Без Миро Манолов за купата !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Alexandrov93
Контакти:

Без Миро Манолов за купата !

Мнениеот Alexandrov93 » 07 дек 2009 15:32

Ами сега?Заков остава единствения ни нападател..дано да се падне слаб противник.

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Re: Без Миро Манолов за купата !

Мнениеот batty » 07 дек 2009 15:47

Стана тя каквато стана, тея да не вземат да изравнят сега

Потребителски аватар
RumenShumaher
Контакти:

Мнениеот RumenShumaher » 07 дек 2009 15:53

Искам да кажа извън темата че докато този смешен така наречен трениор и още 6-7 смешни футболистчета са в Черно Море ще се борим за оставане в групата и нищо повече ти играеш срещу 9-човека и то Монтана и нямаш никаква идея как да вкараш ГОЛ оставка на най-слабия трениор до момента в историята на Морето направо се подиграва с Черно Море.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 дек 2009 15:59

Картона на "шуменския Деко", си беше директен червен! Обаче втория, :lol: Манолов, голем артист, еййййй..........., кат един Ривалдо е. Посегна Бето, закачи го по лакъта, и като се тръшна това момче, като се хвана за главата, :lol: :lol: :lol: И 9 от 20-тата минута, срещу 11 и само 2-1 ???? Не знам накъде в Европа сте тръгнали?!....

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 07 дек 2009 16:00

Имахме късмет с червените картони, това е така, но си бяха заслужени, дори имаше една ситуация за удар без топка на футболист от Монтана, но много щеше да стане 3-ти червен картон, слабо играхме за отбор с претенции да трепери последните минути срещу 9 човека и както каза Бардон за неговия отбор вчера: ''най-хубавото е, че този полусезон свърши'', същото се отнася и за нашия, дано имаме по-лек съперник за купата,защото ще имаме отсъсващи основни играчи

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 07 дек 2009 16:06

kartago написа:Картона на "шуменския Деко", си беше директен червен! Обаче втория, :lol: Манолов, голем артист, еййййй..........., кат един Ривалдо е. Посегна Бето, закачи го по лакъта, и като се тръшна това момче, като се хвана за главата, :lol: :lol: :lol: И 9 от 20-тата минута, срещу 11 и само 2-1 ???? Не знам накъде в Европа сте тръгнали?!....

А нормално ли е според теб преди 1 минута да са ти дали жълт и пак да посягаш така? Не стига, че теренът им като картофена нива и пак тръгват да се ритат още от 5тата минута! Това ли им е футбола, за който великия С. Кузмановски говори?? Да ходят да си играят някъде другаде..Съвсем друг въпрос е факта, че и ние нищо не играхме..
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 07 дек 2009 16:08

kartago написа:Картона на "шуменския Деко", си беше директен червен! Обаче втория, :lol: Манолов, голем артист, еййййй..........., кат един Ривалдо е. Посегна Бето, закачи го по лакъта, и като се тръшна това момче, като се хвана за главата, :lol: :lol: :lol: И 9 от 20-тата минута, срещу 11 и само 2-1 ???? Не знам накъде в Европа сте тръгнали?!....

Картон само когато е имало съприкосновение ли се показва?! Иначе тоя коментар за Европа важи за всички отбори в БГ, не само за нас.
Иначе футбол на такова тревно покритие не може да се играе. Къде са делегатите, съдиите и т.н.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 дек 2009 16:11

kartago написа:Обаче втория, :lol

Опасна игра = жълт картон
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 дек 2009 16:11

Thomson написа:

А нормално ли е според теб преди 1 минута да са ти дали жълт и пак да посягаш така? Не стига, че теренът им като картофена нива и пак тръгват да се ритат още от 5тата минута! Това ли им е футбола, за който великия С. Кузмановски говори?? Да ходят да си играят някъде другаде..Съвсем друг въпрос е факта, че и ние нищо не играхме..

Аз написах, ти ли не четеш?! За Мирослав Иванов за нарушението, въобще не трябваше да си прави труда да вади втори жълт картон - това си беше директен червен!!!! Но пък, че Миро Манолов симулира за щяло и не щяло никой не може да ме убеди! Всички видяхме нарушението на Бето, ти видя ли удар в главата, където се държеше Манолов???........... Точно като Ривалдо!!! Тия момчета не се ли срамуват, че ги дават по телевизията и има потворения?! .........

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 07 дек 2009 16:16

kartago написа:
Thomson написа:

Аз написах, ти ли не четеш?! За Мирослав Иванов за нарушението, въобще не трябваше да си прави труда да вади втори жълт картон - това си беше директен червен!!!! Но пък, че Миро Манолов симулира за щяло и не щяло никой не може да ме убеди! Всички видяхме нарушението на Бето, ти видя ли удар в главата, където се държеше Манолов???........... Точно като Ривалдо!!! Тия момчета не се ли срамуват, че ги дават по телевизията и има потворения?! .........

Именно за Бето говоря. Интересна логика - ако има удар в главата има и картон, ако няма(колкото и опасно да е посягането) няма..
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Върни се в “Черно море”