Пенев : "Представихме се добре тази есен".
Да, добре се представихте. Е, наистина имахте само един силен мач в първенството срещу отбор без четирима плеймейкъри, наистина в последните си 5 мача за първенството спечелихте цели 5 точки. Е, голяма работа - паднали сте 0:3 от Миньор на армията... голям резултат... че вие биете звездния Локомотив на Галя Топалова с повече!
--------------------------------------------------------
Харесвах Любо Пенев, щото беше директен реалист. Сега и това не е. Как го търпите ? Джвака дъвки, не дава резултати, в Европа се хвалите с една точка! Ама това е срамно бе ! И се оправдавате с Левски! И на нас ни е срамно, но това общо от 2 отбора, т.е. 12 мача да изкараме 1 точка и да вкарам(т)е общо 2 гола - това е ужасно.
И сега пак ще я почвате - продавате 16 играчи, обирате селата и отново ще се говори за звездната селекция. Стига бе. Наистина ли има още подръжници на Пенев?
Мнение за играта на ЦСКА този полусезон!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Представянето на отбора през есента!
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
- a boy named goo
- Контакти:
Re: Е, вие се представихте добре.
По принцип харесвам Пенев, но приказките му за това, как изпускаме положения, и как играем добре, са меко казано идиотски. След като вчера му чух интервюто за Про.бг, след мача ни срещу Черноморец, ме хванаха бясовете. Играели сме добре, изтървали сме положения и т.н и т.н. Вчера се опитахме да играем футбол, но си останахме само с опита, отново излгеждахме отвратително и имахме едно голово положение , а не една дузина.
С подобни приказки Пенев единствено се злепостява пред очите на привържениците. Може да се каже, че донякаде съм съгласен с автора на темата.
С подобни приказки Пенев единствено се злепостява пред очите на привържениците. Може да се каже, че донякаде съм съгласен с автора на темата.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
-
Oтдавна доста хора им го казват ( на ЦСКА ) ....че не може с футболисти от долната половина на таблицата, да искаш да ставаш шампион !
Видя се, че нямат манталитет.....лошото е, че Любо крие истината......а тя е, че селекцията при "Червените" беше сбъркана !
Отделно където се надцениха жестоко ( нещо напълно типично за ЦСКА ) ...когато победиха Левски и Динамо.
Но лично мое мнение е, че Пенев младши не е слаб треньор.....просто няма материал ( матрял ) както би се изразил един бивш държавник....
Видя се, че нямат манталитет.....лошото е, че Любо крие истината......а тя е, че селекцията при "Червените" беше сбъркана !
Отделно където се надцениха жестоко ( нещо напълно типично за ЦСКА ) ...когато победиха Левски и Динамо.
Но лично мое мнение е, че Пенев младши не е слаб треньор.....просто няма материал ( матрял ) както би се изразил един бивш държавник....

- delqnski47
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Oтдавна доста хора им го казват ( на ЦСКА ) ....че не може с футболисти от долната половина на таблицата, да искаш да ставаш шампион !
Пълни глупости!
Я ми кажи от какви отбори дойдоха Стоичков,Топузаков,Мартин Петров,Стилян Петров,Бербатов и др.?
И селекцията ни изобщо ама изобщо не е сбъркана!От всичките дето взехме този Николай Манчев,Светльо и парагвайците не ги одобрявам!Играчите ИВАН СТОЯНОВ,Коста Янев,Чавдаров,АПОСТОЛ ПОПОВ(Този обира всички топки като играе),КОСТАДИН СТОЯНОВ,МИНЕВ и Спас Делев лоши играчи ли са???
Това недорузомение на природата Руй КОЗЕЛ Любо ли го доведе???А това че лидерите ни Янчев,Манчев и Данчо са сдали багажа пак ли е виновен Пенев?
Последна промяна от delqnski47 на 07 дек 2009 16:27, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
И ДА!И аз оставам зад Любо както и мнозинството!Защото той не е виновен че няма ПАРИ за златна селекция...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
YoTheReal написа:Пенев : "Представихме се добре тази есен".
Да, добре се представихте. Е, наистина имахте само един силен мач в първенството срещу отбор без четирима плеймейкъри, наистина в последните си 5 мача за първенството спечелихте цели 5 точки. Е, голяма работа - паднали сте 0:3 от Миньор на армията... голям резултат... че вие биете звездния Локомотив на Галя Топалова с повече!
--------------------------------------------------------
Харесвах Любо Пенев, щото беше директен реалист. Сега и това не е. Как го търпите ? Джвака дъвки, не дава резултати, в Европа се хвалите с една точка! Ама това е срамно бе ! И се оправдавате с Левски! И на нас ни е срамно, но това общо от 2 отбора, т.е. 12 мача да изкараме 1 точка и да вкарам(т)е общо 2 гола - това е ужасно.
И сега пак ще я почвате - продавате 16 играчи, обирате селата и отново ще се говори за звездната селекция. Стига бе. Наистина ли има още подръжници на Пенев?
1- Пенев си е реалист!
2- Какви резултати искаш да дава? Може би трябва да спечелим ЛЕ?
3- Срамен е целия ни футбол...
4- Никой не се оправдава с Левски, просто ви смъкваме на земята.
5- Не си приписвай заслугите на ЦСКА, Левски нищо никъде не са изкарали. (имам в предвид коментара ти по представянето на БГ отборите в ЛЕ)
6- Като става дума за "УЖАСНО" то това ужасно се отнася за "шампионите", в ЦСКА още неможе да става дума за ужасно.
7- Незнам кой говори за звездни селекции, но със сигурност небеше ЦСКА отборът който искаше да вземе Давор Шукер например.
8- Относно селата, не е важно от къде си, важно е какво можеш, и какво носиш в главата!!!
9- Да! Има привърженици на Пенев-аз съм един от тях!
10- А до колкото жалкия опит за ирония който си направил по-отгоре, мога да ти кажа само едно-ЦСКА няма никога да падне в калта!
11- Действително се представихме добре-в АПФГ и в ЛЕ, за разлика от "шампионите"!
ПС: Не случайно споменавам отбора на Левски редом то този на ЦСКА, просто ти така си поставил нещата! Мразя да ни слагате под общ знаменател!
YA GUNNERS YA
- blue avalanche
- Контакти:
delqnski47 написа:THE G.A.M.E написа:Oтдавна доста хора им го казват ( на ЦСКА ) ....че не може с футболисти от долната половина на таблицата, да искаш да ставаш шампион !
Пълни глупости!
Я ми кажи от какви отбори дойдоха Стоичков,Топузаков,Мартин Петров,Стилян Петров,Бербатов и др.?
И селекцията ни изобщо ама изобщо не е сбъркана!От всичките дето взехме този Николай Манчев,Светльо и парагвайците не ги одобрявам!Играчите ИВАН СТОЯНОВ,Коста Янев,Чавдаров,АПОСТОЛ ПОПОВ(Този обира всички топки като играе),КОСТАДИН СТОЯНОВ,МИНЕВ и Спас Делев лоши играчи ли са???
Това недорузомение на природата Руй КОЗЕЛ Любо ли го доведе???А това че лидерите ни Янчев,Манчев и Данчо са сдали багажа пак ли е виновен Пенев?
Не разбрах къде поставяш "Принца на Пловдив"-към провалите или да?Ако не се лъжа,Делев и Платини са нападатели.Я ми кажи сега колко гола имат двамата,откакто дойдоха в ЦСКА(в шампионата с ЛЕ барабар).На това,ако му викаш трансферни удари,не знам какво ти е разбирането за провали?Като прибавиш и тез,дето си ги изброил-те,май,бая станаха.
Последна промяна от blue avalanche на 07 дек 2009 19:28, променено общо 1 път.