Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут
пунтата е да не те ударят затова се искат крака! Само че за да удариш се иска да имаш крака, да си познал на оня къде са му краката и да си го изпреварил с ръцете, ето затовабокса дето го гледахме днес е чиста проба глупост като спорт уличен бой или гладиаторски долнопробен сценарий от 30те години. Бокса е спорт - т,нар, проф. бокс е престъпно зрелище на група мошеници за сметка на онези на ринга
Re: Кубрат Пулев - Владимир Кличко
diablorojo написа:Независимо от загубата трябва да бъде посрещнат като шампион.![]()
![]()
А стига е ти сериозно ли,навеждаш се на некой у лево и после у вас като мъж ли очакваш да бъдеш посрещнат.
- El Commandante
iliev72 написа:Глупако ! Да гледам съм и ще те светна защо.В онези години сърбите даваха професионален бокс и съм го гледам(няма значение , че съм бил много малък).
Ей на, блей тука:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7agMuy63-50[/youtube]
и кажи къде виде свален гард?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Каквото и да си говорим за мен мачът свърши в първия рунд, когато Кобрата не се възползва от това, че Кличко беше замаян и се клатеше. Не съм "разбирач" на тема бокс и съм гледал само нашия, но още тогава се зачудих.Така и не разбрах защо не му се хвърли да го довърши при положение, че Кличко беше на крака и далеч от клинч ..
Много шум за нищо. Кличко е животно и въпреки годините беше по-енергичен и опасен и дори човек като мен, дето бъкел от бокс не разбира, го забеляза лесно. На Пулев му пожелавам да се възстанови бързо психически и да поработи над приемането си на загубите. Да хвалиш колко сме големи българите, пък след това даже да не поздравиш победителя, а вместо това да мрънкаш за някакви мафии в мач, дето избърсаха ринга с тебе не върви... Едно е да те бие най-добрият, друго е да се изложиш сам...
Последна промяна от Hohohoho на 16 ное 2014 02:22, променено общо 1 път.
Megatron_69 написа:Кубрат си взима 1,6 млн. долара,отива да си лекува отока върху циците на Андреа.а вие си хейтвайте-смешници жалки...
Що завиждаш на човека бе, пустата му българска гадна черта от характера да завижда на успелите хора. Друго си е да имаш такава силиконка под ръчичка, бързичко ще свършат тези пари, няма и да ги усети Кобрата
-
milka написа:И какво като получи един ден реванш Пулев ? То с тая тактика или подобна срещу противник като Кличко пак ще бъде свален като чувал с картофи . Проблема идва от тактиката погледнете ,че Пулев почти не се движеше стоеше на едно място , докато Кличко беше като сърна
Всичко до тактика и добро проучване на противника(при сравнително равностойни параметри).Не можеш 12 рунда да скачаш като сърничка.Кличко петият рунд започна да сдава багажа физически.Тук вече идват въпросите към трен. щаб на Пулев.
Имаше един доста любопитен момент(мисля,че в третия рунд),когато Кубрат почти затвори Кличко в единия ъгъл,удари го с десен,Кличко буквално залитна,Кубрат повтори пак,но не успя да го уцели добре и докато се усети(в същия момент) Кличко му нацепи прав в мутрата,...и нашия отстъпи назад и след това клинч...
Най-разочароващият момент от двубоя(за мен),който можеше да има буквално съдбоносно значение за нас,но уви!
Най-разочароващият момент от двубоя(за мен),който можеше да има буквално съдбоносно значение за нас,но уви!
- dreben23
- Контакти:
Знаете ли, честно да ви кажа видя се, че Кличко или не подходи в началото сериозно или искаше да усети някой юмрук по лицето си, за да се посъбуди и да вдигне тонуса си. На мен ми изглеждаше като че ли идва от нечие погребение, толкова унил един такъв, беше си готов и сериозен боксьор щеше да го ликвидира и като мит тая вечер.
Аз така ги усетих нещата. Направо си беше за букет, тва първи рунд да те натряска така претендент още не бях виждал, за което се иска много смелост и правя евала на Кубрат, но по-нататък се видя, че специалистите ще си познаят за максимума пет рунда- ударите на украинеца си бяха наистина брутални, но си има и добра страна, Пулев събуди звярът в Кличко, което не всеки боксьор ще успее да постигне. Той е брутален, действаше и много мръсно няколко пъти, бутания не знам си какво, а и мачовете си наистина ги провежда по един и същи начин, брат му обаче беше много по- интересен за аудиторията боксьор, нищо, че е подобрил неговите рекорди.
Еднотипен ми е нещо. 
Аз така ги усетих нещата. Направо си беше за букет, тва първи рунд да те натряска така претендент още не бях виждал, за което се иска много смелост и правя евала на Кубрат, но по-нататък се видя, че специалистите ще си познаят за максимума пет рунда- ударите на украинеца си бяха наистина брутални, но си има и добра страна, Пулев събуди звярът в Кличко, което не всеки боксьор ще успее да постигне. Той е брутален, действаше и много мръсно няколко пъти, бутания не знам си какво, а и мачовете си наистина ги провежда по един и същи начин, брат му обаче беше много по- интересен за аудиторията боксьор, нищо, че е подобрил неговите рекорди.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
- Контакти:
...
Последна промяна от Марекчанино на 16 ное 2014 04:30, променено общо 1 път.