Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Кубрат Пулев - Владимир Кличко / 15 ноември 2014 /

Мнениеот Teo » 15 ное 2014 17:04

Настръхвам в момента от вълнение :idea:
Първите 3-4 рунда ще са от съществено значение!
Кобра бъде търпелив и чакай своя шанс... не се хвърляй от начало, а наложи своята тактика!
Милиони Българи сме зад теб!

Изображение

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

КОБРА Е ТАКА ГО НАМЕРИ УКРАЙНСКАТА УТАЙКА!

elpatron
Контакти:

Re: Кубрат Пулев - Владимир Кличко / 15 ноември 2014 /

Мнениеот elpatron » 15 ное 2014 17:49

stf написа:И аз симпатизирам на Кобрата , но не съм оптимист за мача . Честно казано смятам, че ще е успех за него ако изкара всичките 12 рунда. Малко статистика за Кличко : Той има над 60 победи от които само 10 не са с "КО" . Няма загуба в последните 10 години , а да се говори , че играе срещу значително по-слаби боксьори е несериозно ( то всеки е по-слаб от него) , добре последният вярно не беше нищо особено , НО преди това се би с Поветкин , един италианец и един поляк дет му викаха Викинга ама им забравих имената , та преди да се бият с него всички те нямаха загуба . А те бяха със статистика от рода 30-0 преди да играят с него, Пулев е 20-0. Тоест Владимир Кличко е срещал доста боксьори като Кобрата. Като добавим , че и има по-голям размах на ръцете(от по-далечна дистанция може нанася удари) по-опитен , по-унивесален и тн и тн. А за Виталий Кличко ще ви кажа само един факт преди да говорите по негов адрес , в цялата си кариера има само 2 загуби , като никога не е изпадал в нокдаун ! тоест никои не го е свалял на земята . Първата му загуба е срещу Бърд като в деситият рунд получава травма в рамото и от неговия щаб мятат кърпата. Втората е срещи Леноск Левис като в 6-ти рунд рефера прекратява мача заради аркади по лицето не Кличко. Обаче и в 2-мата мача тои е водел по точки и при нормално протичане е щял да победи.
Оставете какво пише журналята тя изопачава фактите, като цяло шансовете на Пулев са малки , но това не значи че няма го подкрепям довечера , то този мач го чакам от месеци насам , Просто ви пиша едно малко по обективно мнение.

Къде го намеси само Виталий не ми стана ясно. Иначе и аз не съм много оптимист за нашето момче.

Потребителски аватар
El Commandante

Re: Кубрат Пулев - Владимир Кличко

Мнениеот El Commandante » 15 ное 2014 17:56

Кобрата нема да бие.
Ако успее да отърве нокаута ше е успех...

Извинете ме за негативното и песимистично мнение, и аз както всички останали искам Кобрата да бие, и аз искам да нокаутира Кличко, но според мене това са реалностите...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 ное 2014 18:15

Това е тежка категория.. един прецизен и с достатъчно сила удар в целта и припадаш, ако ще и да си с 55 баница ръка и 30 врат, перки, мерки и т.н. :idea:
Така .. след като на Кличко най-силното му оръжие е левята ръка с която може както да се отбранява, така и да нанася удари между ръцете и встрани, а Кобрата 100% има тактика с която може да го пречупи... ако някой не знае, Кличко драстично (2-3 санта) в ръцете са му по-дълги от всички останали при опъната ръка, а това е от съществено значение!
Правилната тактика според мен е да му отиде в близка дистанция и с ъперкъти в тялото и като види, че се отваря да му пуска към главата! И най-важното да пречупи това оръжение което има Клично с лявата ръка.. винаги държи опонентите си далече от себе си............ най-големия проблем!

Потребителски аватар
Левскар1914
Контакти:

Мнениеот Левскар1914 » 15 ное 2014 19:07

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KIrsLsUHgpk&feature=youtu.be[/youtube]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 ное 2014 19:29

Успех на Кобрата!
Вярвам, че ще успее.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 15 ное 2014 19:30

За съжаление Кличко ще си бие по точки. С мръсни похвати и циркове няма да допусне Кобрата да припари до него...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 15 ное 2014 19:39

Кобрата , трябва да потдържа боя до 6-7 рунд. След това , Кличко навлиза в степен на гроги и нашия го почва. Може да го сервира на някоя съдийска маса.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 ное 2014 19:42

Абсолютно 50-50 са шансовете и на двамата. Който успее да запази концентрацията си през целия двубой, той ще успее! И двамата блъскат здраво. Един удар да попадне на точното място в слепоочите или брадичката и това може да е решаващо за рунда.... респективно за мача.

Давай, Кобраааа! Ние сме с теб!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 15 ное 2014 19:44

Успех Кобра ! Не искам много от теб. Намери го само веднъж в "стъклената му брадичка" ! И помнете, че това ще стане в 9-я рунд - НОКАУТ !!!

Върни се в “Други спортове”