Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Мнениеот dreben23 » 16 ное 2014 03:01

Майк Тайсън щеше да го излежава вече, но той е хищник. Не че кат е Майк Тайсън ме е кефил толкова, Ленъкс Люис е чуден боксьор, Тайсън не. Но пък ся търсим точно това- кой щеше да пребие Владимир.

На американец или кубинец ще заложа от категория перо :mrgreen: - гледал съм чудовищни двубои по Олимпиадите, но пичагите дето се въргалят здраво са от по-ниските категории при полупрофесионалистите. :)
Странно защо скоро не съм чул за добри кубински боксьори, треньорите ли измряха кво стана, ама са много зле. Май имаше и българска намеса по едно време, но може и да бъркам с друг спорт. С бг натурално тренерче с Кличко беше свършено, ама а де пуста скромност да не се прослави някой български треньор и той. :mrgreen:

Тия за скромността да ги разправят на някой друг- я ли не знам кво е скромен човек. Червим се кат украински памидори понякога и не се рекламираме по Нова тв от няколко години. Скромен човек си личи бре, тва е поза- хората излизат с шампионска мантия, нашия си излиза с елека дето си носи на село като коси, поза и още тук си личеше кой ще загуби. Мисля че само един боксьор е имало скромен, поне така се говори- негово величество Мохамед Али. :)

На мен не ми се отдава психологията, че аз съм безпогрешен направо за всеки човек и такава безгрешна оценка няма кой да ви я даде, още без да съм го видял на живо, питай който искаш, ще ти каже сгрешил ли съм за някой от форума примерно. :mrgreen: Няма начин, тренирал съм и продължавам да тренирам разучаване на човешката народопсихология в мащабни размери, а не само на специфични хора. Дори не подозирате колко разкривате за себе си само с един едничък пост, приятелю! :mrgreen: Но повече от всичко на света не понасям клюките, пак може да ги попиташ. Като ти казвам, че беше пътник, значи е тей- пръст да му покажеш и отиваше в нокдаун, покажеш ли му два- вече сам щеше да си отброява секундите, но това до 3 рунд, после се получи обратен ефект :mrgreen:

Не всички са калугерки в тоя манастир! :lol:
Последна промяна от dreben23 на 16 ное 2014 03:04, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

gogotod69
Контакти:

Мнениеот gogotod69 » 16 ное 2014 03:02

майтап да си прав с приложеното видео и коментар за перфектния замисъл. Ударил си съперника секунди по рано главата му отхвърча (пулев го направи), но се оправи отдели се от теб . сега го пускаш да те крочира, ако си добър с краката няма да дойде до теб, 2 ескиважа удар за измъкване, втри ескиваж удар с кроже завършване на обратния ескиваж с удар и оново в гард - това е Серафим и Ивайло и - 352 мача - 7 загуби! Бокса е спорт- като имаш атлетизъм техника и време, - МАйк Тайсън бил боксьор - айде бе- Теофило Стивънсън го е нокаутирал 3 пъти на истинския спорт - после американците видели че от тайсън спортист и Теофило е непреодолим на световния СПОРТЕН ринг и не става и го пратили в гладаторския плонж да им носи пари - А кубинеца Теофило е най техничния тежък боксьор и спортист победил на истинския ринг абсолютно сички полуидиоти, какъвто е и Пулев, преди да отидат на гладиаторския ринг. Сам той там не отива - не му е достойно - човека е спортист, спечелил всичко във спорта- БОКС. Пулев във Спорта Бокс не е спечелил почти нищо

gogotod69
Контакти:

Мнениеот gogotod69 » 16 ное 2014 03:11

- Било ли ви страх?

- Винаги. Всички се страхуват. Но качиш ли се на ринга, веднага забравяш страха и мислиш само за играта. Боксът е игра на мисленето. Почваш нещо, виждаш, че ти върви, обаче ти омръзва и сменяш тактиката. Или пък разбираш, че така не може и пак сменяш. Непрекъснато мислиш.

http://e-vestnik.bg/3884
Ивайло Маринов - моя приятел, циганин по етнос и голям Българин!
Ако имаше такива още 10 природни интелигенти като теб Иво, ех!
Тервел по е вероятно да бие Кличко - той мисли повече, има крака и може да удря докато мисли
Д-р Тодоров

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 ное 2014 03:18

Категория перо нали ви казах, но кубинец и Украйна щеше да поспре да воюва за няколко дни, колкото и гадно да звучи. ;)
Кличко подходи ли по същия начин следващия мач-губи титлата, уморен е определено, за какво мислите гледа да приключва мачовете си с нокаут, щото ако го докара до 12-тия рунд ще припадне.. То и това е част от тактиката му- приключвай бързо да си свеж за танци в дискотеката после. Тъжно е за нас като българи, но ето какво казва Виталий за брат си. :mrgreen:

Виталий Кличко: Владимир се движи като танцьорка, но се бие като мъж

Ще отиде с мантията и ще я разкъса на пилона, за да вземе повече от бакшиши, че при тия освирквания в залата гладен ще си остане! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 16 ное 2014 03:28

dreben, добре си си написал ника, сега вземи се скрий.

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 16 ное 2014 04:57

аз от бокс не разбирам, но видях, че кубрат спря тогава, когато тялото му отказа. не знам тука 40-50- годишните чикиджии със смешни житейски успехи, как си позволяват да дават категорични оценки за мъж, който представи България на най-високо ниво в своята професия. олигофрениии, дали поветкин от 150-милионна русия е изял толкова екскременти по спортен форум, колкото кубрат пулев от вас? пича се пробва и не успя, но за една седмица обедини голяма част от народа ни! а колко малко ни е трябвало...
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Reckless

Мнениеот Reckless » 16 ное 2014 05:06

Голям оптимизъм тресеше масово българина, но реалностите са други. Много боли, като изприказваш един куп оптимистични глупости и те смачкат безапелационно. Кобрата, няма нищо общо с класата на Кличко. За 5 рунда 2 нокдауна и нокаут. Нарита го, като за последно. Нашият не можа да му се противопостави изобщо. Накрая Кличко каза, че уважава Кубрат, България и българите и каза още, че Кубрат се е представил достойно,но той е търсел победата от този мач. Това бяха думите на Кличко. Кобрата каза, че Кличко е добър противник, но само късмета му е помогнал да победи, както и че ръкавиците му пречели и куп подобни оправдания. Типична българщина, която толкова много се възхвалява. Ако това да си голям българин означава неуважение, мерси !
Страхотен пример ! Когато Кобрата започна да се оправдава, германците започнаха да се смеят ! Да те свали 3 пъти на земята, да не можеш да станеш след 3-тия път и да наречеш това късмет ! Типично по български ! В Германия започнаха да наричат Кобрата "голямата уста", което някак не ме прави горд.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 ное 2014 05:22

И на малките деца е ясно, още повече на нас, хората навътре в бокса, че Кобрата няма как да бие Кличко 8-) Не че е по-слаб, няма кой да му позволи това да се случи :!: В дадената ситуация, това е правилния избор :!:

П.П. А, сега да ви видя, хубаво ли ви е, българин да яде хyя на хохлите, да ви видя всички родоотстъпници, до един на манежа 8-) Мамичката им еврейска :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 ное 2014 05:33

Reckless написа:Голям оптимизъм тресеше масово българина, но реалностите са други. Много боли, като изприказваш един куп оптимистични глупости и те смачкат безапелационно. Кобрата, няма нищо общо с класата на Кличко. За 5 рунда 2 нокдауна и нокаут. Нарита го, като за последно. Нашият не можа да му се противопостави изобщо. Накрая Кличко каза, че уважава Кубрат, България и българите и каза още, че Кубрат се е представил достойно,но той е търсел победата от този мач. Това бяха думите на Кличко. Кобрата каза, че Кличко е добър противник, но само късмета му е помогнал да победи, както и че ръкавиците му пречели и куп подобни оправдания. Типична българщина, която толкова много се възхвалява. Ако това да си голям българин означава неуважение, мерси !
Страхотен пример ! Когато Кобрата започна да се оправдава, германците започнаха да се смеят ! Да те свали 3 пъти на земята, да не можеш да станеш след 3-тия път и да наречеш това късмет ! Типично по български ! В Германия започнаха да наричат Кобрата "голямата уста", което някак не ме прави горд.

Ташак с ташака ти, когато Путин им обясняваше, че не Русия е свалила малайзийският Боинг, не беше ли същата ситуация ;) Е, сега какво стана??? Къде са им сега усмивките на тия долнопробни шваби с полски и турски имена ;) Нашият човек-българин ти обяснява същото нещо (че хохлите - украинците играят мръсно), но ти пак не вярваш ;) Евем ти националистите, евем ти и срамежливите българчета поробени, мамини :evil: Направо закривайте държавата :!: Няма какво да чакате :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

milnik
Контакти:

Мнениеот milnik » 16 ное 2014 05:46

Жалко за Кубрат. Не че яде толкова бой. На 33 години трябва да си се научил да приемаш загубите с достойнство.
Някой спомена за Пекин, същота работа беше. Сега, да се хваща с оня лудия Бригс и да преследват Кличко по села и
паланки :)

Върни се в “Други спортове”