Макар че един футболист струва толкова, колкото някой плати за него де
Висша лига - Сезон 2014/2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- JackPackage
- Контакти:
Re: Висша лига - Сезон 2014/2015
Ако Баркли струва 60 млн паунда, наш Коке трябва да струва 150 сигурно
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
smoothc написа:С оглед на показаното от англичанина и отбора, в който се състезава, максималната сума, която е редно да се плати е 20 млн. паунда.
Абсолютно!
Регър,Бейл и Неймар(колкото и неприятен да ми е) са просто друга бира,в сравнение с Рос Баркли,който е доста талантлив и специфичен,но 60млн цена...това дори не може да се опише точно...нещо средно между наглост и нереална преценка.![]()
Не, съгласен съм, че не струва и половината от тези пари, реално. Но днешният футболен пазар е съвсем различен от преди 5 години дори и цените стават все по-откачени. Така че Евертън са в правото си да се защитят един вид, пък за колко ще го продадат, като му дойде времето, е отделен въпрос.
Иначе преди десетина години и Валенсия слагаше някакви умопомрачителни клаузи за звездите си, от по 90-100м евро, но ги продаваше за доста по-малко. То като цяло си беше практика в Испания това нещо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Познайте с "изстрел в тъмното" кой се е контузил
( то не е за смях, де )
Леевски, оле
Качеството и марката играят водеща роля при формирането на цената...или поне така би трябвало да бъде!
Ако не бъркам,то Порто са отборът с най-много изходящи трансфери(като печалба) за последните години.
Това от своя страна създава и предпоставки за "изкуствена" надценка
Мангала за колко го продадоха на Манчестър Сити? А струва ли толкова,реално?
Ако не бъркам,то Порто са отборът с най-много изходящи трансфери(като печалба) за последните години.
Това от своя страна създава и предпоставки за "изкуствена" надценка
Мангала за колко го продадоха на Манчестър Сити? А струва ли толкова,реално?
Последна промяна от smoothc на 14 ное 2014 15:30, променено общо 1 път.
boabbb написа:Познайте с "изстрел в тъмното" кой се е контузил![]()
![]()
( то не е за смях, де )
Някой от Арсенал ще да е,...
smoothc написа:boabbb написа:Познайте с "изстрел в тъмното" кой се е контузил![]()
![]()
( то не е за смях, де )
Някой от Арсенал ще да е,...Уолкът,Уелбек?
Диаби?

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:smoothc написа:boabbb написа:Познайте с "изстрел в тъмното" кой се е контузил![]()
![]()
( то не е за смях, де )
Диаби?
Aaaand, we have a winner
Леевски, оле
- JackPackage
- Контакти:
boabbb написа:0007 написа:smoothc написа:boabbb написа:Познайте с "изстрел в тъмното" кой се е контузил( то не е за смях, де )
Диаби?
Aaaand, we have a winner![]()
Аут е до пролетта ... То не знам кога е бил "ин"
нали си взима чека всяка седмица, боли го пишката
То тоя няма част от тялото, която да не си е контузил откакто сте го взели
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Бо,в такъв случай...това не е никаква новина!
"Изстрел в тъмното"...тук някъде беше и разковничето на въпроса
"Изстрел в тъмното"...тук някъде беше и разковничето на въпроса
Разбира се, Хамес не струва 75 млн, но със сигурност струва доста повече от Баркли. А относно сравнението между Бейл и Рос - уелсецът беше в топ 3 на най-добрите играчи в ПШ за последните 2 години, които игра там, ако не и най-добрият. Има множество голове и асистенции, като има хеттрик срещу Интер в ШЛ и е вкарвал срещу почти всички големи отбори, срещу които е играл. Рос има много хляб да яде, докато стигне близо до класата на Бейл.