Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Мнениеот RedeviL » 16 ное 2014 02:00

El Commandante написа:
RedeviL написа:Кличко е просто най-добрият боксьор за всички времена

E,при положение че историята познава хора като Джак Демпси,Макс Шмелинг,Флойд Патерсън, Мохамед Али,Джо Фрейзър, Джордж Форман,Майк Тайсън,Ивендър Холифийлд и Ленъкс Луис тва твърдение ми се види силно преувеличено... ;)

Тва си ми е лично мнение. Страшно много ми харесва стилът му и в този ред на мисли, не мога да си обясня твърденията, че едва ли не, това бил най-скучният стил в ерата на бокса..

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 16 ное 2014 02:02

Не знам кой му е треньор на Кубрат, но според мен трябва да го смени с някой друг заедно с тези, които му подготвят тактиката. Не може да играеш със Кличко, които е световен шампион толкова години и да си разтворил гарда като кепенците на прозорец и освен това да си държиш ръкавиците толкова ниско . И да не се движиш ... Кличко е 5 години по-голям от него , а играеше в пъти повече от нашият с краката. Тотално сбъркана тактика. Освен това след 1-я нокдаун като се правеше на клоун като стоеше на един крак като щъркел уж нищо му няма какво постигна ? Вместо да се съвземе получи 2-ри нокдаун. Имаше потенциал Кубрат , получи шанс, но не го използва. 2 години чака мача и се оказа , че за тези 2 години грам не с е е подготвил. Докато Кличко с тази травма/лъжлива според мен/ съумя да се подготви идеално и да си изготви идеална тактика.
Пулев 2-ри мач за титлата докато Кличко е шампион няма да получи. Кличко има още 1-2 мача, максимум 3 и се отказва. Нашия след 1-2 години става на 35. Ако след това се докопа до мач за някоя от титлите и евентуално победи, в което силно се съмнявам ще е е на 35-36 години. Като се има в предвид, че Кличко го водят на 38 г стар..

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 16 ное 2014 02:02

viali69 написа:Кличко нямаше да издържи и 1 рунд на Тайсън в добрите му години.

Е,аре са да не прекаляваме все пак.
Верно е че Тайсън беше адска боксова машина, но мисля че би видял ужасно много зор срещу Кличко..
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 ное 2014 02:03

dreben23 написа:И преди мач не се плюе също, а ние само това правим. Според мен грешим само в едно нещо- не си уважаваме съперника. Тая грешка ни е фаталната, иначе талант имаме, но не си научихме урока.

Откакто се е задал тоя мач с Кличко, всички отвориха големи усти - и Кубрат, и българските фенове ..... Кличко си подбирал само лесни съперници, съдиите го подпирали, държал се като момиченце, бил Пичко и не знам още какво. Царе сме на това.

Кличко и след мача запази тон, можеше спокойно да се изгаври с Кобрата за всичко, което изговори за него, но той не му падна на нивото. Похвали го даже.

За съжаление, не смятам че нито Кубрат, още по-малко пък българите, ще си вземем поука от това.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 16 ное 2014 02:04

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lcVJVvDTJeo[/youtube] За мен това е мъжки бой, нищо общо с това което виждаме вече не ги броя колко поред години.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 16 ное 2014 02:05

El Commandante написа:

Верно е че Тайсън беше адска боксова машина, но мисля че би видял ужасно много зор срещу Кличко..

Ясно колко си гледал Тайсън ! Даже след един от мачовете му тв не бяха доволни защото приключи за 90 сек !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 ное 2014 02:06

boys85 написа:
petkan написа:За боксьор, Кубрат е сравнително възпитан и интелигентен, но в интервюто след мача малко се поизложи. Ама след такъв бой, как да си събереш молекулите из главата...

Напротив, винаги си е бил такъв. На Олимпиадата в Пекин отпадна още в първия кръг от някакъв 21 годишен колумбиец, а след мача се държа като гамен - не поздрави противника, каза че ще го пребие извън залата. Сега пак същото арогантно държание, чак застава на един крак пред съдията...

Това е да покаже,пази равновесие и може да продължи мача.Аман(както казват нашите сънародници) от пълни неграмотници и аматьори в спорта с претенции.Крайно време е да се сложи край на демокрацията! :mrgreen:

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 16 ное 2014 02:07

RedeviL написа:и в този ред на мисли, не мога да си обясня твърденията, че едва ли не, това бил най-скучният стил в ерата на бокса..

Ми то днеска се видя кво се случва като му стане интересен стила, недай си Боже да ти се налага да ти е интересно,дет викат китайците... :)
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 16 ное 2014 02:07

iliev72 написа:
El Commandante написа:

Ясно колко си гледал Тайсън ! Даже след един от мачовете му тв не бяха доволни защото приключи за 90 сек !

Срещу Майкъл Спинкс 87ма, 92 секунди :D Спинкс непобеждаван, почти само нокаути и световен шампион по-онова време. 2 нокдауна като втория направо му извади белия дроб

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 ное 2014 02:08

LordSirAlexFerguson написа:Застани пак на един крак, мутро :lol:

Искаш да седнеш на единият крак ли?

Върни се в “Други спортове”