П.С. Представителките на Сърбия,Украйна и още 1-2 страни другата година ще могат ли да участват отново,този път в голямата Евровизия
Крисия на второ място на Евровизия!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Крисия на второ място на Евровизия!
Просто името Италия си оказа влиянието,иначе това е огромен успех за малка държава като нашата.
П.С. Представителките на Сърбия,Украйна и още 1-2 страни другата година ще могат ли да участват отново,този път в голямата Евровизия
Дадоха 7 точки май.
AnalBreaker написа:Всичко свърши хора. Трябва да сме горди, че в България въпреки всичко и всички растат много талантливи дечица, които ни карат да се усмихваме.
+1
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
Балкански Орел написа:diplomat написа:Руснаците ги е било яд, че пак ги мачкаме наред и заради това не са гласували за нас, иначе братя, славяни, туй-онуй.
Те въобще дадоха ли някакви точки ? Че тука някой манипулират, че ни дали 12.
Путин сто процента е наредил да не се дава нищо на България.
- delqnski47
- Контакти:
Честито на италианското циганенце.Нашите сладури трябваше да са първи.Иначе,ако трябва да изключа нашите,арменчетата ми харесаха най много. 
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
THE G.A.M.E
Много добро постижение, самият факт, че изпълнението на Крисия, се е харесало, както на Балканите, така и в Западна Европа, говори много.
Малко ме е яд, при така стеклите се обстоятелства, че не сме 1-ви, но оценките са си оценки, трябва да умеем и да губим.
Но Криси, определено е победителка !
P.S.
Не мисля, че този път имаше политическо лансиране.
Нещо, което по-принцип си е традиция в тоя конкурс... Но явно това, че става въпрос за детският вариант, е спасило опорочаването.
Гледайте какво става при "оригиналният" конкурс.
Иначе Русия ни даде... 0 точки.
Но аз лично, не съм и очаквал и нещо по-различно.
Малко ме е яд, при така стеклите се обстоятелства, че не сме 1-ви, но оценките са си оценки, трябва да умеем и да губим.
Но Криси, определено е победителка !
P.S.
Не мисля, че този път имаше политическо лансиране.
Нещо, което по-принцип си е традиция в тоя конкурс... Но явно това, че става въпрос за детският вариант, е спасило опорочаването.
Гледайте какво става при "оригиналният" конкурс.
Иначе Русия ни даде... 0 точки.
Но аз лично, не съм и очаквал и нещо по-различно.
delqnski47 написа:Честито на италианското циганенце.Нашите сладури трябваше да са първи.Иначе,ако трябва да изключа нашите,арменчетата ми харесаха най много.
А хърватчето ми се струва, че пя най-фалшиво..
- delqnski47
- Контакти:
А Русия не ни даде никакви точки.Не се бъркайте.
Иначе благодарим на сърбите.Не го очаквах от тях.
Иначе благодарим на сърбите.Не го очаквах от тях.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
RedeviL написа:Балкански Орел написа:diplomat написа:Руснаците ги е било яд, че пак ги мачкаме наред и заради това не са гласували за нас, иначе братя, славяни, туй-онуй.
Те въобще дадоха ли някакви точки ? Че тука някой манипулират, че ни дали 12.
Путин сто процента е наредил да не се дава нищо на България.
Да бе,направил е телевизионно обръщение специално по тоя случай и е казал "Никой да не смее да гласува за българите"
Re: Да подкрепим Крисия и нейната песен на Евровизия
viali69 написа:subzero написа:viali69 написа:Ограбиха ни !![]()
![]()
Пак ли ???
Тва сме българите. Много сме велики и като не успеем в нещо,все някой ни е виновен.
Италианецът не пя нищо особено. Просто името Италия .. Всичко е политика ! Кой ще даде първото място на малка и бедна България ...
Може би ако имаше повече държави щях ме да сме първи.На иначе това момче Винченцо си пее добре.