Бруклин - Орландо - 104:96
Детройт - Юта - 96:97
Оклахома Сити - Сакраменто - 101:93
Торонто - Филаделфия - 120:88
Далас - Маями - 96:105
Финикс - Голдън Стейт - 107:95
Портланд - Денвър - 116:100
ЛА Лейкърс - Шарлът – 107:92

НБА 2014/2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: НБА 2014/2015
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Кой е двайската   Иначе Шак, Пол, KG и Рондо са уникален състав
  Иначе Шак, Пол, KG и Рондо са уникален състав   Много ме кефи паркета в TD Garden
   Много ме кефи паркета в TD Garden  

Иначе Шак, Пол, KG и Рондо са уникален състав
  Иначе Шак, Пол, KG и Рондо са уникален състав   Много ме кефи паркета в TD Garden
Леевски, оле   

boabbb написа:Кой е двайскатаИначе Шак, Пол, KG и Рондо са уникален състав
Рей Алън май

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:boabbb написа:Кой е двайскатаИначе Шак, Пол, KG и Рондо са уникален състав
Рей Алън май
Вярно, бе
 Тоя обаче сега не е особно долюбван, за предател го обявиха
  Тоя обаче сега не е особно долюбван, за предател го обявиха  
Леевски, оле   

- Drunken_Master
- Контакти:
Да се чуди някой и да се мае,за какъв ч*п беше трейднат Гасол с Буузър !? Буузър наистина преди 3-4 години се представяше на ниво,но от това време си е абсолютно залязъл.Скот се оплаква от слаба защита,а защо не се запита коя е причината за това ? С Джереми Лин,горепосочения и невръщащия се в защита Коби - толкова.Лейкърс тая година едва ли ще вземат и 30 победи тоя сезон.Ако Стив Неш беше здрав поне Коби щеше да вкарва 10-15% повече,тъй като щеше да излиза на по-удобни позиции за стрелба и това може да вдигне по някакъв начин класата на Лейкърс.Присъствието на колежанеца,който прилича на Дивац и носи даже неговия номер - Кендал Маршал миналия сезон за заместник на канадеца беше слабо,макар и да имаше някои по-запомнящи се мачове,си е дупка.Не случайно го "шитнаха" в Портланд.Между другото винаги съм искал да видя Пау и Марк в Лейкърс.Едва ли ще има някой,който да им вземе ребаунда,когато двамата са под коша...

Последна промяна от Drunken_Master на 13 ное 2014 22:21, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Drunken_Master
- Контакти:

Това последното не го схващам   Тия всеки ги знае
  Тия всеки ги знае   
   Аз се интересувам, не мога много да гледам, щото са късно мачовете, иначе ... Отделно, че "келтите" са най-великия отбор в НБА, така че ...
  Аз се интересувам, не мога много да гледам, щото са късно мачовете, иначе ... Отделно, че "келтите" са най-великия отбор в НБА, така че ...

Тия всеки ги знае
  Тия всеки ги знае   
  Аз се интересувам, не мога много да гледам, щото са късно мачовете, иначе ... Отделно, че "келтите" са най-великия отбор в НБА, така че ...Леевски, оле   

Мемфис с поредна победа след по изумително драматичен начин.  

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=L_TLXGh5ayY[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=L_TLXGh5ayY[/youtube]
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.