Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут
Трябваше да пратят Александър Русев срещу Кличко, той къде-къде по-големи от него е бил. Щеше да го опердаши здраво в името на тавариш Путин.
Кобрата постъпи много глупаво и каза пълни глупости след мача.Нито поздрави Кличко нито нищо,освен това изръси къп глупости за Руската мафия,съдията му бил виновен,това не е поведение на голям шампион.Просто трябаше да каже,че Кличко е бил по-добър и това е.
- Долно уйно
- Контакти:
Ето и потвърждение на думите ми http://gong.bg/oshte-sport/drugi-sporto ... ati-305344 Кличко му го каза, но нали ние сме си диви балканци мислещи се, че сме най-великите
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Изказвам се чисто като лаик в бокса какъвто съм!
1. Браво на К.Пулев и може би и трябва да отдадем заслужено и на екипа му който успя да му уреди мач за титлата, нещо което е феноменално
и аз си мисля че в близките 3/4 г. няма никакъв шанс пак да му се случи.
2. Не разбирам много от бокс но това което аз видях беше огромна разлика като боксиране, не знам дали се дължи на грешна тактика или друго.
3. Държанието и изказванията на К.Пулев и преди мача и след него когато дори не поздрави украинеца не ми харесаха, мисля че се изложи!
4. От това което ми разказа преди мача познат който се интересува много от бокс и вкл. и си тренира то Кубрат няма много големи успехи и като
аматьор (2 бронза май от световно и европейско) нещо което показва че той никога на е бил номер 1 дори и при аматьорите, а както каза младежа
успелите боксьори от изтока като профита са били минимум поне 1 път световни шампиони или както в случая с Владимир Кличко ( олимпийски шампион),
Виталийй Кличко (2 пъти световен шампион по кикбокс), Поветкин(европейски,световен и олимпийски шампион). Другото което сподели с мен
момчето е че според него от Кубрат дори и в момента има 2 или 3-ма по-силни претенденти за титлата на Кличко и като се има предвид
че Кличко прави по 1/2 мача на година плюс това че е на 38 то била много малка вероятноста К.Пулев да има шанс за реванш с Кличко.
Като цяло самото присъствие на българин на такъв мач е страхотен успех.
1. Браво на К.Пулев и може би и трябва да отдадем заслужено и на екипа му който успя да му уреди мач за титлата, нещо което е феноменално
и аз си мисля че в близките 3/4 г. няма никакъв шанс пак да му се случи.
2. Не разбирам много от бокс но това което аз видях беше огромна разлика като боксиране, не знам дали се дължи на грешна тактика или друго.
3. Държанието и изказванията на К.Пулев и преди мача и след него когато дори не поздрави украинеца не ми харесаха, мисля че се изложи!
4. От това което ми разказа преди мача познат който се интересува много от бокс и вкл. и си тренира то Кубрат няма много големи успехи и като
аматьор (2 бронза май от световно и европейско) нещо което показва че той никога на е бил номер 1 дори и при аматьорите, а както каза младежа
успелите боксьори от изтока като профита са били минимум поне 1 път световни шампиони или както в случая с Владимир Кличко ( олимпийски шампион),
Виталийй Кличко (2 пъти световен шампион по кикбокс), Поветкин(европейски,световен и олимпийски шампион). Другото което сподели с мен
момчето е че според него от Кубрат дори и в момента има 2 или 3-ма по-силни претенденти за титлата на Кличко и като се има предвид
че Кличко прави по 1/2 мача на година плюс това че е на 38 то била много малка вероятноста К.Пулев да има шанс за реванш с Кличко.
Като цяло самото присъствие на българин на такъв мач е страхотен успех.
Последна промяна от Pichichi на 16 ное 2014 15:24, променено общо 1 път.
Отрезвяване е точната дума днес. Трезвеност уважение и смирение са нещата които не достигат на България по принцип. Направим ли нещо малко и веднага започваме да се опияняваме, да летим в облаците и да се мислим за номер 1 на света. Трябва да си здраво стъпил на земята и винаги да уважаваш противника и никога да не го подценяваш, дори да е най-слабия в света. Докато морала и ценностите ни са като Бай Ганьо и си мислим, че сме най-великите и всички други много ни завиждат и само се чудят как да ни прецакат, а не да гледаме само себе си, винаги ще сме си просто клозета на Европа.
gogotod69 написа:майтап да си прав с приложеното видео и коментар за перфектния замисъл. Ударил си съперника секунди по рано главата му отхвърча (пулев го направи), но се оправи отдели се от теб . сега го пускаш да те крочира, ако си добър с краката няма да дойде до теб, 2 ескиважа удар за измъкване, втри ескиваж удар с кроже завършване на обратния ескиваж с удар и оново в гард - това е Серафим и Ивайло и - 352 мача - 7 загуби! Бокса е спорт- като имаш атлетизъм техника и време, - МАйк Тайсън бил боксьор - айде бе- Теофило Стивънсън го е нокаутирал 3 пъти на истинския спорт - после американците видели че от тайсън спортист и Теофило е непреодолим на световния СПОРТЕН ринг и не става и го пратили в гладаторския плонж да им носи пари - А кубинеца Теофило е най техничния тежък боксьор и спортист победил на истинския ринг абсолютно сички полуидиоти, какъвто е и Пулев, преди да отидат на гладиаторския ринг. Сам той там не отива - не му е достойно - човека е спортист, спечелил всичко във спорта- БОКС. Пулев във Спорта Бокс не е спечелил почти нищо
До онези, които казват че Тайсън бил най младия световен шампион - не е! Най младия световен шампион в тежка категория е ТЕОФИЛО СТИВЪНСЪН,
Нокаутирал 3 пъти тайсън! А написаното от мен, един коментатор тук е написал - Това изчерпва всичко!
Професионалния БОКС не е спорт и никога няма да бъде!!!
- blue avalanche
- Контакти:
Sstefanov написа: ТИ ще се класираш ли по добре от Крисия бе чуждопоклонник. Ще бъда който си искам! Ти ли ще се явяваш крайната инстанция бе капут. Като не харесваш статия няма да я четеш , като не ти харесва сайта няма да влизаш бе. Вярвай ми че Крисия е направила повече за България от тебе и оня дрисък където си мислите че сте нещо. Тя излезе пя прекрасно но не спечели - малшанс. Ти дори не си стигнал до там бе а сигурно си над 20 годишен а тя е на 10 и ще е пише за нея да защото е звезда ТАКА СЕ СТАВА ИЗВЕСТЕН като се пише за тях. Както го правят по целият свят плиткоумен клоун! Най лесно е мразиш известните - защото никога няма да постигнеш това което те са ! Трябва да се закрием като нация - толкова сме жалки че няма на къде повече! ЗЛОБА ЗЛОБА И ПАК ЗЛОБА само това ни дава тон в тоя скапан живот. После защо се чудим че ни викат цигани като ние сме по зле от тях. Ние не си зачитаме нашите успехи , а искаме някой да ни ги зачете ! Е няма как да стане това! С човечета като тебе България ще затъва , дай си нещо я фейсбук или някаква връзка да се свържа с тебе да видим как ще говориш за Крисия на живо форумен трол!
1.Този,който е нарекъл детето си с капутското(да вляза в твоя речник) име Крисия е по-голям чуждопоклоник от мен.Да не говорим за Хасан и Ибрахим...
2.Освен АББА,не знам други да са се прочули покрай Евровизия.А ти,капут?
Както казах-най-смешния конкурс на света.
3.Препочитам да пишат за България,че е с висок стандарт на живота,а не за някакво момиченце от типа "всяко чудо за три дни"...Което след 1 година никой няма да си спомня.
А стандарта на живот не се постига с пеене по Евровизия.
ПП.Ти също не си "крайната инстанция".Чак ли си?
sandi74 написа:Побоят свърши.Емоциите отминаха а истината е само една.Владимир Кличко размаза Кобрата само и единствено както само той го може.Всъщност трябва да сме благодарни на големият супер шампион Владимир Кличко че великодушно,снизходително и много благородно позволи мачът да продължи повече от 1 (един) рунд.
Причината е в скъпите реклами- няма как до свърши в 1 рунд- няма пари от реклами.
- Der Führer
- Контакти:
iliev72 написа:Фюрер напълно съм съгласен с теб.Явно щаба е слабото място на нашето момче и сега е момента да реши какво да прави ако иска да става световен шампион.
Куца тактика.И нашият трябваше да си измисли контузия просто за да изнерви малко Кличко и да му наруши ритъма на подготовка.Явно щабът на нашият има много да учи.
А за ръкавиците си беше мръсен номер и дано нашият го е научил и когато подписва вече договори.Това да влиза в договора - с какви ръкавици ще се играе за да няма изненади.
Иначе за мен Кличко игра мръснишки.Ако не се лъжа при два от нокдауните ако не беше бутнал Кубрат , нашето момче нямаше да падне , а Кличко нямаше полезен ход или удар.
Да му мисли Кубрат с кого от щаба трябва да се раздели за да го видим отново в такъв мач.
Договорите се подписват от фирмите промоутъри , не от боксьорите ... имаше търг и ако от фирмата на Пулев бяха извадили повече пари , двубоя щеше да се проведе по правила които те определят ... А единственото което постигна Кличко с ръкавиците е , че "открадна" повече време за себе си на откритата тренировка . Аз и не съм сигурен , че ръкавиците му бяха малки на Кобрата . Съвсем спокойно може и да е номер . Все пак бокса е шоу . А и всяко действие преди мача което може да извади противника от равновесие е добре дошло .
И двамата играха мръсничко . Нашия удраше в тила при клинчовете , Кличко го засилваше , както сам спомена , след тежък удар . При третия нокдаун и накрая при нокаута .
Пулев трябва да смени промоутъра си ... прекалено малка фирма са . Нямат средства , нито за читав щаб , нито за да го рекламират . Това е основната причина Кличко да го избягва толкова време - Пулев не е комерсиален , което означава по-малко приходи от мача . Затова и го натискат да излиза с немското знаме , за да привлекат повече интерес в Германия . Аз мисля че Кобрата вече се е ориентирал , защото чух че прекарва повече време в САЩ . Много е вероятно , след като му изтече договора да си смени промоутъра .
Колкото до другото - няма в момента боксьор който да бие Кличко във формата му от снощи . Аз лично от много отдавна не съм виждал толкова мощ в крошето на някой боксьор . Позицията на тялото му е такава , че и на глед леките удари , всъщност са много силни . Докато ударите които КУбрат вкара някак нямаха нужната сила , защото тялото му беше назад . Което пак ни връща към щаба и треньорите .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Хора не бъркайте аматьорският и професионален бокс.Нещата са коренно различни.Докато в едното става въпрос за спорт , а другото става въпрос за пари спечелени от този спорт.
На вас изглежда ли ви логично загубилият в един боксов мач да вземе повече от спечелилият а ?! Така е в професионалният бокс.И най-младият световен шампион в профибокса си е Тайсън.
И все пак профибокса е това което го направи Дон Кинг в последните 40г.Дали някой би се опитал да организира боксов мач в някоя никому неизвестна африканска република а ?! Едва ли.
Това все едно Кубрат да се бие в БГ за световната титла.Замислете с някои коментари.
Фюрер съгласен съм с теб и имах предвид точно промоутера.Ще ми е интересно ако успее да сключи договор с някой като Дон Кинг и тогава нещата ще са различни за нашето момче
На вас изглежда ли ви логично загубилият в един боксов мач да вземе повече от спечелилият а ?! Така е в професионалният бокс.И най-младият световен шампион в профибокса си е Тайсън.
И все пак профибокса е това което го направи Дон Кинг в последните 40г.Дали някой би се опитал да организира боксов мач в някоя никому неизвестна африканска република а ?! Едва ли.
Това все едно Кубрат да се бие в БГ за световната титла.Замислете с някои коментари.
Фюрер съгласен съм с теб и имах предвид точно промоутера.Ще ми е интересно ако успее да сключи договор с някой като Дон Кинг и тогава нещата ще са различни за нашето момче

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.