MuFc1878 написа:Някаква игра с прогнози за Висшата лига има ли
Анатема, бе
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Някаква игра с прогнози за Висшата лига има ли
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Middlesbrough написа:MuFc1878 написа:Някаква игра с прогнози за Висшата лига има ли
gong/viewtopic.php?f=46&t=181901&start=550
MuFc1878 написа:Middlesbrough написа:MuFc1878 написа:Някаква игра с прогнози за Висшата лига има ли
gong/viewtopic.php?f=46&t=181901&start=550
Тече си с пълна сила и не съм я видял

sunscres92 написа:Ще предават мачовете от 17 часа, поне следващите 2. Явно има дни, в които сигнала не е блокиран.

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Евертън е готов да продаде Рос Баркли на Манчестър Сити, но за не малко от 60 милиона паунда, пише Манчестър Ивнинг Нюз.
"Гражданите" имат апетити към 20-годишният играч от доста време, но "карамелите" не го пускаха. Сити очакват Баркли да се превърне в заместник на Яя Туре, който след края на настоящия сезон вероятно ще напусне клуба.
Сити искаше да придобие правата на Баркли през лятото, но от Евертън не се съгласиха на сделка.

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

С оглед на показаното от англичанина и отбора, в който се състезава, максималната сума, която е редно да се плати е 20 млн. паунда.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта