Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Logical person
- Контакти:
Re: Кубрат Пулев - Владимир Кличко
Кличко определено изненада. В предишните си срещу беше тромав и дървен, а сега много бърз, разчупен, повратлив. Явно е въпрос на тактика. Явно има и повече качества отколкото му личеше.
-
HEATSEEKER
- Контакти:
Винаги има 2 опит...тъжно ми е...
За съжаление , с боксовите хора които разговарях излязоха прави.Успех занапред.
За съжаление , с боксовите хора които разговарях излязоха прави.Успех занапред.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Бахмааму, по едно време го изживявах, все едно аз се бия... жалко, но Кличко е с класа над нашия, няма спор. Няма такова ляво кроше, баси снаряда...и то когато Кубрат беше поизравнил нещата. Феноменална наша публика! 
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Реално погледнато Кобрата дори не е N 2, един Поветкин също ще нокаутира Пулев според мен, или поне по точки ще го бие!
Иначе браво на Кубрат че стигна до мач за титлата ама се видя че не е готов, Кличко макар и на 38 си е по-подготвен а и по-добър.
Иначе браво на Кубрат че стигна до мач за титлата ама се видя че не е готов, Кличко макар и на 38 си е по-подготвен а и по-добър.
Браво на КОбрата.Направо ги издуха с тия думи.......
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Евала Кубрате! Голям си ! Точно така-НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАМЕ!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Гавра с труп !
Най-после ще се затворят устата на простите хора в България !
Кубрат Пулев е един посредствен селски боксьор, който изглеждаше жалък пред украинеца.
Изпитах срам, че съм българин като гледах Бай Ганьовското дуене на Пулев. Без никакво покритие !
Простотията в България взема застрашителни размери.
Балонът Пулев гръмна !
Балонът Бойко Борисов беше надут отново ...
Докога ще търпим да ни промиват мозъците и ще ни представят посредственици като спасители и победители ?
Най-после ще се затворят устата на простите хора в България !
Кубрат Пулев е един посредствен селски боксьор, който изглеждаше жалък пред украинеца.
Изпитах срам, че съм българин като гледах Бай Ганьовското дуене на Пулев. Без никакво покритие !
Простотията в България взема застрашителни размери.
Балонът Пулев гръмна !
Балонът Бойко Борисов беше надут отново ...
Докога ще търпим да ни промиват мозъците и ще ни представят посредственици като спасители и победители ?
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Re: Кубрат Пулев - Владимир Кличко
Кобра благодарим ти - ти си за нас № 1 !!!
Последна промяна от balef на 16 ное 2014 00:43, променено общо 1 път.
-
love_hurtz
- Контакти:
ShooterMan написа:Стана това, което коментирах още преди година. Кубрат изобщо няма опит в мачове като този и съперници като Кличко. Първо прегоря. Второ - еми просто оня е класи отгоре нашия. Класи над всички. Нито се беше крил от някой, нито е бил притеснен от някой. Грозни приказки, че симулирал, той, най-добрия боксьор в света, спортист с уникален стил на игра стоящ редом до Али? Глупости, хули, лъжи, още като излезе изражението му беше ясно - не порсто да победи, а излезе да пребие нашия и го направи за съжаление. Предизвикахме лъва и това е. ВИждам и палячото Бригс пак да се пеняви, е , тоя колко бой ще яде от Кличко не е истина за всичките си простотии. Смятам за ненужно освиркването на Кличко по такъв начин, това не е подкрепа. Нито е мамил, нито нищо, просто е класа над Кубрат и най-малкото може да му се отдаде заслуженото на шампион и то голям шампион, тази вечер изнесе лекция по бокс.
Кратко точно и ясно. Някой да си изтегли документалните филми за братята кличко да видите за какво става дума. За каква вътрешна мотивация и за какво възпитание още от родителите му. Също така не се фука по медиите, че биел богаташки момчета да им краде маратонките като е бил дете. Такива хора трябва да будят уважение, но ние нали сме големите разбирачи. Също много умно да свиркат по чуждестранен химн. Ще ви е приятно ли да чувате по време на българския химн разни свирни ! Възпитание му е майка та ...
- blue avalanche
- Контакти:
Медийният балон Пулев се спука.Или,по-точно,беше спукан от бой.
Не знам как се е готвил Пулев,ама на ринга нищо не се видя.
И на кое отгоре се дървеше???
Не знам как се е готвил Пулев,ама на ринга нищо не се видя.
И на кое отгоре се дървеше???