Правилно ли е според вас поведението на Кобрата?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Правилно ли е според вас поведението на Кобрата?

Мнениеот Santiago Munezz » 17 ное 2014 12:54

Поведението на Пулев е жалко,наистина не отива на боксьор с претенциите му това хленчене преди и най-вече след мача(при положение,че беше премазан от бой).Кличко може да е всякакъв,но се държа като един истински спортсмен и шампион.За жалост Кубрат е много под неговото ниво не само на ринга,а и извън него!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Preparator19

Мнениеот Preparator19 » 17 ное 2014 12:58

“Той е добре подготвен, надяваше се да спечели, беше сигурен в това. Държеше се обаче жестоко преди двубоя, затова исках възможно най-бързо и ясно да му отнема надеждите за победа“

Владимир Кличко защити световната си титла в брилянтен стил. Победи въпреки многото фенове на Кубрат Пулев. Ето какво заяви украинеца след мача.

-Феновете на Кубрат Пулев в залата обаче бяха повече от твоите?
-Ако трябва да бъда честен, това ме изненада. Не очаквах толкова много български фенове. Те аплодираха силно и шумно Кубрат Пулев, доминираха над останалата част в залата. Но за мен е още по-лесно, когато залата е срещу мен. Тогава ти трябва да се доказваш не само срещу своя противник, но и срещу феновете му, тогава мотивацията е още по-висока. Така че си мисля, че феновете на Кубрат Пулев бяха плюс и за мен.

-Какво ще кажеш за резултата?
-Пулев е един много добър боец, трябва да му се отдаде дължимото. Той е добре подготвен, надяваше се да спечели, беше сигурен в това. Държеше се обаче жестоко преди двубоя, затова исках възможно най-бързо и ясно да му отнема надеждите за победа. Много се радвам, че го направих бързо и убедително.

-Кога осъзнахте, че всичко ще мине, както бе планирано?
-В петия рунд. Когато след този удар ми стана ясно, че Пулев няма да се изправи.

-Изглежда всичко се изясни още в първия рунд?
-Знаеш ли...когато той пропусна първия удар бях много изненадан, че се изправи и беше в състояние да продължи да се бие. Това показва, че той е добър боксьор и се намира високо в класирането. И трябва да бъде взет насериозно.

-В двубоя Кубрат Пулев търсеше много клинчове. Понякога изглежда играеше доста мръсно?
-Да, боят беше много мръсен. Имаше много забранени удари. Пулев се вкопчваше в мен като в дърво и не ме пускаше, реферът беше принуден да ни разделя. С една дума - мръсотия.

-Вие сте се били срещу различни съперници - някои от тях нормални, други са били простаци (б.р. - журналистът използва думата хам..., която се превежда като хулиган, простак, дебелак, нахалник).
-Разбирам въпроса. Такива простаци като Пулев сред моите съперници не е имало. Ще бъда честен, това поведение не съответства на реалността, на неговите изявления, които не съм виждал и чувал. И не съм очаквал да видя и чуя от Пулев. Аз наистина харесвам начина, по който той се появи на пресконференцията. Жалко е, че трябваше да отиде в болница. Искрено му желая добро здраве. Ако той беше дошъл, щях да му кажа много неща.

-Но признавам, че грубото поведение на опонента ни показа този Кличко, който не бе наблюдаван в продължение на дълъг период от време. Ти напада силно и бурно.
-Естестествено, че бях повлиян от думите му. Имах голямо желание да нокаутирам Пулев. И е много трудно да противодействаш на емоциите. Не исках да отстъпвам назад, исках да вървя напред и да атакувам. Наистина трудно ми бе да сдържам емоциите, въпреки че знам, че те само вредят на ринга..

-Но същите емоции не ви попречиха да изпратите три пъти в нокдаун Пулев, а след това да го нокаутирате?
-Надявам се да си е взел поука за в бъдеще. Както Дейвид Хей, който след нашия бой стана много по-добър - имам предвид като човек.

-Владимир, на ринга бяхте такъв, какъвто по-рядко сте виждан - по-малко предпазлив от обикновеното, много по-хазартен, бърз, открит...
-Благодаря за комплимента (смее се). Но не мога да обещая, че ще бъда еднакъв във всяка една битка.

-Какво ви предстои сега?
-Известно време ще се посветя на личния си живот - раждане на първото ми дете, това за мен е много сериозно нещо. Мисля си обаче, че между март и май би трябвало отново да се кача на ринга. На този етап изключвам варианти следващи съперници да ми бъдат Дерек Чисора и Тайсън Фюри, изключвам още Донта Уайлдер по обясними причини, те все още не са се боксирали помежду си. Налице е Дженингс, както и Поветкин, който постигна две впечатляващи победи. Трябва обаче да попитаме и феновете срещу кого искат да ме видят.

-Ако ги питате, вероятно ще кажат Шанън Бригс?
-Сериозно ли?

-Да, във форумите пишат, че: "този клоун е време да получи урок".
-Знаете ли, Бригс каза нещо любопитно. Звучи горе долу така. Защо Пулев стигна до мач с Кличко, след като българинът има по един мач на година и се бие с противници, които имат по 21 победи и 23 загуби. С какво по-лош е Бригс, който има по седем мача на година и всички ги печели с нокаут. Съгласете, се Бригс е прав.

-Може ли бой с Бригс да се превърне в реалност?
-Дали ще има такъв? Не мога да отговоря с твърдо "да". Но той е един от десетте най-добри в класацията, наскоро отпразнува петдесетия си нокаут. Така че е в списъка с възможните претенденти.

-Владимир, ти спомена, че раждането на първото ти дете е най-важното нещо, което ти предстои. И това е причината Хейдън да не бе в залата.
-За нея това бе труден момент, не успя да бъде с мен в Хамбург. Всъщност, тя е една от най-големите ми фенове. Говорихме по телефона няколко пъти.

-Тя те поздрави или направи разбор на мача?
-Поздрави ме, разбира се (смее се). И ми напомни, че трябва да се прибера възможно най-скоро, за да не пропусна раждането. Честно казано много се радвам, че ще имам възможност да присъствам на раждането.

-Какво чакате, момче или момиче?
-Момиче, това не е тайна.

-А име на момиченцето избрахте ли?
-Името трябва да е международно, имаме няколко варианта, но все още не сме взели крайното решение. Никога не съм мислил, че е толкова трудно да изберете име на дете.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 17 ное 2014 12:58

Графът написа:за да го съдите, би трябвало да сте били в неговото положение. много ли ви беше готино, когато на веско топалов му взеха световната титла в калмикия от кенефа? изпаднахте ли в огразъм, когато една много солидно организирана акция завърши в наш ущърб? кубрат е много повече мъж от тези, които го плюят днес, че не прави свикри (грешката е умишлена) на кличко?

Къв мъж е бе? Мъж щеше да е ако беше излезнал да каже след мача, че е паднал защото е по - слаб и беше поздравил Кличко, който го размаза без дори да се напряга. А това което направи е типично поведение на *****, а ти щом харесваш това, което се случва и това, че ни излага с постоянното си мрънкане не те прави по - различен.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 17 ное 2014 12:59

Графът написа:за да го съдите, би трябвало да сте били в неговото положение. много ли ви беше готино, когато на веско топалов му взеха световната титла в калмикия от кенефа? изпаднахте ли в огразъм, когато една много солидно организирана акция завърши в наш ущърб? кубрат е много повече мъж от тези, които го плюят днес, че не прави свикри (грешката е умишлена) на кличко?

Да смяташ елементарно спортсменство, възпитание и поведение на мъж за "свирки", говори единствено за теб и нивото ти. Когато паднеш, стискаш ръката на победителя и продължаваш да работиш, за да си по-добър другия път. Така правят големите спортисти, не става въпрос да се подмазваш на някого.

-Какво ще кажеш за резултата?
-Пулев е един много добър боец, трябва да му се отдаде дължимото. Той е добре подготвен, надяваше се да спечели, беше сигурен в това. Държеше се обаче жестоко преди двубоя, затова исках възможно най-бързо и ясно да му отнема надеждите за победа. Много се радвам, че го направих бързо и убедително.

Как мислиш, тук Кличко прави ли свирки на Кубрат, или просто се държи спортсменски?
Последна промяна от dafquezz на 17 ное 2014 13:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 17 ное 2014 13:00

Поведението му преди срещата го приемам, психологическа война, надъхване и т.н., но след срещата не, трябваше да се изправи като мъж и да поздрави Кличко, а не да говори глупости и да се излага.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 17 ное 2014 13:02

ShooterMan написа:Изображение
Изображение
Открийте разликите! Аз мога само да поздравя Кличко, че се държа като истински шампион и мъж преди, по време и след мача! Нито за миг не допусна да се принизи до някакво селяшко ниво и се държа достойно от първия до последния момент. Искрено съжалявам, че бе освиркан така от български фенове и ще остане с впечатление за нас, че сме някакви зомбирани полу-дебили всичките. Кличко е велик боксьор и велик шампион.

По-точно няма как да се каже!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 17 ное 2014 13:04

Вчера имаше интервю по НОВА с Владимир Кличко,той каза че се надява тази загуба да направи Кубрат по-добър човек и боксьор и да го научи на някои уроци ......е явно това не се получава и Кубрат продължава с глупавите си изказвания....много си е повярвал
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

nordland22
Контакти:

Мнениеот nordland22 » 17 ное 2014 13:11

Разликата между Кличко и Пулев и интелектуално и като спортисти е като между Mercedes S класа и Москвич.А за тъй наречените "патриоти",които въпреки загубата се опитват да изкарат Пулев победител - явно това е единственото качество,което притежават.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 17 ное 2014 13:12

Проблемът е, че са минали години, и абсолютно нищо не се е променило:

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 17 ное 2014 13:13

mtaraduda написа:

Къв мъж е бе? Мъж щеше да е ако беше излезнал да каже след мача, че е паднал защото е по - слаб и беше поздравил Кличко, който го размаза без дори да се напряга. А това което направи е типично поведение на *****, а ти щом харесваш това, което се случва и това, че ни излага с постоянното си мрънкане не те прави по - различен.

бих те предложил за рицарско звание... това, че ме обиждаш без да ме познаваш ми е достатъчно, за тежестта на мнението ти. аз просто стоя на позицията си от преди мача, нещо, което огромна част от пишещите тук не направиха? много е тъпо да героизираш някой и после да го стъпчеш. аз не правя така.
Последна промяна от Графът на 17 ное 2014 13:16, променено общо 1 път.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Върни се в “Други спортове”