те ли срам бе... калъфи...?!

Ако ще се прави нов отбор всички тия мърши директно да се махат...

В отбора мигновено да почнат да се налагат - Чунчуков, Чочев, Цоневи, Мисяк, Карачанаков и т.н. Дреме ми, че некой от тех не помирисват терен, но ще играят на 120% за България!

pomiqr203

Мнениеот pomiqr203 » 17 ное 2014 22:26

Teo написа:Абе ако не харесвате Любо ще му се обадя да подава оставка на момента... и си викайте които искате за националния отбор...
Тоя отбор е неква бащиния... повече от половината не стават за нищо, а капитана е най-големия тролей в отбора...
Аре малко усещане му таковам ... ..... Малти ни прави равен в София...............

Кви са тия футболисти бе.... аре марш от национала ви таковам... ................ няма те ли срам бе... калъфи...?!

В отбора мигновено да почнат да се налагат - Чунчуков, Чочев, Цоневи, Мисяк, Карачанаков и т.н. Дреме ми, че некой от тех не помирисват терен, но ще играят на 120% за България!

Аз ли ги викам тези футболисти или великия Любослав Пенев?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 ное 2014 22:30

pomiqr203 написа:
Teo написа:Абе ако не харесвате Любо ще му се обадя да подава оставка на момента... и си викайте които искате за националния отбор...

Аз ли ги викам тези футболисти или великия Любослав Пенев?

Бате Перуката е за бой...

pomiqr203

Мнениеот pomiqr203 » 17 ное 2014 22:41

Ако си истински мъж ще дадеш ли на някой друг да ти се меси в работите и да те кара да правиш неща, които те излагат? На мен някой шеф като ми се качи на главата му тегля една Христо Стоичкова молитва и си мятам молбата за напускане. Един такъв получи шут в стомаха, а един професор в университета получи студентска книжка в главата си. Може още да си патя задето го унижих, но си направих удоволствието.

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 17 ное 2014 23:19

pomiqr203 написа:Какво е написал Бодуров във фейсбук, ако профилът е бил негов, защото гледам са го махнали?

Изображение
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Национален отбор”