Не ми пука как се казват.Въпроса е в това , че тези деца с нищо не се отличават от другите деца на тяхната възраст.
В тази песен/клип те не показват нищо повече от малко музикалност,но тъй като участват в някакъв измислен конкурс си мислят , че големи таланти.
За мен е измислен защото от този конкурс единствено се цели да изкарат някакви пари с тези гласувания и посещения на този смешен сайт.
След някоя и друга година никой няма да си спомня за тези деца , но вече ще им създадено впечатление че са талантливи и като се окажа ,че не е така няма хич да им приятно на тях.За пореден път ще припомня , че такива експерименти са направени навсякъде с деца и много рядко някое наистина се оказва талантливо.Най-фрапиращият пример е Маколи Кълкин - всички му предричаха светло бъдеще в киното , а в момента той въобще не се занимава с актьорство , а е DJ в един клуб в NY.Освен всичко друго болните амбиции на родители трамвират още повече тези деца.За справка - Маколи Кълкин.
Крисия на второ място на Евровизия!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Да подкрепим Крисия и нейната песен на Евровизия
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
Пожелавам късмет на децата,но не мисля,че нашата песен е фаворит.Може да чуете и момчето от Италия и Беларус.Според мен да не прибързваме.Това не значи че не харесвам българската песен.Сигурно съм я слушал поне 50 пъти,но и другите песни не са лоши.Така,че да гледаме реално на нещата.Относно двете деца с турски имена ще си кажа откровено мнението.Не ми харесва,че присъстват турски имена в нещо,което представлява България,но тук искам да попитам всички родолюбци: Колко от вас си кръстиха децата с български имена и колко си ги кръстиха с западно европейски,руски и така нататък.Значи детето ти може да се казва Алмея или Робърт,но не може да се казва Хасан. Лек ден.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- nikita 333
- Контакти:
Sstefanov написа:viali69 написа:Поредната манипулация и промиване на мозъци !
Към наистина талантливата малка Крисия просто пришиха двете момчета с турски имена.
Нали трябва да покажем пред света, че сме мултиетническа държава все пак !
Ти ли имаш повече талант от 2-те момченца бе русофилски бал.к! За руската рубла сте готови и собствените си сънародници да предадете !! ПУТИнчета смешни, марш в Сибир там е най хубаво за кръвопийци като вас!
А ти за турската лира,марш в анадола при Ердоганя та че черпи с кафе и рахат локум...
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
AnalBreaker написа:Гласувайте за песента на Крисия, Хасан и Ибрахим. Много е лесно. Трябва да отделите не повече от 1 минута.
Това е линка, на който може да гласувате: http://wiwibloggs.com/2014/10/21/poll-w ... 014/63589/
Лично аз, когато слушах песента настръхнах. Много хубава песен и наистина тези три деца заслужават да спечелят.
Всеки, който има какво да каже за песента и участието на България на конкурса, е свободен да го направи тук
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gsQurxrp2i4[/youtube]
Успех на нашите,това че 2 от децата са с турски имена за мен няма значение- те се състезават за България.
Към автора - ние като българи нямаме право да гласуваме за Крисия,или поне няма право да се гласува от България,не подвеждай хората,всеки от нас който гласува за Крисия ,просто ще подаде недействителен глас.
Иначе не ми прави особено добро впечатление,че в няколко форума за младежката Евровизия(а не детска) са заляти от мнения на българи,които обясняват как нашите са най-добри и поставят нашите на първо място,меко казано не прави добро впечатление. За мен всички са добри и нека спечели най-добрия.
soccerav написа:
Отговорът е лесен. Защото в този форум е пълно с увредени хора. Че нормален човек ще тръгне ли да политизира тема за ДЕТСКА песен?? И то БЪЛГАРСКА, която ще ни представи на европейски конкурс.
Тъжното е,че песента е политизирана още с добавянето на Хасан и Ибрахим в нея...
С подчертаното изречение съм напълно съгласна.
Освен това съм на мнение, че след като си българин, ще дадеш българско име на детето си.
Относно песента: няма да я подкрепя, защото не е детска песен - такъв стил "Пайнер"-Слави Трифонов не ми допада.
На миналогодишната, или преди нея"Детска Евровизия", помните ли каква песен спечели, и беше удоволствие за слушане - някакви пчели или оси - напълно детска песен, както трябва да бъде според заглавието на конкурса.
Отговорът е лесен. Защото в този форум е пълно с увредени хора. Че нормален човек ще тръгне ли да политизира тема за ДЕТСКА песен?? И то БЪЛГАРСКА, която ще ни представи на европейски конкурс.
Тъжното е,че песента е политизирана още с добавянето на Хасан и Ибрахим в нея...
С подчертаното изречение съм напълно съгласна.
Освен това съм на мнение, че след като си българин, ще дадеш българско име на детето си.
Относно песента: няма да я подкрепя, защото не е детска песен - такъв стил "Пайнер"-Слави Трифонов не ми допада.
На миналогодишната, или преди нея"Детска Евровизия", помните ли каква песен спечели, и беше удоволствие за слушане - някакви пчели или оси - напълно детска песен, както трябва да бъде според заглавието на конкурса.
Няма мое, няма твое - светът е БЕРОЕ!
-
peliforewer
- Контакти:
Явно като народ си заслужаваме съдбата след като чета какви малоумници има във форума.От един призив да подкрепим три талантливи български деца се написаха 11 страници простотии,с малки изключения.Не знам защо се отъждествяват всички български турци с 500-1000 членове на ДПС които ги манипулират и богатеят на тяхен и наш гръб.Някой от Вас пишат за българските турци без да са се срещали,разговаряли или работили с тях,за Вас чиста монета са глупостите на Сидеров,Чукалов и др.олигофрени от Атака,а Атака с простотиите си налива вода в мелницата на Доган и Местан.В моя град почти няма етнически турци,но през годините съм работил по тези райони с преобладаващо турско население и то в годините когато ги преименуваха мисля че 1985-1986г.,тогава след 22.00ч. по селата обикаляше жандармерия с автомати.Бях там и когато си отиваха в Турция през 1989г. и видях трагедията да си оставиш къщата,да си продадеш животните на безценица и да купиш една лада на старо,два-три пъти по-скъпо от нова и да тръгнеш към неизвестността.През деветдесетте години също почти всяко лято бях по тези райони и трябва да Ви кажа че с българските турци работих прекрасно ,нямаше по коректни и толерантни хора,проблема ми беше по-скоро с българите с които контактувах там,почти никакво съдействие въпреки че работата ни беше в тяхен интерес,вечер в барчетата ни брояха ракиите и мезетата,които ние си плащахме,а един председател на АПК,българин,когото почерпих ракия и бадеми,изкоментира на масата си пред компанията си ,виждате ли ги тези аз не мога да си позволя бадеми,а те даже и черпят.Горкия ,а той вземаше сигурно пет пъти по-голяма заплата от мен.Но да се върна на темата,представям си какво ще изпитат тези три БЪЛГАРСКИ ДЕЦА ако прочетат простотиите които сте изписали за тях,с какво желание ще учат,ще свирят,пеят,ще живеят в България като виждат такава омраза от околните,има ли значение дали си се родил Иван,Стоян,Ибрахим,Хасан,Мардик,Яков и т.н. след като живееш като всички българи,не нарушаваш законите и ти е добре в България,ти си един от нас.Успех на Крисия,Ибрахим и Хасан,не е важно на кое място ще се класират,важното е че участват,че са талантливи и представят България.А относно напъните на Слави Трифонов да си вдигни рейтинга на предаването като вкара в мелницата на шоубизнеса няколко невръстни деца и печели от тях,не знам дали е морално и нормално,но това е тема на друг коментар.
Последна промяна от peliforewer на 12 ное 2014 11:10, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
- El Commandante
На Евровизия България е представена от Крисия,Хасан и Ибрахим....oh the irony....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Май ми се иска да не съм българин и да не съм роден в България ... няма такова племе :
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aDlrRsQFma0[/youtube] . Ако ще и Калиме да се казваше вместо Крисия .... все тая . Това не е национализъм , а комплекси .
Големите патриоти забравят или по-лошо НЕ ЗНАЯТ думите на В. Левски май ....

Направо съм отвратен
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aDlrRsQFma0[/youtube] . Ако ще и Калиме да се казваше вместо Крисия .... все тая . Това не е национализъм , а комплекси .
Големите патриоти забравят или по-лошо НЕ ЗНАЯТ думите на В. Левски май ....
Направо съм отвратен
Поне аз не виждам от този тип конкурси ! Другите гласуват за теб ! Мисля , че ако конкурса беше с комисия от професионалисти които да изкажат компетентно мнение.Да кажем жури от продуценти , композитори и музиканти което да ги оценява ДА.В този формат всяка година доказва , че е безсмислен освен за организаторите-печелбари от СМС и сайта.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
- Балкански Орел
- Контакти:
След циганката сега и турчета с чисто ориенталски имена и чужденците кво ще си кажат ? Тези някаква мюсолманска страна ли бяха, християнска ли бяха ?
Аз ги гледах при Слави, много добри деца, но не съм съгласен да представят България на такова събитие, говоря за турчетата.
Аз ги гледах при Слави, много добри деца, но не съм съгласен да представят България на такова събитие, говоря за турчетата.
[center]Levski & Lazio[/center]