ЕК 2016: България - Малта - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: ЕК 2016: България - Малта - 1:1 FT

Мнениеот Logical person » 17 ное 2014 01:57

volf написа:
Logical person написа:
volf написа:
Logical person написа:
hristo1306 написа:
никки1912 написа:Нещо ми се струва че Гелосания дърпа конците в цялата тази история. Може би бойкота е по негово нареждане. Ей за това в изпълкома не трябва да има собственици на клубове или всички ще бъдат там или нито един. Някой от чалгарите не е ли излезнал да каже че, ВДИГАМЕ ГЛАВИТЕ И ГЛЕДАМЕ НАПРЕД . :oops: :lol:

Напротив ! Не гелосания, а гражданина от Микре ! Правил го е и друг път. Сега иска да се отърве от Балъка, но да не плаща неустойка по договора. Затова "хваща" своите играчи - Паришев, Бодуров, оня от Левски, Манолев и заверата е изпълнена !!! Пенев аут - Бала - мангала нац. треньор. Така ГГ няма да му плати неустойка !!! Уж, че го издига на по-голям пост !!! Лесно и просто !!! Но за разбирачи като мен !

И аз мисля че микренското джудже е в дъното. То се и вижда, че ловешките футболисти бойкотират. А Балъков не само ще бъде преместен в националния, но и после разни "румен руменовци" и т.н. ще започнат да минават за по 4-5 мача през отбора. За да има трансфери.

Не смятам че Балъков е някакъв проблем за Ганчев. Доколкото ми е известно последният отдавна е оставил развитието на отбора си на произвола и се интересува само от печалбите които ще генерира клуба по пътя към отвъдното! Балъков е част от това "погребение" чрез любезното си съдействие при менажиране на продадените, срещу треньорска заплата. Едва ли обаче Гришата има талкова дълбокомислен план за "веселата вдовица"!

Не знам, но за мен е видим бойкота на ловешките Бодуров, Попов, Г. Миланов и Манолев. Занев и той така беше като го викаха. И предишните 2 мача и сега.

И никога не си допускал, че те толкова си могат?!

Миналите квалификации същите играха много по-добре. И сме ги виждали че могат и повече.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 17 ное 2014 02:03

zigi_zaga1914 написа:Утре чичовото ще се оплаква и оправдава от дупка в бюджета-както вътрешният министър.

Единствената вина на Любо е, че не ги омаскари всички симуланти, дето саботират и срамят България! Той трябва да остане треньор и да понесе отговорността да наложи младите футболисти в отбора! Тоя смешник Ивелин Паришев трябва да бъде пребит с камъни за саботажа и курвенското си поведение! Перуката също трябва да се махне заедно с сливенския наркоман, бат' венци и ГГ...

zigi_zaga1914
Контакти:

Мнениеот zigi_zaga1914 » 17 ное 2014 02:06

Тоталните головодници се надскочиха - успяха да удържат равен с Малта, БРАВО!!!!

Spiro Spirov
Контакти:

Мнениеот Spiro Spirov » 17 ное 2014 02:13

Попето да ходи да играе ръгби, Пената да става от треньорския стол, а почти всички останали да се стягат, че напролет съвсем ще ни спукат. :mrgreen:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 ное 2014 02:19

Толкова ли неразбрахте, че проблема не е персонален или по вина на еди кой си, а е низ от дългогодишни неотстранени грешки.
Утре всички да се махнат и да се стартира на чисто за що годе добър национален отбор ще може да се говори чак след 5-6 години, тъй като отдолу нищо не идва.

БФС има огромна вина, но няма как да се намесва пряко в работата на клубовете и да им казва как да си развиват школите.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 ное 2014 02:21

Jorkorazporko написа: Той трябва да остане треньор и да понесе отговорността да наложи младите футболисти в отбора! Тоя смешник Ивелин Паришев трябва да бъде пребит с камъни за саботажа и курвенското си поведение! Перуката също трябва да се махне заедно с сливенския наркоман, бат' венци и ГГ...

Подкрепям те изцяло в казаното, но кажи ми моля те поне 5 футболиста които наистина ритат тая топка с главата, а не с краката?
Вие гледате ли юношески футбол да видим там каква е пародия, а точно те са наследниците.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 ное 2014 02:56

Имаме не толкова лоши играчи, които поне Малта биха победили! Каегорично, обаче онова ловешкото каре повече трябва да се зачеркне с дебел кръст! Това са продажници. Няма как да играеш, когато 4-5 човека играят симулативно
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 ное 2014 03:05

Абстрахирал съм се от имената им и от това в които наши отбори са били или са, те просто не стават и още по-жалкото е, че няма други. Мача с Малта не ме притеснява, има и такива издънки, но ние играем абсолютно нищо от началото на тези квалификации.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 17 ное 2014 04:02

Бах му мамата..заспах някъде към 30 мин. на мача и ставам в 03:30....Бати умрелия мач, а се бях надъхал да го изгледам. По-едно време малко отворих едното око да вида какви са тия 1000 души които викат като 40к и мятат бомбички, обаче след това като пуснаха и музичка им теглих майните и предадох Богу дух :mrgreen: ! Инъче поредния голям резил. Това равенство си е равносилно на загуба. Вместо да ги избуренясаме с 4-5 гола ние правим равен, със сума ти пропуски и изпусната дузпа. Някой като види статистиката и не е гледал мача, ще си каже, че тия малтийци са герои, ама то ние ги направихме такива. Да му мислят от БФС, Пенев ли ще махат какво ще правят, според мен който и да дойде с тези бастуни няма какво да подобри. Решението според мен е драстична подмяна на първия състав, ама пак, кой би могъл да дойде?

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 17 ное 2014 04:41

Вчера един, днес 11 "пулевци"...

Изображение
Изображение

Върни се в “Национален отбор”