Крисия на второ място на Евровизия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Да подкрепим Крисия и нейната песен на Евровизия

Мнениеот HoUs4oOL » 12 ное 2014 19:31

THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:За това ислямистите изколиха християните в Сирия ;)

Ем те тези са мюсюлмани, само на думи.

Няма и ред в корана, който да подтиква за убийство на инако-вярващите.
Знаеш не по-зле от мен, че в исляма има редица течения, някой спокойно могат да минат за сатанински.

В корана може и да няма,но в шериата има.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 ное 2014 19:32

AnalBreaker написа:От една детска песен стигнахте до турско и гръцко робство, стигнахте до войните през 20 век та дори отидохте до войната в Сирия, която няма НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРИЯ !

БРАВО !

Горките деца. Тяхната единствена вина е, че са родени в България

Аз се спирам.

Извинявам се, че допринесох и с мои мнения темата да избяга от смисъла си.

Успех на малките, вярвам че ще са в тройката... Поне !
Нека темата остане, да коментираме представянето.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 12 ное 2014 19:34

THE G.A.M.E написа:
AnalBreaker написа:От една детска песен стигнахте до турско и гръцко робство, стигнахте до войните през 20 век та дори отидохте до войната в Сирия, която няма НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРИЯ !

БРАВО !

Горките деца. Тяхната единствена вина е, че са родени в България

Аз се спирам.

Извинявам се, че допринесох и с мои мнения темата да избяга от смисъла си.

Успех на малките, вярвам че ще са в тройката... Поне !
Нека темата остане, да коментираме представянето.

Дано и другите велики мислители се спрат. Благодаря ти
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 ное 2014 19:40

THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:За това ислямистите изколиха християните в Сирия ;)

Ем те тези са мюсюлмани, само на думи.

Няма и ред в корана, който да подтиква за убийство на инако-вярващите.
Знаеш не по-зле от мен, че в исляма има редица течения, някой спокойно могат да минат за сатанински.

О, има, има :) Ето ти и линк :) http://admin.harunyahya.com/bulgarian/Q ... ation8.php
.
Това е само малка част от 8-ма сура 8-) Повече, в линка.

12. Твоят Господ разкри на ангелите: “Аз съм с вас. Подкрепяйте вярващите! Ще вселя Аз ужас в сърцата на неверниците. Бийте ги по вратовете, бийте ги по всички крайници!”

13. Това е, защото се възпротивиха на Аллах и на Неговия Пратеник. А за който се възпротиви на Аллах и на Неговия Пратеник, Аллах е суров в наказанието.

14. Ето, вкусете го! За неверниците е мъчението на Огъня.

15. О, вярващи, когато срещнете неверниците в настъпление, не им обръщайте гръб в бягство!

16. А който им обърне гръб в този ден, освен с намерение за бой, или за да премине към друга [ваша] дружина, той вече си е навлякъл гнева на Аллах и мястото му е Адът. Колко лоша е тази участ!

17. Не вие ги убихте, а Аллах ги уби, и не ти хвърли, когато хвърли, а Аллах хвърли, за да подложи вярващите на добро изпитание от Него. Аллах е всечуващ, всезнаещ.
Последна промяна от CTAHKO на 12 ное 2014 19:42, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 ное 2014 19:41

Долно уйно написа:
fcb_bg написа:
Долно уйно написа:
Балкански Орел написа:
IvailoRz написа:Ще си кажат : тея са ебаси долната нация щом имат комплекси от това съседа ти да се казва Хасан ... и ще са прави :mrgreen:

Това какво общо има ? Аз казах, че не съм съгласен да ни представляват на гейската Евровизия, а не че имам комплекс да живея в близост с турци.Напротив.

Един въпрос, какво и е гейското на тази ДЕТСКА Евровизия?
Бахти педофилите сте някой хора тук, алоо говорим за деца, а не за пълнолетни хора.

Последното победител/ка е прекрасен пример за децата.

Победител на кое?
Ако все още някой не е разбрал говорим за ДЕТСКА надпревара.

Да, разбрах. Ти не си разбрал явно, че децата искат да станат големи и вземат възрастните за пример.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 12 ное 2014 19:46

Мюсолмани били само на думи, тази вяра попринцип е войнствена и радикална и няма нищо общо с останалите.
Не случайно само в ислямските страни и до ден днешен се взривяват, ръгат, застрелват и издивяват до безсъзнание.
Ето ти Ислямска Държава, колкото и да дрънкат, че това не бил истинския Ислям съм сигурен, че всички мюсолмани по света им стискат палци да станат истинска държава. ;)

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 12 ное 2014 19:47

THE G.A.M.E написа:
HoUs4oOL написа:
Alexx написа:СТАНКО ще ме извиняваш ама това си е голяма глупост. Алах, Господ и т.н. се приемат,че са един и същи Бог. Защото всички монотеистични религии изповядват вярата в един Бог така,че е нормално христянски е Бог да е същия като Бога на другите религии, които са монотеистични. Имайки предвид,че според тях има само един Бог.

Иди някъде из арабския свят и го обясни това нещо там,да видим дали няма да те влачат като диво животно по улицата...
Точно заради тия обяснения,мюсюлманите ни смятат за неверници,защото нашия Бог не съществува,има го само техния...

Глупости ...

Различията между християнството и исляма са в светиите и пророците.
Мюсюлманите не приемат Христос за Божи син... Но го почитат много, като един от Божиите "пророци".
Христос донася ново течение в религията, която в интерес на истината, е била почти еднаква, както за християни, така и за мюсюлмани, преди Иисус.
Според мюсюлманите, ние, християните, сме неверници, защото смятаме обикновен човек ( според тях... Макар и Божи пратеник ) ... За Бог.

исляма не отрича божесвения произход на Исус :
Гавараил ( Джибрил ) към Дева Мария ( Мариам ) - “Аз съм само пратеник на твоя Господ, за да те даря с пречисто момче.” и още
Рече [ангелът]: Тъй каза твоят Господ: “Това за Мен е лесно. И за да го сторим знамение за хората, и милост от Нас. Това е предрешено дело.”
Отрича се обожествяването на Христос ( посредством връзка баща-син ) , разпването му на кръста и възкресението му . И в християнството и в исляма , Исус е Месията . За мюсюлманите всички останали са неверници . Това обаче важи и за християните и за евреите . А според евреите християнството е "юдаизъм за не юдеи" .
Пък знае ли човек - може и да са прави . Все пак - хронологично погледнато Йехова е бил първия от тримата :mrgreen:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 ное 2014 19:51

ако вярващ мюсюлманин влезе да се моли в църква...

Това е едно от най-абсурдните изречения,които съм срещал в последно време...

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 12 ное 2014 19:54

Да върнем дискусията към конкретната песен-не знам дали забелязвате но ролята на двамата фена на Локо Пд е чисто декоративна-с абсолютно същия успех можеха да сложат Иван и Андрей,Чапай и Петка,Лолек и Болек или други двама произволно избрани героя.
На вас оставям да се досетите защо точно Хасан и Ибрахим.

На гола кука ви ловят и вие кълвете като баламурници деба....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 ное 2014 19:56

smoothc написа:
ако вярващ мюсюлманин влезе да се моли в църква...

Това е едно от най-абсурдните изречения,които съм срещал в последно време...

Защо, какъв е проблема :roll: Нали уж според вашите мантри всичко е едно и също ;) Виждате ли какви лаици сте ;) И ти си сред тях 8-) Сами плюете на собствените си приказки 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Архив”