Мнениеот Jr.Moraes » 16 ное 2014 01:24
Истината е ,че просто ние очаквахме прекалено много от Кубрат,все пак беше първи претендент за Световната титла ,това едва ли ще се повтори в следващите 50-100 години.Аз таях някакви минимални надежди за победа ,нямам представа на какво отгоре ,но все пак еуфорията беше голяма,а сега като се замисля вече по трезвен след мача ,той Кобрата не се е бил с кой знае какви боксьори,изключвайки Устинов и Тигъра(айде и Димитренко от мен да мине),а Владимир се би с двамата най-добри претенденти в последните 10 години-Поветкин и Хей,както и с онва животно Вах(който беше най-близко от всичките да го бие,в 5тия рунд на Вах му трябваха точно още 5 секунди за да си довърши чудовищната серия и да го прати в някое интензивно),но днес се видя ,че просто му липсва страшно много класа на Кубрат,класа която Владката я има в изобилие,колкото и да ми е антипатичен.Надявам се ,че съвсем скоро ще му свърши времето на Кличко,от долу идват много талантливи боксьори-Дионтей Уайлдър,Антъни Джошуа и други.
П.С. Без да претендирам ,че разбирам много от бокс,ама тоя открит гард беше мега глупав.