cska-632 написа:Какво ми го давате този Тайсън за пример. Бил 3,5 г. шампион и голямата работа.
Като ти е куха и ненормална кратуната, така става, обаче ако си го гледал, знаеш за каква машина говорим, особено тия 4 години.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
cska-632 написа:Какво ми го давате този Тайсън за пример. Бил 3,5 г. шампион и голямата работа.
Alexx написа:Стига с това спортсменство.
Това е бокс,а не балет. Навремето големите боксьори се псуваха и се заканваха,че ще се убият един друг. Например Тайсън каза,че иска да изяде децата на Ленъкс.
Кличко да не мислите,че е голям жентълмен? Не не е. Това,че пуска лицемерни комплименти нищо не означава.
mtaraduda написа:Toва което е тъпо и се набива на очи е че видиш ли представянето на Кобрата било уникално ... И това го казват медии разбираш ли, спортни медии. Представянето на Пулев беше на границата между слабо и много слабо и не е нужно да се самозалъгваме. Кличко изучава съперниците си изключително добре и подхожда към всеки различно. Към Поветкин видяхме как подходи, да беше позор за бокса, но за него си е важда победата. Срещу Пулев подходи директно и го нокаутира за 1 минута ... Това е.
iliyan написа:mtaraduda написа:Toва което е тъпо и се набива на очи е че видиш ли представянето на Кобрата било уникално ... И това го казват медии разбираш ли, спортни медии. Представянето на Пулев беше на границата между слабо и много слабо и не е нужно да се самозалъгваме. Кличко изучава съперниците си изключително добре и подхожда към всеки различно. Към Поветкин видяхме как подходи, да беше позор за бокса, но за него си е важда победата. Срещу Пулев подходи директно и го нокаутира за 1 минута ... Това е.
Последните няколко мача на Кличко навсякъде се пишеше , че са позор за спорта.Аз съм гледал само този с Поветкин и ако се замислиш ще разбереш защо беше тази контузия.
Лошото е ,че екипа на Пулев не се усети да приложи същият трик и да наруши ритъма в подготовката на Кличко.Щеше да се получи с неговите камъни по неговата глава
Всичко само показа колко е зле е промоутъра на Пулев и там е време за промяна.
mtaraduda написа:Аз да ти кажа бях гледал 1-2 мача на Пулев и нямах представа от играта му и след всичките приказки реших,че наистина има шанс, но уви останах разочарован при гледката по време на мача.
„Лесна работа за Кличко срещу един масивен побойник”, написа британецът в „Туитър”.
„Искам да го видя срещу най-добрите, които се състезават в категорията. Той продължава да печели!”, допълни Люис.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта