Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mtaraduda
Контакти:

Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Мнениеот mtaraduda » 16 ное 2014 21:02

iliyan написа:
mtaraduda написа:Илияне, стига с тоя лакът, удара се вижда че не е толкова силен и идва след вече 2 нокдауна и този 3-ти. Нашия просто изглеждаше смешен, без движение с крака, без защита, без атака, всъщност с какво разполга Пулев повече от Лиепай, Пенета и другите анонимки, които Кличко съсипа? Какво има да предложи Пулев?
+1 за мнението на шутъра, изключително точно.

Този лакът за твое сведение беше в действие през целият мач и това все пак е бокс , а не ръгане.Или ти може би не си гледал истински бокс а ?!
Ако не си мога да ти препоръчам няколко мача за влезеш в час и да видиш , че големите като ударят противника пада без да се налага да го бутат с лакти.

Уау, по това което казваш едва ли твоето мнение е критерий за някакво влизане в час. Щом ти виждаш някакъв късмет и че нашия можел да го бие до 40-та секунда на 1-ви рунд, значи темата е изчерпана ... :lol: :lol: Нашия май не падна от лакът 3 пъти? 2 пъти в 1-вия и 1 път в 5 рунд?

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 16 ное 2014 21:04

Аз незнам дори защо се коментира мач, в който единия участник няма пласиран силен удар за 15 минути и пада 4 пъти на пода ... Не може да гледа след мача и лицето му прилича на плондир.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 ное 2014 21:07

iliyan написа:
Кировец написа:Дори и на ринга Кличко се показа като джентълмен. Усети, че го нокаутира с крошето и просто го бутна да си падне, па отиде в ъгъла да триумфира.
Това, ако беше някой друг боксьор по агресивен боец имам чувството, че и с деснячката щеше да си го подаде, та направо щеше да му откъсне и другата скула.

Нищо не разбираш от бокс.Кличко нямаше полезен ход или удар иначе с кеф би го размазал с юмрук.Разбираш ли разликата ?! В бокса и особено профи-то няма джентълменство.

Не мисля така след видяното снощи. Нямал полезен ход. Той можеше да го прати в комоцио, но просто го побутна да падне по гръб. :lol:

zigi_zaga1914
Контакти:

Мнениеот zigi_zaga1914 » 16 ное 2014 21:07

Хайде сега анаболи? На калпавия нали знаеш.... Ми да зоба и той, кой го е спрял? За 5-6 млн всичко е позволено!!! Ама нашичкият се отдаде единствено на приказки и чалъми, а и след мача- никакво уважение към момичето, което го размаза.

iliyan

Мнениеот iliyan » 16 ное 2014 21:10

Кировец написа:
iliyan написа:
Кировец написа:Дори и на ринга Кличко се показа като джентълмен. Усети, че го нокаутира с крошето и просто го бутна да си падне, па отиде в ъгъла да триумфира.
Това, ако беше някой друг боксьор по агресивен боец имам чувството, че и с деснячката щеше да си го подаде, та направо щеше да му откъсне и другата скула.

Нищо не разбираш от бокс.Кличко нямаше полезен ход или удар иначе с кеф би го размазал с юмрук.Разбираш ли разликата ?! В бокса и особено профи-то няма джентълменство.

Не мисля така след видяното снощи. Нямал полезен ход. Той можеше да го прати в комоцио, но просто го побутна да падне по гръб. :lol:

Пич това побутване Кличко направи 3 пъти в 4 случая когато Пулев беше на земята ! Нещо да кажеш за това а ?! Няма нищо случайно.Кличко не очакваше след такива удари Пулев все още да не е на земята.
Гледай повече бокс и виж в такива случай какво правят Тайсън , Али и Форман !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 ное 2014 21:12

Ама пък на Кубрат дали му дреме за някой? :mrgreen: Взел е милиончетата и сега ще вилнее по чалготеките с Андреа, дет вика едно приятелче, Кличко докато е тренирал, нашият сигурно ѝ е барал циците на русото курве. :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 ное 2014 21:14

Изображение

Е те тука вече ще стане интересно! :lol:
Две кобри! :mrgreen:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 ное 2014 21:16

iliyan написа:
Кировец написа:
iliyan написа:

Пич това побутване Кличко направи 3 пъти в 4 случая когато Пулев беше на земята ! Нещо да кажеш за това а ?! Няма нищо случайно.Кличко не очакваше след такива удари Пулев все още да не е на земята.
Гледай повече бокс и виж в такива случай какво правят Тайсън , Али и Форман !

Аз на това му викам пощада и разбиране, че противникът е гола вода. Можеше ли да му откине главата? Можеше. Ама не го направи, нали си е женчо...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 ное 2014 21:16

Кировец написа:Изображение

Е те тука вече ще стане интересно! :lol:
Две кобри! :mrgreen:

Нашата ще я задуши със силиконови бомби! :mrgreen: :lol:

zigi_zaga1914
Контакти:

Мнениеот zigi_zaga1914 » 16 ное 2014 21:16

Истината е, че разликата в класите между двамата е покъртителна! Само като погледнем безпристрастно телосложенията на Кубрат и Кличко и се вижда явното предимство на украинеца - невероятен релеф, без грам мазнини за разлика от доста омазнения Пулев, пък има и какво да работи върху мускулатурата си! Резултатът от това беше предсказуем - след 5-тия рунд Кубрат беше труден за рисуване, докато Кличко сигурно е получавал по-сериозни удари на тренировки!? Иначе единият от братята Кличко /Виталий/ е побеждаван от българин на аматьорския ринг - Свилен Русинов! За мен много по-голям талант от Кубрат, но не пожела да стане професионален боксьор!

Върни се в “Други спортове”