Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Мнениеот ntodorov » 17 ное 2014 12:12

boabbb написа:
ntodorov написа:
boabbb написа:Що пък да не се завърне и да продължи да се боксира :roll: Той има титли да защитава, така че ... Кличко има подобен инкасиран нокаут в кариерата си - срещу Рос Пюрити, когато е на 30 и то в Украйна ;) Един брутален нокаут не е нищо особено, живота продължава. Колкото до изказванията на Кубрат - човека го бият цял живот в главата, вие какво очаквате :mrgreen:

Ами, защото на опашката желаещи да се бият с Кличко има от тук до Украйна и всеки защитава някакъв си пояс получен по неясни причини.
И нашия имаше пояси, но сравнени с тези на Кличко явно са, като тия спасителните, които ги продават на плажа.
Разликата в класите е сериозна. Много сериозна. Нали разбираш, че към днешния ден целта на всяка една мениджърска агенция е да закара боец
до мач със световния Кличко. Е. На Пулев му мина реда. Ако пак му се чака на опашката - добре, но пък за да чака на нея трябва и някой да го нареди там, като
през това време ще трябват нови битки, нов ПР, време, средства, пари. Абе нещо, като да си правиш основен ремонт на старата и амортизирана кола. Наливаш едни пари и
получаваш пак същото..Абе обречена работа.
На сегашните му мениджъри ( договорът му с тях изтича и, ако се поднови лично аз ще бъда изненадан )ще им бъде по-лесно и по-интересно да вкарат средства за нов боец и вече по старите утъпкани пътеки да си го закарат до върха в битка за славата. И те така. Ако имат повече късмет - могат и по-големи пари да изкарат...и до 8 рунд поне да издържат.

Има си ранглиста на IBF, титлите се защитават по график, следващата защита на тая титла трябва да е, например, след 2 години ;) Ако тогава нашия пак е номер 1 в IBF - пак ще му налепят пестниците за милион и половина :mrgreen: :lol:

Е да де, ама то, като оня бизнес - да садиш орехи и тополи сега за да можеш след 20 години да ги сечеш, продаваш и...евентуално печелиш. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 ное 2014 12:17

Досега не бях се бил с по-голям простак от Кубрат Пулев. Това заяви световният шампион по бокс Владимир Кличко след мача му с Кобрата. Кличко защити титлата си, като победи Пулев с нокаут.

"Такъв простак като Кубрат Пулев досега не бях имал за съперник. Честно ви казвам, такова поведение, такива несъответстващи с реалността жалби, такива изказвания, които, извинете ме, но не желая да повтарям, никога не бях виждал и не бях чувал досега. И изобщо не очаквах да видя и да чуя в изпълнение на Пулев", заяви украинецът пред "Советский спорт"
.

За гордеещите се с родната ни мутра, която стана за смях пред целия свят, не толкова с никаквите си умения и едната гора бой, което изяде, а с поведението си на примат и полу-идиот :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Spiro Spirov
Контакти:

Мнениеот Spiro Spirov » 17 ное 2014 12:29

danielzarev написа:Не мога да повярвам какви жалкари и комплексари има в този скапан форум, а и в цяла България! Вместо да се гордеете, че българин е стигнал до това изключително високо ниво на световния бокс за да се изправи срещу Кличко, вие коментирате нашия какъв слабак бил, жена му каква била и как Кличко малко го бил! Не ви ли е срам? Нима не чухте химна на България в залата, нима не се почувствахте горди в онзи момент? Резлутата няма никаво занчение, нито пък какво е говорил Пулев преди и след срещата. Този човек накара почти цяла България да тръпне в очакване, накара половин България да се гордее, НО останаха и такива който все са недоволни, все ще погледната в чуждата паница и все ще застанат на страната на чужденеца, но това нали е типично за българския народ, чуждопоклонничество и братско предателство са ни все познати черти.

Все още не разбираш, нали? Никой не отрича, че стигането на Кобрата до този мач е голямо постижение. Точно там е проблемът! С поведението си преди, по време и след мача Кубрат просто се изплю - да не използвам по-силни изрази! - на всичкия си труд и всичките си постижения досега. А твоят коментар илюстрира перфектно колко прав е бил Славейков. Хайде със здраве!

Потребителски аватар
danielzarev
Контакти:

Мнениеот danielzarev » 17 ное 2014 12:39

ntodorov написа:
Не мога да повярвам какви жалкари и комплексари има в този скапан форум, а и в цяла България! Вместо да се гордеете, че българин е стигнал до това изключително високо ниво на световния бокс за да се изправи срещу Кличко, вие коментирате нашия какъв слабак бил, жена му каква била и как Кличко малко го бил! Не ви ли е срам? Нима не чухте химна на България в залата, нима не се почувствахте горди в онзи момент? Резлутата няма никаво занчение, нито пък какво е говорил Пулев преди и след срещата. Този човек накара почти цяла България да тръпне в очакване, накара половин България да се гордее, НО останаха и такива който все са недоволни, все ще погледната в чуждата паница и все ще застанат на страната на чужденеца, но това нали е типично за българския народ, чуждопоклонничество и братско предателство са ни все познати черти.

Приятелю. Повечето тук не отричат постигнатото от Пулев.
Напротив. Аз лично ( ако и мен визираш ) се ядосвам, че
нашия, българинът Пулев, респективно нашата Държава, хората
в нея и тези пътували до Хамбург бяха използвани от алчните за бързи
и лесни пари боксови агенти и ПР...Както си/сме се гордял/и от химна, кажи:
Приятно ли ти беше да гледаш човека, в който всички вперихме очи да лежи неподвижен
на пода, и да бъде млатен по часовник. Какво ти беше на душата, когато гледаше люлеещ се
на ринга Пулев и то още в 1-вия рунд. На мен ми се беше свило сърцето и душата и тук ще
кажа, че още след този рунд усещах накъде вървят нещата. Вече се притеснявах за здравето
на Пулев. Тогава и аз самия разбрах, какви фалшиви надежди и очаквания са вменили ПР и екипа
на Пулев относно този мач. Нима не са знаяли ?
ПС: И понеже сме спортен форум с футболна насоченост. Колега. Ти знаеше ли, че в Бразилия децата на Черноморец
Бургас представяха България на мини световното първенство под егидата на Данон ?
chernomorets/viewtopic.php?f=55&t=185735
Тези деца играят с екипите на България и спечелиха първото място в своята група побеждавайки отборът
на Уругвай, завършвайки наравно с Аржентина и Англия, загубили от Саудитска арабия с 3-1, но победили
след това Германия и САЩ за да играят с Франция за класиране на 9-то място. Така, че в далечна Бразилия едни
невръстни деца бяха причина химна ни да звучи много пъти и то с гордо вдигане на знамето ни. И за да сме истински патриоти
не е нужно да заставаме зад всеки наш химн, а да осмисляме и целта на използването му.
....Щот и на мачовете с Лудогорец се свиреше химна на България въпреки, че там се обслужва само едно его - това на Домусчиев. НЪл ?
Ай нека не бъдем по-католици от папата, ами и да мислим ...Иначе си прав, че сме единни тогава, когато няма много смисъл и сме
разединени, точно тогава, когато трябва да сме обединени и за да разведря обстановката ето един виц, който е тръгнал от Украйна:
Русия пише в своята преса: "Безчинствата на хунтата в Украйна не спират до тук. Братът на кмета на Киев нанесъл брутален побой над един българин в центъра на Хамбург и то пред погледа на много негови сънародници".

----
За какво използване говориш от страна на боксови агенти и ПР нямам никаква идея, защото всеки сам си избира дали да отиде да гледа срещата на живо или не. Тази среща я искаше Пулев от доста отдавана и ето, че я получи, така, че и тук не виждам какво толкова са го/ни използвали боксовите агенти. Факт е,че не беше приятно да бъде пратен в нокдаун и то на два пъти още в началото на първия рунд, но какво от това??? И да беше загубил още в началото моето мнение по никакъв начин нямаше да е различно, защото за мен Пулев си остава достоен българин най-вече, а чисто спортните му качества са отделна тема.

Относно децата на Черноморец мога да кажа само едно голямо Браво и признавам, че не съм знаел за този успех! Факт е обаче, че в големия обектив попадат само новините които вълнуват масата и това може да бъде променено само от журналистите. Колкото повече такива новини попдат на първите страници толкова по-добре за българския спорт!

Относно темата Лудогорец и Домусчиев- не коментирам и не се интересувам от изкуствен футбол!

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 17 ное 2014 12:50

danielzarev написа:----
а чисто спортните му качества са отделна тема.

Е баш затова иде реч, че трябваше да се коментират уменията му. А дали е бил достатъчно добър или не да се види на ринга. И въпреки, че Кобрата получи неприятен урок, не би трябвало да говорим,че е слаб боксьор, защото не е. Просто Кличко беше категорично по-добрият в този мач.

Имаме обаче проблем и той не е от спортен характер:
danielzarev написа:-
И да беше загубил още в началото моето мнение по никакъв начин нямаше да е различно, защото за мен Пулев си остава достоен българин най-вече,

защото нито един достоен човек, нямаше да продължи с нелепите си изказвания, след като е получил такъв ценен опит по гъз върху ринга. В този ред на мисли достойнството му на професионалист остана някъде на ринга или в медицинския кабинет след края на мача. Сега за Кубрат ще говорят като за "наглия българин", който си помисли, че може да успее. И то само защото разните му там ПР-и или не му казват какво да говори или залагат на подобно държание в опит да спечелят нещо: мач реванш или по-скоро отказ от такъв,за да могат да оправдаят глупостите, че Кличко се е притеснявал от Кубрат.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 ное 2014 12:52

Логичен изход от този сблъсък.

Преди мача се притеснявах Нашият да не загуби с нокаут, или с прекратяване ( хвърляне на кърпата ) ... Заради някоя тежка аркада, за съжаление, опасенията ми се оправдаха.
Неприятното е, че дори и да беше изкарал 5-тият рунд, дори и да не беше допуснал други нокдауни, най-вероятно нямаше да изкара всичките рундове, щото щеше да получи някоя много тежка аркада или фрактура.

Донякъде съм разочарован от Кубрат, защото аз лично, не смятам че разликата в класите е чак толкова огромна
( има я, категорично е в полза на украинеца ) ... Колкото изглеждаше на ринга.
По-скоро "Кобрата" беше пренавит, и като че ли нямаше ясен план за действие, а боксираше благодарение на адреналина и инстинкта си.
Много слаба игра в защита... Всеки 2-ри удар на Кличко попадаше в лицето на Нашия.
А при моща на Владимир, това си бе предизвестен - бърз край.

Мисля, че Кубрат може повече, но на този етап, няма как да се противопостави на Кличко.
Украинецът е минал през доста боксьори, които са от класата на Пулев, или близко до него, докато "Кобрата" досега, не беше срещал дзвер, като Кличко.
Видя се, че някои експерти бяха прави, като казваха, че тоя мач идва прекалено рано за Кубрат. :(

Не смятам, че Нашият е казал кой-знае какво лошо и нелогично нещо, в изявленията си след мача.
Очевидно и той самият е мислил, че има сили... Предполагам, разочарованието му е огромно.
Тези, дето не са се занимавали с профи-спорт, нямат право да го съдят, защото си нямат никаква представа, какви усилия се хвърлят, за да се подготвиш за подобно- зверско изпитание.
А всички усилия отидоха нахалост... Със сигурност човека си мисли, че предал България и подкрепящите го, въпреки, че не го каза и показа.
Ама бил "мутра", "мафиот" "селянин", простак, не знам още какво... Дори и да е така, наш си е.
Аз лично със сигурност бих подкрепил селянин, мутра и простак, но българин, такъв, срещу който и да било чуждестранен джентълмен.
Въпрос на разбиране на нещата ...
За мен е без значение, какви са другите... Не е важно, да мрът, там, само ние сме важни, без значение, какви сме.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 17 ное 2014 13:04, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
danielzarev
Контакти:

Мнениеот danielzarev » 17 ное 2014 12:55

Spiro Spirov написа:
danielzarev написа:Не мога да повярвам какви жалкари и комплексари има в този скапан форум, а и в цяла България! Вместо да се гордеете, че българин е стигнал до това изключително високо ниво на световния бокс за да се изправи срещу Кличко, вие коментирате нашия какъв слабак бил, жена му каква била и как Кличко малко го бил! Не ви ли е срам? Нима не чухте химна на България в залата, нима не се почувствахте горди в онзи момент? Резлутата няма никаво занчение, нито пък какво е говорил Пулев преди и след срещата. Този човек накара почти цяла България да тръпне в очакване, накара половин България да се гордее, НО останаха и такива който все са недоволни, все ще погледната в чуждата паница и все ще застанат на страната на чужденеца, но това нали е типично за българския народ, чуждопоклонничество и братско предателство са ни все познати черти.

Все още не разбираш, нали? Никой не отрича, че стигането на Кобрата до този мач е голямо постижение. Точно там е проблемът! С поведението си преди, по време и след мача Кубрат просто се изплю - да не използвам по-силни изрази! - на всичкия си труд и всичките си постижения досега. А твоят коментар илюстрира перфектно колко прав е бил Славейков. Хайде със здраве!

----
Кое по-точно не разбирам? Обясни ми ако обичаш, че нещо не схващам идеята на коментара ти... Поведението на Пулев след мача не беше адекватно и повтори поне 12 пъти ,,продължаваме напред'' и какво от това? Все пак той не знаеше къде се намира, относно отношението му към Кличко го подкрепям напълно! Да, казано на прост уличен език, Кубрат му се дърви и мнго говори, а Владимир му го наби! Ти какво очакваше след срещата Пулев да отиде и да му се извини или да падне на колене и да му иска прошка за думите и да му признае, че Украйна и той са най-великите? Пулев сам каза, че загубата си е загуба и не търси оправдание, но и не уважава Кличко и си е абсолютно прав! Кличко е по-силен, по-добър боец, но уважението е нещо съвсем друго и то се печели и постига по-различен начин от това което демонстрира Кличко!
Относно Славейков, ми се струва, че го разбираш и четеш както ,,Дяволът евангелието''.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 ное 2014 12:55

Изображение
Тази снимка достатъчно добре обрисува нашия "шампион" и защо отнесе такъв доволен пердах оня ден :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 ное 2014 13:06

Шутъре, ти си бая проста личност, с една дума - "хейтър" :!: Човекът боксира 20 мача, спечели си ги всичките, някои от тях срещу сериозни противници като Тигъра, Димитренко и Устинов, други - срещу не толкова добри, но е факт, че стигна до мач за световната титла в тежка категория :!: Нещо, което друг българин не е правил, а сме имали доста добри боксьори ;) Поведението му и според мен не беше особено подходящо, но това си е лично негов избор, неща като "trash talk" ги има във всеки спорт с цел да се изкара противника от равновесие
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Spiro Spirov
Контакти:

Мнениеот Spiro Spirov » 17 ное 2014 13:43

danielzarev написа:Кое по-точно не разбирам? Обясни ми ако обичаш, че нещо не схващам идеята на коментара ти... Поведението на Пулев след мача не беше адекватно и повтори поне 12 пъти ,,продължаваме напред'' и какво от това? Все пак той не знаеше къде се намира, относно отношението му към Кличко го подкрепям напълно! Да, казано на прост уличен език, Кубрат му се дърви и мнго говори, а Владимир му го наби! Ти какво очакваше след срещата Пулев да отиде и да му се извини или да падне на колене и да му иска прошка за думите и да му признае, че Украйна и той са най-великите? Пулев сам каза, че загубата си е загуба и не търси оправдание, но и не уважава Кличко и си е абсолютно прав! Кличко е по-силен, по-добър боец, но уважението е нещо съвсем друго и то се печели и постига по-различен начин от това което демонстрира Кличко!
Относно Славейков, ми се струва, че го разбираш и четеш както ,,Дяволът евангелието''.

Явно виждаме нещата по различен начин. Славейков го оставяме настрана, но за Пулев ще се опитам обясня моята гледна точка.

Първо, "неадекватността" като гледам продължава вече трети ден, така че това не е никакво оправдание. Тука става въпрос за характер.

Второ, никой не очаква Кубрат да рецитира оди за Кличко, но поне едно простичко "Загубих заслужено. Той беше наистина по-добрият боксьор тази вечер. Моите поздравления." щеше да направи много по-добро впечатление от истеричния му "патриотизъм". Толкова уважение, чисто професионално уважение, Кличко определено заслужава.

Трето, тази работа за "вината в себе си" и т. н. много сериозно се подкопава от доста по-често повтарящите се рефрени за "мафия" и пр. теории на конспирацията.

Четвърто, последно и най-важно, нашият въобще нямаше работа на този ринг. След като цяла година се урежда този мач, след като сума ти простотия се изсипа по адрес на Кличко, след като Кубрат настояваше в първия рунд да се прави на нещо средно между фламинго и Джийн Симънс, след всичко това един нокдаун, една аркада на физиономията на Кличко да не може да покаже, да не говорим как го проснаха за няма и 20 минути, това си е направо срамно. Не знам къде е причината - дали Кубрат толкова си може, дали се беше спекъл, дали щабът му е кофти - но не ме и интересува. Важни са резултатите. И резултатите са плачевни.

Какво да направя аз сега? Да му се възхищавам на Кобрата и да го подкрепям? Няма как да стане.

Върни се в “Други спортове”