Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Мнениеот batmanlevski » 16 ное 2014 07:14

жалко,нашия беше тотално надигран,без никакъв шанс,приличаше ми на лудогорец срещу Базел ,онези играха нашите гледаха и поемаха гол след гол
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 16 ное 2014 08:38

Пулев игра мач за титлата - постижение, което само по себе си е достойно за уважение. Още при изпълнението на химна ни си пролича, че е превъзбуден. Бори се, направи каквото можа. Уви, Кличко е по- добър. Остава да се надяваме, че Кобрата ще има и друг шанс
Гледам, че плиткоумните рубладжии не се посвениха да налазят и тази тема, за да плюят по Украйна. Бах ти лицемерните подлоги!

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 16 ное 2014 08:49

Вчера беше уникална вечер за мен, защото съм ... Българин.

Едно малко момиченце разпиля всички каки с по две и три глави над нея и само защото беше от малка България завърши на второ място. Какво от това. Не е важно мястото. Първо, второ...десето. Важното е, че поне за два часа забравих в каква помия живея, забравих за реалното и ми стана хубаво. Всеки път щом чувах от някой от малките деца "Bulgaria" беше фантастично. Благодарен съм на тези три деца, че ми дадоха два часа хубава емоция, гордост и ... щастие. Благодаря на малката, прекрасна Крисия и на двамата уникални малки пианисти Ибрахим и Хасан Игнатови. Благодаря ви, че ви има и сте Българи. И моето дете ви благодари. Снощи заспа докато ви гледаше и дори и в съня си стискаше палци за вас и вие победихте.

Снощи след малките деца, един голям БЪЛГАРИН, един титан спрямо 90% от смачканите, лицемерни и слаби хора в нашата страна, донесе още слава на България. Да, загуби, загуби по-лош начин ... но това е боксът. Притеснение в началото, лош пдход в първите минути и край. Въпреки това и аз ПЯХ ХИМНА и ми настръхнаха космите от гордост, когато българският лъв, преоблечен като КОБРА се качи на ринга и заяви претенции към един от най-големите в света на спорта. Смелост, гордост, чест.

Коя друга нация може да се похвали с толкова разностранен талант???? Русия, америка, Индия или Китай? Коя държава може да накара своите граждани да са горди по-толкова различни поводи. Може и да има такава страна но тя не е съставена от само 7 милиона бедни и живееща в мизерия хора. Не. И въпреки това, въпреки че ни мачкат ние доказваме максимата, че никога не може да се смачка онова което не може да бъде смачкано. Това е БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ, БЪЛГАРСКАТА ЧЕСТ, БЪЛГАРСКАТА ГОРДОСТ, БЪЛГАРСКИЯТ ТАЛАНТ, това е БЪЛГАРИЯ. Снощи нашите деца и векият боксьор ми дадоха да разбера, че имаме шанс, просто трябва да дойде правилното време и всичко ще се оправи, защото ние сме велик народ. ВЕЛИК НАРОД

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2014 09:04

- Ще го преследвам по ринга. Той ще трябва да се движи много – каза Кубрат по-рано през деня.
И обясни, че има тактика, за която Кличко не е подготвен.
- Няма да я разкривам, но мога да ви гарантирам, че той ще остане изненадан. Беше ми смешно, когато каза, че съм зелен за мач с него. На ринга ще видим кой е по-добър и съм сигурен, че моят момент дойде и ще се запиша в историята – допълни Пулев.

Изображение
- Не ме е страх от него. Притеснявам се само от биологичния часовник. Искам да го нокаутирам, да го бия убедително, да не му дам шанс. Както на него, така и на всеки друг съперник. Искам да остана в бокса още дълго време, а това ще се случи, ако не оставям съперниците да ме докосват – обясни Кличко.

Изображение

Играта се казва "Открий разликите"

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 16 ное 2014 09:23

Както казват някои "Крисия щеше да издържи повече срещу Кличко" мда.
Само, че това е реалността, нашия щеше да е приключил с мача още в средата на първия рунд. Добре, че беше Кличко да си поиграе до 5-я заради рекламите на спонсорите му. Оправданията на Пулев преди и след мача бяха доста смешни и жалки след като беше пребит и млатен из целия ринг жестоко. Опит нямал на 33 год. Че кога ще има опит? На 50 год. ли?
Просто Кличко си е 50 класи над Кубрат и то се видя. Добре поне, че стигна до мач с Кличко, само за това мога да го поздравя.
Успех, но за шампион не става! :( ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rere

Мнениеот rere » 16 ное 2014 09:32

България винаги е имала големи бойци и калпави политици (в случая треньори), Кубрат въобще не беше подготвян за този мач . Подготовката му е била по скоро за Евровизия. Най-голяма вина за резила има този , който го остави 2 години извън ринга.

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 16 ное 2014 09:33

Става за боксова круша.

На линия
SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 16 ное 2014 09:38

Не харесвам профи бокса, защото в 21 век да ходиш да се кефиш на кървави спортове /и жени ходят при това/ е доста примитивно /според мен/. А за мача, когато имаш мач в който е много вероятно да гризнеш дървото е по-добре да си малко по-обран в изказванията, защото после си смешен. Кличко се държа по-достойно от двамата, въпреки, че трябва да е човека със самочувствието.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 16 ное 2014 09:43

Да, Кубрат загуби. Беше адски превъзбуден и нервен, а и 2-та нокдауна в 1-ия рунд го разколебаха още повече. Не харесвам профи бокса по една причина. Предварително се знае кой колко ще вземе. Защо се обявява например, че Кличко ще вземе 80%, а Пулев 20% от приходите? Не е ли по-правилно победителят да вземе 80%. Така е и в другите категории. Избират се слаби претенденти, дават им 1-2 млн. за 1 мач, казват им ще направите 3-4 рунда шоу, няма да се удряте силно, а в 5-ия ще се откриеш и ще паднеш.... и те си оправят живота:) Според мен 90% от мачовете са изиграни предварително.
Според мен профи бокса е повече шоу, отколкото бокс. То не бяха пресконференции, то не бяха номера, то не бяха приказки, то не бяха циркове ....и накрая всичко свършваше с 1 рунд(добре, че Кличко реши да удължи мача).
А и Пулев вместо да направи един опознавателен 1-ви рунд, да седи близо до Кличко, да не му дава да атакува и да се адаптира към мача(при положение, че всики говореха как Кличко ще търси развръзка на мача в първите рундове), да убие темпото....нашия почна да атакува и да се открива.....както и да е. След като се е обърнала каруцата, пътища много.
Пулев повече приказва, откокото тренира преди мача. Като си претендент стой си тихо, тренирай усърдно, излез и като го победиш, тогава говори....Кличко има 4 пояса, ти си тръгнал да му държиш сметка.
А като го гледам Кличко каква физика и каква каменна физиономия има, тук само някакви препарати играят.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 16 ное 2014 09:45

black sea написа:
obi4am_pirin написа:
black sea написа:Егати яловата кобричка, язък...нито хапе, нито нищо...

Добре че българите не сме толкова ограничени като теб...

Защо да съм ограничен бе, орленце...какво съм виновен аз, че няма никакво покритие между възможности и претенции при нашия и за това, че се държи като абсолютен селяк, а не като МЪЖ...

Пулев не е твой, вашия е турчин, нещастник !!!!

Върни се в “Други спортове”