Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Кубрат Пулев - Владимир Кличко
Смешни оправдания и детски писък. Вземете се научте да приемате нещата, Пулев е класи под Кличко. Кличко се би срещу Поветкин по този начин, защото онзи имаше реален шанс да го бие. Затова го надигра с тактика, нашия изяде сумати удари и нанесе 0 или 1 чисти. Също тия оправдания след мача са смехотворни, да не се изкава пак като след олимпиадата като пълен селяк. Вече един път го направи като го биха още първия кръг и разправяше как ако го хванел навън и т.н. Пулев повече няма да срещне Кличко според мене, единственият му шанса е ако направи още 20 мача и то само победи, също така ако Поветкин хване нашия ще измете пода с него.
Последна промяна от love_hurtz на 16 ное 2014 01:09, променено общо 1 път.
- El Commandante
diplomat написа:Нищо лично, но ми се струва че на нашия малко му липсва мисленето...
Е братле, излез да изкараш 5 рунда срещу Кличко па седни да решаваш квадратни уравнения да те вида...

Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- blue avalanche
- Контакти:
Spiro Spirov написа:blue avalanche написа:Пулев ще играе финали докато Кличко умре от старост???
А това какво значи?
"Догодина" значи когато там се разберат за реванш, ако въобще се разберат. С други думи: нищо конкретно не значи.
Дрън-дрън-дрън...
За какво ще се "реваншира" Кличко???
Какъв интерес за спонсорите и медиите представлява боксьор,размазан в 5-я рунд???
CSKA 78 написа:Лошото за Кобрата е,че е на 33 години! Ако сте наясно как се стига до мач за титлата,който мач може да дойде, дори при най-добрите боксьори само веднъж,за цялата им кариера! Може да се каже,че това беше звездния миг на Пулев и той го пропусна! Да се надяваме,че ще се появи втори шанс за него,но на тези години,ако вече не си станал шампион, то е много трудно да станеш такъв!!!
Разгледай шампионите в професионалният бокс и ще видиш , че има и такива на 40г са станали.Не забравяйте , че Кубрат от 5г е професионалист.Има време

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Себастиан Фетел написа:sin4ec написа:iliev72 написа:sin4ec написа:Аз не смятам, че Кубрат се би лошо. Просто даваше инициативата на противника в началото, дали от стъписване или неопитност. Та в 20 секунда той му вкара тежък удар и онзи се разклати, там трябваше да атакува смело и да го свали, беше реално! В този спорт трябва да мислиш бързо и да се хванеш и за най-малкия шанс, а в 20 секунда той спокойно можеше да прати Кличко в нокдаун. Факт.
Просто трябваше да го бутне както го направи Кличко срещу него и нещата можеше да са други !
Точно сега изгледах кадъра с удара му, Кличко обели очите! В 20-та секунда! Малко опит, едно бутане и втори удар...яд ме е, наистина!
Кличко да си ги носи тези титли в Крим, Донецк, Луганск и Славянск!
Там определено ще ги загуби!

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

-
- Контакти:
El Commandante написа:diplomat написа:Нищо лично, но ми се струва че на нашия малко му липсва мисленето...
Е братле, излез да изкараш 5 рунда срещу Кличко па седни да решаваш квадратни уравнения да те вида...
Аз да не съм боксьор да издържам 5 рунда, що за детски истории.
Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут
Архивите говорят:
12 май 2014г.:
12 май 2014г.:
Tommi написа:Времето е в полза на Пулев. Кличко не е в първа младост и колкото повече се отлага този мач, толкова по-добре за Пулев. Според мен към момента украинецът все още е по-добрият боксьор и ако нашият избърза с мача ще сгреши.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
Кличко едва ли някога ще играе втори мач с/у един и същ противник.Вече му знаят стила и номерата и едва ли ще минат втори път при сравнително равностоен противник.
Пулев тактиката му беше 0 .
Погледнете ,че ръцете му бяха разтворени и незнаеше да се пази , оня като налети и веднага го стовари като чувал .
То щом Кубрат падна още във 1 рунд нещата бяха ясни
Погледнете ,че ръцете му бяха разтворени и незнаеше да се пази , оня като налети и веднага го стовари като чувал .
То щом Кубрат падна още във 1 рунд нещата бяха ясни
iliev72 написа:Разгледай шампионите в професионалният бокс и ще видиш , че има и такива на 40г са станали.Не забравяйте , че Кубрат от 5г е професионалист.Има време
Защитили са титлата си на 40 години! Има голяма разлика!
В този спорт станеш ли на 40, си вече грохнал старец, разбира се, има и изключения!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!