diplomat написа:Нищо лично, но ми се струва че на нашия малко му липсва мисленето...
То е от чуковете в главата.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
diplomat написа:Нищо лично, но ми се струва че на нашия малко му липсва мисленето...
Spiro Spirov написа:Много шум за почти нищо. Добър е Кобрата, но за най-високото ниво не е дорасъл. Два нокдауна в първия рунд, още един плюс сцепена скула в третия, класически нокаут в петия. След мача: Кобрата с лице като парцал; Кличко свеж като репичка. Живот и здраве, догодина повече.
iliev72 написа:sin4ec написа:Аз не смятам, че Кубрат се би лошо. Просто даваше инициативата на противника в началото, дали от стъписване или неопитност. Та в 20 секунда той му вкара тежък удар и онзи се разклати, там трябваше да атакува смело и да го свали, беше реално! В този спорт трябва да мислиш бързо и да се хванеш и за най-малкия шанс, а в 20 секунда той спокойно можеше да прати Кличко в нокдаун. Факт.
Просто трябваше да го бутне както го направи Кличко срещу него и нещата можеше да са други !
sin4ec написа:iliev72 написа:sin4ec написа:Аз не смятам, че Кубрат се би лошо. Просто даваше инициативата на противника в началото, дали от стъписване или неопитност. Та в 20 секунда той му вкара тежък удар и онзи се разклати, там трябваше да атакува смело и да го свали, беше реално! В този спорт трябва да мислиш бързо и да се хванеш и за най-малкия шанс, а в 20 секунда той спокойно можеше да прати Кличко в нокдаун. Факт.
Просто трябваше да го бутне както го направи Кличко срещу него и нещата можеше да са други !
Точно сега изгледах кадъра с удара му, Кличко обели очите! В 20-та секунда! Малко опит, едно бутане и втори удар...яд ме е, наистина!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта