Крисия на второ място на Евровизия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Крисия на второ място на Евровизия!

Мнениеот doktora25 » 15 ное 2014 22:51

Едно голямо браво. Талантливите деца са в основата на бъдещето ни като нация. Те са това, което може и което трябва да ни обедини. За тях трябва да се грижим, за тях да говорим, да им създаваме оптимални условия да учат и да се развиват.
Яд ме е единствено, че спечели една от най-посредствените и безлични песни. Какво като е Италия? Единствената, която ни беше реален конкурент като песен, като представяне беше арменската.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 ное 2014 22:51

delqnski47 написа:
RedeviL написа:
delqnski47 написа:
modor написа:За това са измислили алкохола :lol: :lol:

:lol: :lol: Верно е,верно е.

Излизаш и почваш- "Шъ бъда 'неска в Планета-а-а..." :lol:

Междувпрочем песничката й е супер.Жалко,че не се казваме Италия.... ;) Сигурно щехме да ги изгърмим всичките с трицифрена разлика.

Всички говорят, затова "кой-колко" точки ни е дал, но никой не отчита и гласуването при смс-те... А там на кое место бяхме? :roll:

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 15 ное 2014 22:52

smoothc написа:
Италия спечели незаслужено конкурса !

Напротив! Винченцо буквално вдигна публиката на крака,истинска емоция и музикално присъствие!
Единственият участник,който буквално наелектризира залата със своето изпълнение и сценично изпълнение....Нещо характерно за големите певци :)

Виченцо се бави повече от нормалното в стаята за допинг контрол! Е, сага го хаванаха! Следва декласиране! Първиииииииииии семеее..!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 ное 2014 22:52

Аз с идиоти отдавна не споря, възприел съм друг подход...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 ное 2014 22:52

diplomat написа:
HoUs4oOL написа:А защо си мислите,че народа на някоя държава е длъжен да гласува за българската песен?

Братски народи, милеят за нас уж, абе "обич" голяма имат руснаците към нас, не знам кога ще се осъзнаете и да им го върнем тъпкано, ама... :oops:

И тоя ден ще дойде.
Ще съжаляват за всичките нещастия.
Работи се по-въпроса. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 15 ное 2014 22:53

viali69 написа:
diplomat написа:Руснаците ги е било яд, че пак ги мачкаме наред и заради това не са гласували за нас, иначе братя, славяни, туй-онуй. :lol:

Случайно да си забелязал, че в конкурса участваха няколко бивши съветски републики като Армения, Грузия и т.н. ?
А, да видя, че в конкурса участва Беларус - страна братска за Русия и членка на Евразийския съюз ?
Руснаците имат на кого да дадат .. Ще дадат на тези, които ги уважават.
И все пак дадоха и на нас, макар че не заслужаваме уважението им.
Въпросът е защо отново заради страна от Запада - в случая Италия сме прецакани ?!

Що за робско мислене? Руснаците не ни уважават и ние си го заслужаваме, но в същото време сме длъжни да ги уважаваме и да им се прекланяме.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Re: Да подкрепим Крисия и нейната песен на Евровизия

Мнениеот soccerav » 15 ное 2014 22:53

iliyan написа:
soccerav написа:Айде пак си правите вятър на устата. С изключение на 2006 и 2014 в последните години да не би да е спечелила някоя незаслужила песен и изпълнител? Особено песните които спечелиха през 2004, 2005, 2012, 2013 се слушат в цял свят и ще се слушат още дълго, това че ние не можем да пратим една достойна песен си е друг въпрос.

И кои бяха тези песни , че нещо не си ги спомням ?!

Има Гугъл, потърси преди да се правиш на интересен! ;)

Тази "жалка" пайнерска песен завърши на второ място в най-големия европейски конкурс за детска песен! ;) Изключително изпълнение, браво на децата, Крисия е уникална, бих казал, че е бъдеща звезда, но след тази вечер тя вече е такава! Браво и на създателите на песента, а шашави хора винаги ще има които да оплюят всичко. Фактът е един, и той е, че едно 10 годишно момиче накара България да се гордее! Относно победителя...не съм съгласен! Хубаво пее момчето, но имаше поне 3 по-добри изпълнения + нашето. В общи линия битката според мен трябваше да е между нас и Армения, но няма за какво да сме недоволни.

Fulcrum
Контакти:

Мнениеот Fulcrum » 15 ное 2014 22:53

RedeviL написа:
delqnski47 написа:
RedeviL написа:
delqnski47 написа:
modor написа:За това са измислили алкохола :lol: :lol:

:lol: :lol: Верно е,верно е.

Излизаш и почваш- "Шъ бъда 'неска в Планета-а-а..." :lol:

Междувпрочем песничката й е супер.Жалко,че не се казваме Италия.... ;) Сигурно щехме да ги изгърмим всичките с трицифрена разлика.

Всички говорят, затова "кой-колко" точки ни е дал, но никой не отчита и гласуването при смс-те... А там на кое место бяхме? :roll:

Е точките не се ли разпределят именно оттам на база % пуснати смс-и за определена страна според номера на страната? Аз мисля,че така се разпределят точките.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 15 ное 2014 22:53

Гласовете на Сан Марино и Малта, дадоха победата на италианчето ! Обективни гласове бяха на Швеция, Холандия, Хърватия, Кипър ! Благодарности към Сърбия !

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 ное 2014 22:53

BadBoy написа:Сан МариноW за кой да гласуват като са си италианци :D

Ставаше дума, че някой на тях даде 12 точки, а те бяха извън всякакви шансове дори за първите 6 :)

На мен ми хареса песента и на Холандия, ама тя събра много малко точки.

Върни се в “Архив”