проблем с пес 2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: проблем с пес 2015

Мнениеот dreben23 » 15 ное 2014 14:57

Стига сте дразнили с игри, някои хора нямаме видео карти :mrgreen: , ама поне сменяш хобито- от геймър ставаш хейтър и тва е. ;)

Излязъл ми е асасина, а за белята и лаптопа вече не е същият, благодарение на брата, а там си вървеше всичко. :mrgreen:
Пичове, някъде ремонтират ли слотове за Рам памет, единият е сдал фира, аз се надявах да е плочка Рам ама нъц. :mrgreen: . :cry:
Намерих само трик с перце от китара, но кофтито е, че прецаканият слот е долният, не горния и нема как да стане тоя трик. Дъно няма да се сменя заради кофти слот, чак като сдаде фира и другия викам направо ще се сменя лаптопа.

Абе аз хем си знам, че на лаптопите с квито и чудни параметри да са игри не трябва да се играят, ама иди го кажи на брата. :mrgreen:
Дори не съм чел новата история за асасина, че да се не дразня излишно, кво остава да си помисля играта да се играе с една плочка рам. :lol:
Ако сте чували някой да ремонтира слотове без помощта на перца от китара, споделете. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 15 ное 2014 15:59

dreben23 написа:Стига сте дразнили с игри, някои хора нямаме видео карти :mrgreen: , ама поне сменяш хобито- от геймър ставаш хейтър и тва е. ;)

Излязъл ми е асасина, а за белята и лаптопа вече не е същият, благодарение на брата, а там си вървеше всичко. :mrgreen:
Пичове, някъде ремонтират ли слотове за Рам памет, единият е сдал фира, аз се надявах да е плочка Рам ама нъц. :mrgreen: . :cry:
Намерих само трик с перце от китара, но кофтито е, че прецаканият слот е долният, не горния и нема как да стане тоя трик. Дъно няма да се сменя заради кофти слот, чак като сдаде фира и другия викам направо ще се сменя лаптопа.

Абе аз хем си знам, че на лаптопите с квито и чудни параметри да са игри не трябва да се играят, ама иди го кажи на брата. :mrgreen:
Дори не съм чел новата история за асасина, че да се не дразня излишно, кво остава да си помисля играта да се играе с една плочка рам. :lol:
Ако сте чували някой да ремонтира слотове без помощта на перца от китара, споделете. :)

Слотове се поправят, ама по-добре си купи нов лаптоп, а ако ще е за игри - настолен компютър ;)

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 15 ное 2014 16:04

dreben направо ме може ли да вземеш една плочка рам с повече гигабайти и да ползваш работещия слот (стига да ти подържа дъното въпросната рам)Иначе истината за игри е ps3/4 :lol:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 ное 2014 16:06

Red_Pride написа:dreben направо ме може ли да вземеш една плочка рам с повече гигабайти и да ползваш работещия слот (стига да ти подържа дъното въпросната рам)Иначе истината за игри е ps3/4 :lol:

От новите конзоли Хбокс е истината, иначе ПС1 е класика. 8-)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 ное 2014 16:29

Тоя фикс ми е добре известен. Искам и друг. :)
Лошото е, че никой не ще да прави слотове, под претекста че било тежко, както и видео карти, а истината е една- да се бръкне клиента в джоба за ново дъно или нова видео карта. Ама дъно за лаптоп няма начин да купя и то за пет-шестгодишна машина, изобщо не е рентабилно. То ще ми излезе по евтино да изкарам и висше електроника и да си го сторя сетне, отколкото да сменям дъното за над 250 кинта. :lol:
Докато бачка с една плочка бачка, сетне в боклука да върви- засега единствения рентабилен вариант е да си купим една по-голяма плочка рам и тия двечките да седят за резерва и тва е и слота ще го излъжем. :)

Точно това мисля да сторим. ;) Той браточката вика същото, да си купим PS, ама може да ни е трудно управлението, че сме си свикнали с клавиши. :)
Нали знаете- W-напред, D -надясно, A - наляво и S - назад дручко е, класика в шутърите. ;) Докато с ПС, ще се чупят 10-тина джойстици познавам си роднините. :mrgreen:

Ето защо се случва тоя проблем със слота- игрички в креватчето са сладки, но се развалят чаркалъците вътре. А и му казах хиляда пъти да пуска подложката да му духа, ей ся да го духа той, да цъка Диабло 2 кат му е толкова акъла, ама прецака и мен.
[offtopic]www.thinkwiki.org/wiki/Problem_with_failing_memory_slot[/offtopic]
Специално нашият лаптоп си имаше и гаден производствен дефект, липса на дупчици на капака за добро охлаждане и топлината си излиза чак през копчетата, дори и с наличието на охладителна подложка, ама е преживял доста, включително и падане от бюро, май фолт си беше, че оставих права чантата без надзор и си бях забравил и дневника. :) Отидох набързо щото си предчувствах какво ще стане, ама децата отде да знаят, че вътре има лаптоп и са бутнали чантата на земята. Премаля ми тогава, но нямаше и драскотина за мой късмет и как да има като мъкнех по 10 кила учебници + лаптопа да си цъкам снукърче, няма да слушам клюки на колеги я. Като носех компа цъках игрички и филмчета си зяпах и превеждах, като го не носех- цъках тенис на маса или баскет и волейболче. Готинко е тей, щото си смесвах и работата и удоволствията. Само като им метна топката от центъра и влизат тройки, а под коша пък не можех много да вкарвам, отдалече си ми беше по-лесно. :mrgreen:
Не знам кво стана, навремето с брата си цъкахме на 21 по цял ден и си правех серийки, като пораснах двойки вече не щяха да ми влизат, както ми беше гадно и не обичах да пиша двойки в дневника, сигурно се получи някакво професионално изкривяване, но моите не са едно и две. Ама то като е разностранен човек има и разностранни професионални изкривявания.
Абе хубаво е всеки да поназнайва от много области по нещичко и да сменяш хобито, че едно и също нещо омръзва. [offtopic]Тревожи ме с това непостоянство да не ми омръзне и жената след време ако реша да се бракувам, за какво мислите хората се женят по сто пъти- сменят хобито, че им омръзват едни и същи неща в леглото, няма какво да се заблуждаваме.. :mrgreen:[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 15 ное 2014 17:30, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 15 ное 2014 17:15

Това е временно решение. Слота ако е изгорял - никой няма да се опитва да го оправя, още по-малко на лаптоп. ;)
Конзолите са скъпи. Един комп за 600-700-800 лв. подкарва всичко, а игрите спокойно може да ги теглиш от маймуната! ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 ное 2014 17:42

Временно е, да, докато не изгори и другия. :lol:
То и аз съм за нов настолен, ама сме много люде и си иска всеки да дрънка. Това няма да е най-доброто решение, че ще трябва да си записваме часове, ние за друго не се караме, но за компютри може да се счепкаме.При нас е кофти, че нямаме много общи интереси - аз зяпам футболче по цял ден, а на другите им омръзва. :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Игри и забавления”