Цветан Генков отново при столичните "железничари"??!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Цветан Генков отново при столичните "железничари"??!

Мнениеот _RoKi_ » 03 дек 2009 17:59

Генков вече е в Локо Сф

Изображение

Централният нападател на Динамо Москва Цветан Генков вече е в Локомотив Сф. Днес той изгледа в „Надежда“ тренировката на бившите си и почти сигурно бъдещи свои съотборници от Локомотив.

Футболистът е поканен тази вечер и на откриването на ново фолкзаведение, което отварят в столицата шефовете на „червено-черния“ клуб.

Като евентуално бъдещо подкрепление на Локо Сф се спряга и бенинският защитник на Локо Пд Фелисиен Сингбо.

Източник:Гонг

Как смятате...ще се върне ли в Локо СФ. и ще им бъде ли от полза.Малко ме съмнява тази информация,но ако е вярно Цецо ще им бъде доста полезен на столичните "железничари" :)

kalo
Контакти:

Re: Цветан Генков отново при столичните "железничари"??!

Мнениеот kalo » 03 дек 2009 18:07

Пуснете още една.а може и повече теми за завръщането на Генков! ;)

mahone
Контакти:

Мнениеот mahone » 03 дек 2009 18:38

nebarzaI TE DA SE RADWATE. MINALATA SEDMICA LITEX GO WZEHA POD NAEM ZA 1 GODINA

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 03 дек 2009 19:08

mahone написа:nebarzaI TE DA SE RADWATE. MINALATA SEDMICA LITEX GO WZEHA POD NAEM ZA 1 GODINA

приятел пиши на БЪЛГАРСКИ.може грешно да го напишеш но поне го напиши на БЪЛГАРСКИ :evil:
а дали генкoff ще се върне ми е през оная работа.за нищо не става вече.само го сасипахте момчето като го пратихте в русия.това е

Потребителски аватар
thevortex
Контакти:

Мнениеот thevortex » 04 дек 2009 02:36

Все някой греши.

Може Литекс да са имали интерес а след това да е станала договорката с Локо и техният сайт да са объркали тимовете.

А може просто да е дошъл на гости и тукашните журналисти да са се объркали.

Поживём увидим...

kion5
Контакти:

Мнениеот kion5 » 04 дек 2009 13:52

Не знам за Генков дали е вярно,но май Сингбо е сигурен,аз живея с него на една улица в Пловдив,говорили сме си и казва,че много иска да дойде при нас,със сигурност няма да остане тук в пловдив! Смятам,че ни е необходим,за мене е много добър футболист от които имаме нужда!!

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 05 дек 2009 09:10

АБЕ и двамата са ни необходими честно казано !
Отзад сме гола вода,Рендето,Прасковата са да пенсия отдавна,ако не беха двата мача с Уефски тая година я пишат празна...Кичо добрев не става за чеп,Дарко и Бандата спасяват донякъде положението засега докато Дзафето е контузен.сСъщото е и отпред ,там ако не са Камбура и Негрото(попадение от есента) другите са хвани единия удари другия-Дърводалиев(с гол чак в 14 кръг през есента.. :roll: ),Митев и той,Златински много хъс и желание и малко умение...
Въобще ни трябват поне4-5 свестни играчи за да претендираме за нещо даже и в нашето скапано първенство !
Лошото е ,че Гигата не иска дадава пари а така отдавна не става... :evil:
Съсипаха школата а искат и без пари долри играчи.... :?: :idea:

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 07 дек 2009 18:13

ДАНО! Двама от последните трима голмайстори на първенството в един отбор.Екстра.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

tonev_5
Контакти:

Мнениеот tonev_5 » 09 дек 2009 18:08

майкооо... извинявам се ама просто ме хваща срам като чета какво сте писали.. как смеете да се наричате фенове на Локо Сф?! единия вярва на всичко написано.. подписал той със Литекс.. чушки :) (това е пълна глупост) .. другия пък разправя че сме го съсипали като сме го пратили в Русия.. извинявай приятел ама ти трябва да си пълен тъпанар за да го кажеш тфа.. :) първо Цецко натрупа страшно много опит в Динамо и получи шанса си да се развие.. като ти предложат 2,5 милиона да отидеш в нчкой отбор при положение че си тръгнал от мездра ти кфо ще кажеш "Ще ме съсипете и за нищо няма да ставам.." Много си зле приятелю.. :!: а тоя vesat май се води за разбирач.. :) Само съм съгласен че прасковата вече не е на ниво но колкото до Марката ше знаеш че тфа ни е най опитния играч и е най - голямото животно! Не е първа младост ама каквото каже всички изпълняват на секундата!! Дзаферович ще заиграе пролетта, а и сега ни чакат трансфери тъй че за защитата ни не се безпокой.. ;) за нападението няма да говоря за да не издам някой неща, но само изчакай пролетта да видиш в какъв локомотив ще се превърнем.. ;) :P а тфа за Гигов дето го разправяш е направо за подигравка.. :) 1во криза е и при Гигов парите не падат от небето.. и нали се сещаш, че Локомотив не е единственото нещо с което се занимава.. тъй че нямаш право да го виниш че не може да изкара милионите като фокусник.. и само за да ви светна ще ви кажа че сте в грешка ако си мислите че Гигов движи отбора.. ;) само ще ви кажа че Генков си е във форма и че според мен ако дойде ще ни е от страшна полза.. ;)

Потребителски аватар
zaxyg
Контакти:

Мнениеот zaxyg » 09 дек 2009 23:11

Много ще се радвам Цецо Генков да се върне. Дано стане. Аз докато не видя, не вярвам. Страшно ме е яд, че не му потръгна в Динамо, но там контузии и треньори му попречиха.
Дано направим приличен отбор за пролетта. Дани Пеев защо не вземат, той си е локомотивец. Говори се, че отивал в Славия.

Върни се в “Локо София”